In het appartement waren we rustig op de bank gaan zitten, voor de televisie. Gemma belde me plotseling. Ik nam dan ook maar gewoon de telefoon op. Voor hetzelfde geld was er iets ernstigs aan de hand.
"Hé Harry, wat doe je vrijdagavond?" vroeg ze me.
"Nog niet heel veel. Louis helpen indien nodig".
"Helpen met?" vroeg ze vervolgens.
"Dat leg ik nog wel een keertje uit. Maar vanwaar de vraag?"
"Mam stelde vrijdag voor, voor de ontmoeting". Ik slikte. Dat was wel al snel. Maar goed, dan was het achter de rug. Vrijdag ging een heftige dag worden. Was het niet met mijn moeder en Gemma, dan was het wel met Louis.
"J-ja dat moet lukken denk ik" zei ik uiteindelijk.
"Mooi. Zullen we in Central park afspreken? Daar delen ze geen alcohol uit en het is een openbare ruimte" stelde ze voor.
"Hm-hm" was het enige wat ik uit kon brengen.
"Oké Harry, dan doen we dat".
"Oké" was het laatste dat ik zei voordat ik het gesprek weer beëindigde. Louis keek me fronsend aan "dat klonk niet als een leuk telefoongesprek".
Ik zuchtte diep en liet me ietwat onderuit zakken. "Er gebeurde gisteren iets.. vreemds" mompelde ik.
"Vertel" zei Louis zachtjes, waarna hij wat dichter naar me toe schoof en een hand bemoedigend op mijn bovenbeen legde.
"Nou.. Gemma vroeg me of ik samen met haar iets wou gaan eten want ze had nieuws. Het bleek dat mijn moeder haar gecontacteerd had en met ons af wou spreken" mompelde ik.
Louis was even stil, zichtbaar niet wetende wat hij moest zeggen. "Oh" bracht hij uiteindelijk uit.
"We ontmoeten haar waarschijnlijk vrijdag" voegde ik zachtjes toe.
Tegenover Louis was ik kwetsbaar. Tegenover Gemma probeerde ik de broer te zijn die haar kon kalmeren. Maar of ik werkelijk zo zeker was over mijn situatie viel over te twijfelen. Nee, eigenlijk was ik dat gewoon niet.
"En hoe kijk je daar tegenaan?" vroeg Louis verder.
"Nou ik doe iedere keer wel alsof ik zo zeker ben van mijn zaak, maar mam onder ogen komen en werkelijk met haar praten is niet niks voor mij. We weten niet of ze inmiddels niet meer verslaafd is. Het kan ook helemaal mis gaan. Gemma is enorm bang en ik doe wel alsof ik rustig er onder ben maar Lou.. Ik ben vreselijk bang".
Louis kroop op mijn schoot en sloeg zijn armen om me heen. Ik had behoefte aan die omhelzing. Ik groef mijn gezicht nog wat dichter in zijn nek en probeerde rustig te blijven.
Ik moest er niet per se om janken, maar ik voelde me er wel enorm gespannen door. Het was maandag en ik kreeg nu al zenuwen wanneer ik aan vrijdag dacht. Ik wist dan ook niet dat Gemma iets op zo'n korte termijn ging regelen. Maar goed, dan was het ook eerder achter de rug. Voor hetzelfde geld pakte het positief uit.
"Ik kan wel een andere dag inplannen met Chrissy" opperde Louis.
"Daar hebben we het nog wel over" zuchtte ik zachtjes. Ik drukte een kusje in Louis' nek. Louis liet een zachte zucht los. Het was geen geërgerde zucht. Eerder een zucht van verlossing. Ik keek op naar hem. Hij glimlachte "ik mis de affectie enorm".
Ik zuchtte en ging met mijn vinger over zijn arm "ik mis het ook".
"Weet je Harry.. Je kunt me ook gewoon niet op mijn mond kussen. Dan doen we alleen de rest" opperde Louis.
Ik grijnsde en beet op mijn lip "dat wil ik wel proberen". Louis kroop van mijn af schoot en ging languit liggen. Ik trok zijn trui, schoenen en broek uit. Vervolgens ging ik op zijn middel zitten. Louis knoopte mijn blouse los en haalde mijn riem los. Ik deed vervolgens zelf de kledingstukken uit. Ik zette mijn lippen weer in zijn nek en drukte vervolgens ietwat opgewonden kusjes. Vervolgens ging ik langs zijn oorlel af, wat Louis ook wel wat op wond.
Mijn hand verdween langzaam in zijn boxer. Louis kreunde zachtjes. Ik ging wat sneller over zijn opkomende erectie met mijn hand. Louis' ademhaling versnelde, gepaard met sneller opvolgende kreunen. Ik genoot van het feit dat hij genoot. Het deed mij ook goed. Ik voelde mijn eigen erectie tegen de binnenkant van mijn boxer schuren. Toen Louis eenmaal klaar gekomen was, wou hij me het plezier terug doen. Nog hijgend van zijn eigen bevrediging ging hij met zijn hand over mijn erectie. Ik verstijfde ietwat en hijgde terwijl hij verder ging. Goddamn, dit was echt waar ik naar verlangd had.

Reacties (2)

 • Smexy

  Sexy timey!!
  Hopelijk zal alles soepel verlopen, ben benieuwd.

  3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Zo kan het ook hihi!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen