Foto bij Chapter 1.2 ||

Nadieh Ramsey


'We're almost there!' Met een grote glimlach op mijn gezicht kneep ik in Theo's hand die naast me zat. Hij glimlachte terug.
'You deserve it. Let's get your certificate and hit the clubs.' Ik grijnsde even en besloot hem te plagen.
'Ooohhh mister I'm gonna party tonight! Since when do you like that?!'
'Oh come on, I like it every now and then.' De taxi stopte en Theo en ik stapten uit de taxi, recht het grote gebouw van mijn universiteit in. Ik zag Anne en Alexis al in de Foyer staan, samen met Aaron en Colleen. Ik meldde dat ik me even ging aanmelden en kreeg meteen een toga en een echt, zwart graduation hoedje. Snel trok ik het aan en ging in de lijn staan bij mijn andere klasgenoten die ook geslaagd waren. Na eventjes wachten werden we het podium opgeleid, waar we allemaal op een stoel werden gezet. Het was wel warm trouwens, we keken recht in de schijnwerpers. Ik zocht Theo op in de grote menigte die voor ons in een grote zaal zat en vond hem al snel. Ik grijnsde breeduit naar hem en richtte me toen op de professor die zijn toespraak begon over alle cliché dingen van het leven. Uiteindelijk werden we op alfabetische volgorde naar het podium geroepen. Vanzelfsprekend zat ik bij de laatste helft. Daarna volgden er nog foto's en vormden we ons uiteindelijk allemaal op de trap bij de foyer waar een laatste foto werd gemaakt.
'Well done, Nadieh! I'm so proud of you!' Colleen omhelsde me meteen en ik lachte even.
'Thank you! Thankfully you didn't give birth right here and now.' Colleen rolde lachend haar ogen, waarna Aaron me ook feliciteerde net zoals Anne en Alexis.
'You still think I look hot with this on?' grijnsde ik toen plagend naar Theo en keek hem verleidelijk aan. Theo lachte breed, omhelsde me en kuste me zacht op mijn lippen.
'Very hot. I wonder if you would want to wear that in a club though.' Snel schudde ik mijn hoofd en trok de toga van me af. Zo, dat was al een stuk minder warm.
'Let's go grab something to eat and after that it's party time!'

Alexis Sanchez


Het was nog warm buiten en dus zweette ik al het moment dat ik de club binnenstapte. Gelukkig hadden ze dan airco, maar ik wist zeker dat dat later op de avond niet zoveel meer zou uitmaken. We gingen als eerste naar een tafel die we hadden gereserveerd. Op de tafel met ene paar brede, luxe banken eromheen stonden al twee champagne flessen klaar. Natuurlijk was Nadieh niet te houden en had er meteen al één vast.
'Let's get it started right away! Alex, do you have glasses?' Alex en Carl waren er ook, met nog een paar andere spelers van Arsenal waar we goed mee omgingen. Nadieh popje de fles en meteen schoot natuurlijk de helft van de champagne eroverheen, maar wist ze toch nog een aantal glazen te vullen.
'Oooh give me one too, girl!' hoorde ik Perrie roepen die zich er tussen mengde. Ik greep ook twee glazen en gaf er één aan Anne, die lief glimlachte naar me.
'Thank you.'
'You're most welcome hermosa. Let's toast to a good season for us eh?' We klonken de glazen en ik wilde al een slok nemen, maar Nadieh stopte me.
'Hold it there, Alexis! I'm gonna toast! To graduation! CHEERS!' riep ze vrolijk, klonk alle glazen en sloeg het in één keer achterover.
'I feel sorry for Theo already.' lachte Anne. Ik haalde mijn schouders op en sloeg mijn armen rond haar.
'He can handle her. What about we focus on us.. I know I taught you some salsa dance passes in Greece.' grijnsde ik toen naar haar en kuste haar kort.
'Alexis, no dancing, first drinking.' sprak ze me quasi-bestraffend toe en pakte een ander glas van het dienblad. 'You should know that by now.' Ik zuchtte en aaide over haar wang.
'Fine, guapa, but you'll have to promise me.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen