Louis stuurde me pas rond half 5 een berichtje, gewoon vragende hoe het ging. Ik wist niet of ik er gewoon op kon reageren of dat het wederom Chrissy was die iets probeerde uit te lokken. Ik was nog steeds in het schoolgebouw aanwezig. Ik had besloten om rustig alvast wat voorbereiding voor de les te doen in het lokaal. Meneer Johnson was inmiddels vertrokken. De schoolgangen liepen langzaam leeg.
Ik moest maar gewoon een simpel en kort antwoord geven, dat er niet te geïnteresseerd uit zag. Wanneer het werkelijk Louis was, bood ik mijn excuses desnoods wel aan.
U (16:24): Goed, met jou?
Louis (16:26): Langzaamaan ietwat beter. Wat ben je aan het doen?
U (16:27): lesmateriaal voorbereiden.
Louis (16:28): Ben je in het kunstlokaal?
U (16:30): Ja.
Daarna kreeg ik niets meer binnen. Het duurde zo'n 10 minuten totdat ik de klink van de deur hoorde bewegen en de deur zachtjes open ging. Louis was in een dikke trui gekleed en een trainingsbroek. Niet het meest interessante beeld, maar het was begrijpelijk gezien de situatie.
"Hey" zei hij ietwat hees, waarna hij de luxaflex voor het raam van het klaslokaal dicht maakte. Ik sloot de deur af en keek toen naar Louis.
"Hey" zei ik ook maar.
"Hoe was je werkdag?" vroeg hij vervolgens.
"Langdradig. Wat heb jij allemaal gedaan?"
Mijn antwoorden waren nogal kort en niet enthousiast merkte ik op. Dat kwam allemaal door Chrissy, daar was geen twijfel over mogelijk.
"Geslapen, voornamelijk. Chrissy kwam zuster spelen" vertelde hij. Ik trok mijn wenkbrauw op "dat had ik door ja".
Louis keek mij nu ook fronsend aan. Ik nam mijn telefoon er bij en opende het chatvenster. Louis las het bericht en keek me zuchtend aan "ik weet precies wanneer dat dat was. Sorry Harry, ik ben een beetje dom geweest".
"Je bent een beetje dom geweest?" vroeg ik hem ietwat achterdochtig.
Gezien we samen het plan besproken hadden om seks te hebben met Chrissy, kon ik me niet voor stellen hoe erg het nieuws wel niet kon zijn wanneer hij zei dat hij dom was geweest.
"Ik ben in slaap gevallen waar Chrissy bij was. Ze heeft toen waarschijnlijk door mijn telefoon gekeken" vertelde hij.
Ik zuchtte diep "dat word geen snel foto meer verwijderen van haar telefoon. Dit word gewoon een hele missie inclusief zat voeren en knock-out krijgen, om vervolgens alle foto's op haar telefoon, laptop en iCloud te verwijderen".
Louis zuchtte diep "ik zal haar binnenkort wel eens vragen wat ze doet op de vrijdagavond. Haar huisgenoot is vaak niet op haar kamer in het weekend en in vakanties. Dan neem ik haar dan wel mee de stad in en voer ik haar dronken".
"als je je vrijdag beter voelt" bracht ik in. Louis glimlachte "als ik me beter voel".
Ik knikte maar, hoewel ik me totaal niet gerust gesteld voelde.
"Ga je naar huis?" vroeg Louis me vervolgens.
Ik knikte, waarna ik mijn tas over mijn schouder nam. "Heb je nog plaats in de auto?" vroeg Louis me vervolgens.
"Ben je Jamie al beu?" vroeg ik grinnikend.
Louis schudde zijn hoofd "ik vind jou leuker. En bovendien wil ik niet meer op de kamer zijn nu ik daar zulke herinneringen aan heb".
We bedachten een plan hoe we onopvallend samen over de gang naar de auto konden lopen. Dat werd een heel stuk uit elkaar lopen en niet communiceren. Het scheelde heel veel dat er bijna niemand meer in de gangen liep.
Eenmaal in de auto legde ik mijn hand weer op Louis' bovenbeen zoals gewoonlijk. Louis nam mijn hand vast en bleef gefocust naar de weg kijken. Het was een heel gedoe om nu alles weer op een rijtje te krijgen, maar ik kon het Louis niet kwalijk nemen. Hij was nou eenmaal ziek.

Reacties (2)

 • Paardenvriend

  Ik ben bang dat het helemaal fout gaat zodra ze dronken is. Dat Lou ook dronken gaat worden en het fout gaat.:(

  3 jaar geleden
 • Smexy

  I still hate her haha
  Ben blij dat ze weer samen zullen zijn.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen