Mijn wekker liet zich om half 7 weer horen. Ik stond net op het punt om een keer op snooze te drukken en me om te draaien. Dat was weer iets wat ik van Louis geleerd had. Toen ik me eenmaal weer in de dekens gedraaid had, hoorde ik mijn slaapkamer deur open gaan. Ik draaide me weer terug richting de deur en keek toen naar Gemma. Ze kwam glimlachend binnen sluipen "hé Harry, ik was al aan het wachten totdat je wekker ging. Ik wou je niet wakker maken". Ik glimlachte naar haar "dat waardeer ik".
Ze stapte naast me onder de dekens en ging op de plek zitten waar Louis normaal lag. "Dankjewel voor het geruststellen gisteravond" begon ze mee.
"Geen moeite, we gaan er samen door heen".
Ze glimlachte "en dankjewel dat ik op je bank mocht blijven liggen vannacht".
"geen probleem, daar zijn we familie voor hè".
Gemma ging met haar hand door mijn haar "ik kon me geen betere broer wensen". Dat deed me goed. Ik rekte me ietwat uit "wil je samen ontbijten?"
Ze knikte "dat lijkt me gezellig. Mag ik je kleding voor vandaag uit kiezen?"
Ik trok mijn wenkbrauw op "als jij dat graag wil". Ze sprong gelijk enthousiast op en liep naar de kledingkast. Ik keek haar hoofdschuddend na. Zij liever dan ik.

De pauze was inmiddels bijna afgelopen op NYU. Ik was alvast bij het klaslokaal gaan staan om leerlingen te ontvangen. In de stroom leerlingen die op de gang liep zag ik Jamie verderop lopen met een of andere meid. Was het die Alison? Ik kon me vaag herinneren hoe ze er uit zag en dat leek wel op deze meid. Jamie stak netjes zijn hand naar me op. Ik begroette hem terug en glimlachte. Wat een aardige jongen.
"Hey meneer Styles" klonk weer een zoet stemmetje. Ik keek links van me. Hanna. "Hey Hanna" reageerde ik maar. Ze stapte naast me af het lokaal in, waarna ze zachtjes fluisterde dat ik goed gekleed was. Dat was een mooi compliment, maar nog steeds erg ongepast wanneer een leerling zoiets tegen een leraar zei.
Ik liep langzaam het lokaal binnen en graaide uiteindelijk even snel mijn telefoon uit mijn tas, waarna ik Louis sms'te.
U (12:34): Zie ik je straks?
Ik stopte de telefoon in mijn broekzak en liep toen rustig een rondje langs alle leerlingen. Na zo'n 3 minuten begon mijn telefoon te zoemen. Louis had terug ge-sms't. Dat was snel. Hij was vast gewoon wakker dan. Ik liep terug naar het bureau van meneer Johnson en nam toen mijn telefoon tevoorschijn.
Louis (12:37): Meneer Styles je weet dat dit niet de afspraak was. Ik heb de foto onder de sneltoets staan. Nog één keer en je weet hoe laat het is. xoxo Chrissy
Ik keek ietwat verslagen naar de telefoon en stopte hem toen snel weg. Dat hoefde leerlingen niet te zien. En al zeker Hanna niet. Ik had geen zin in vragen.
Op dat moment kwam meneer Johnson binnen "sorry, ik ben een beetje later".
Ik zei dat het al goed was, waarna ik vroeg of het dan ook goed was wanneer ik even naar het toilet ging. Natuurlijk kreeg ik daar toestemming voor. Ik liep met een versnelde pas naar het lerarentoilet en sloot me daar in een -compleet afgesloten- hokje op. Ik kon een geërgerde schreeuw niet tegen houden. Zachtjes hijgde ik uit. Ik was zo enorm geërgerd. Waar sloeg dit nou weer op? Waarom had zij Louis' telefoon? Waar haalde ze het lef vandaan om me zo te behandelen? Waarom liet ik me intimideren door een student?
Ik kon Louis geen bericht sturen nu. Ik moest wachten totdat hij een bericht stuurde. En dat frustreerde me. Dat frustreerde me enorm.

Reacties (4)

 • Smexy

  Ik krijg steeds meer haat voor haar, Louis wordt wakker en pak je telefoon terug en stuur Harry een bericht.

  3 jaar geleden
 • Qualantinos

  Oh oeps daar heb ik echt overheen gelezen, zal het even veranderen haha

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  EN DAT KUT WIJF MAG NIET ACHTER LOUIS TELEFOON!!! LOUIS VERANDER DE CODE!

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  erg ongepast wanneer een leerling zoiets tegen een leerling zei. klopt niet helemaal;)

  Maar normaal zeg ik nooit wat van foutjes en ik zie ze ook nooitxD

  Maar deze wel. Ly

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen