Foto bij 60 Herontmoeting

"Ni?", ik klink bezorgd, maar ik denk dat hij hetzelfde denkt over mij.
"Naar waar?" Zijn stem klinkt benepen doordat het Iers accent er bijna onverstaanbaar op ligt.
"Mijn huis. Waarom zou...?" Ik frons lichtjes, helemaal in de war. Hij weet niet wat er gebeurd is tussen mij en Harry. Dat kan niet. "Niall...?" Ik klink ongerust, hij zucht en geeft me een korte blik.
"Misschien naar iemand die je kan verzorgen zoals Maria of je moeder?" Hij duwt de gaspedaal verder in.
"Je mag hier maar 50", hij negeert me compleet.
"Nu moet ik misschien nog bij je blijven…" Ik twijfel, en dat voelt hij onmiddellijk. Als mijn beste vriend weet hij welke stiltes ongemakkelijk zijn en welke niet. Mag ik het hem vertellen? Ik weet niet eens of ik dat zelf wil. "Wil je me niet?"
“Het is niet dat." Zijn stem klinkt even zwaar als hij de parkeergarage oprijdt en ik naar de lift mank. Harry heeft een berichtje gehad, of hij zich daar iets van aantrekt, weet ik niet. "Echt niet, Ni." Ik wil de sleutel in de lift steken als de deuren al opengaan en een lege lift me uitnodigt mee naar boven te gaan. Dat kan enkel als Harry boven daarvoor het bevel aan het systeem gegeven heeft.
"Je moet je verzorgen Louis. Je ziet er terug beter uit maar nu..." Zijn stem sterft weg als twee paar blauwe ogen elkaar aankijken. Ik sla mijn rechterarm rond zijn schouder en geef hem een kneepje om hem te doen ontspannen.
"Je weet zelf ook dat dat niet jouw schuld was. Relax." De zak ijs smelt in mijn linkerhand als de liftdeur open gaat en Harry de deur opent. Ik kijk onmiddellijk naar Niall die casual naar binnen gaat en een stoel voor me klaar zet. De stilte tussen hem en Harry is enorm voelbaar. Ik ga zitten en leg terug kort ijs erop.
"Wat is er gebeurd?" Harry's hese lage stem is indrukwekkend in de stilte waardoor het even stil blijft. Ik zie zijn hoektanden blinken van achter zijn roze lippen uit.
"Iemand was ambitieus."
"En jij kon dat niet verhinderen?" Harry's stem snijdt door de ruimte, als een geworpen mes dat in Nialls ribbenkast belandt waardoor hij even naar adem moet snakken. Het is een zwaar verwijt.
"Praat zo niet tegen hem, Harry." Ik haal zijn hand van mijn onderbeen af en trippel naar de badkamer om de sauna aan te zetten; ook warmte kan deugd doen. Als ik terug kom staan de mannen me naast elkaar te bekijken. Ik ben zwaar verward.
"Wat doet hij hier, Louis?" Nialls stem doet Harrys ogen gevaarlijke wensen spuwen, het lijkt wel alsof ze concurrentie zijn ten opzichte van elkaar.
"Me gezelschap houden." Hij snuift en bekijkt Harry kort. De grotere man ontbloot zijn hoektanden naar hem maar Niall is niet onder de indruk. "Wat is er aan de hand tussen jullie twee?"
"Ik dacht dat Harry me duidelijk beloofd had dat dit niet ging gebeuren?" Nialls helderblauwe ogen geven me kippenvel als hij me doordringend aankijkt. Ik vertrouw hem nog altijd meer dan wie dan ook.
"Jullie kennen elkaar?" Ik voel me echt ontzettend dom, maar ik kan er ook niets aan doen.
"Niall was vroeger al een vriend van me, voordat ik je leerde kennen." Ik frons en zucht. Wat is dit?
"Bedoel je heel vroeger?" Niall lacht sarcastisch en gaat in mijn zetel zitten.
"Leg het maar uit Styles."
"Genoeg, Horan!" Niall zwijgt onmiddellijk, het is me duidelijk dat Harry overduidelijk een leidersfiguur is…of het gezag heeft in ieder geval. Ik voel me kort bedrogen door Niall.
"Je bent mijn vriend geworden om me te kunnen spioneren?" Niall lacht en staat op om mijn kasten open te trekken, op zoek naar eten.
"Helemaal niet. Het was puur toeval dat ik je tegen kwam. We waren maar kennissen en ik verjong regelmatig tot een tiener als een vampier me weer eens weigert te voeden." Zijn ogen kijken nijdig naar Harry, maar verzachten als hij wat chips gevonden heeft. Chips voor Phoebe, ik zeg niets. "Was deze voor Phoebe? Mag ik een klein-" Ik vergeet te knikken en kijk naar Harry, enkel hij wist dat. Niall is anders, maar wat?
"Ik kan met Niall communiceren ja. Ik denk dat je beter gaat." Het klinkt niet als een verzoek uit die mooie mond van de krullenvol. Niall gehoorzaamt ook door de zak terug te leggen maar twijfelt kort.
"Ik zie je morgen Lou." Ik knik en geef hem een korte knuffel. Het voelt raar aan met de scherpe blik van Harry op ons. Ik geef expres Niall een aai over zijn springerige haar als teken dat alles goed zit tussen ons en laat hem dan gaan. Harry's armen zijn strak rond de leuning gespannen als ik me omdraai.

"Waarom ben je jaloers? Dat is mijn beste vriend Har. Hij staat boven jou." Ik weet dat hij dat niet wil horen en kom dichterbij als zijn blik de mijne ontwijkt. "Ga in de sauna met me." Nu kijken zijn groene ogen me wel aan, duidelijk verrast.
"Naakt?" Ik grijns en draai speels met mijn lippen dicht bij de zijne.
"Als jij dat aandurft." Ik mank alvast richting de badkamer. Mijn vingers jeuken van speels verlangen waar ik hem net aangeraakt heb. Ik zucht als ik me in de sauna zet en mijn dikkere linker enkel bekijk, het ziet er niet goed uit. Ik kijk op als ik het geluid van een deur hoor en Harry zonder enige schaamte naakt naast me komt zitten. Ik ben het gewoon van tussen naakte en zwetende mannen te zitten, maar zijn schoonheid is echt overtuigend. Hij grijnst onschuldig, maar ziet snel hoe ik mijn hand bij mijn enkel houdt, mijn voet op het bankje.
"Maak je geen zorgen, een beetje van mijn bloed en het is terug een beetje genezen. Te veel en hij is weer de oude..." Zijn ogen flitsen kort door de kleurveranderingen.
"En dat zeg je me nu?"
"Het is de mensenwereld Lou, je comeback moet geloofwaardig zijn." Ik lach van verrassing en vooral heel nep om de ironie en verleiding.
"En jij wil gratis dokter voor me spelen?" De manier waarop ik het onbewust zeg doet de temperatuur meteen tien graden stijgen. Het was ongelofelijk flirterig en mijn lichaam kan niet wachten het naakte van Harry te ontmoeten. Ik verberg mijn opwinding dan ook niet als ik hem aankijk. Een oogblink later zit ik ineens tegen de houten hete muur geplakt met Harry's sterkte lichaam dicht tegen het mijne. Zijn borstkas gaat hevig heen en weer als zijn hoofd dicht bij mijn nek komt.
"Har..." Ik zeg het zachtjes en streek langs zijn kaak naar zijn schouder tot langs zijn sterke zij. Hij lijkt kort te ontspannen voor me. Hij twijfelt. Zijn donkere ogen flitsen over mijn borstkas en halsstreek waardoor ik de knoop doorhak en mijn lippen op de zijne zet. Ik wil hem. Door mijn passie en gretigheid neemt de opwinding bij ons beiden stevig toe. Harry's geslacht duwt gretig tegen het mijne aan als we tegen elkaar aanplakken en ik denk niet dat ik ooit iets geiler gevoeld heb. Zijn tong streelt de mijne. Als ik dominant in zijn onderlip bijt, kreunt hij en happen we naar adem in de warme cabine.
"Drink van me Lou." Zijn stem is enorm hees. Als hij me aankijkt zie ik allemaal gouden spikkeltjes die zijn donkere ogen verlichten. Zonder dat ik er op kan reageren voert hij met zijn nagel en een grote druk uit op zijn slanke hals. Het bloed stroomt er zacht uit waardoor mijn maag weer enorm verrast is. Als hij me teder kust en me zo weer vertrouwen geeft, zet ik mijn lippen tegen de warme snee en lik ik zorgvuldig. Harry's spieren krommen en spannen zich meteen vanaf het eerste contact. Hij fluistert vieze woorden die me kort doen zuigen en hem bijten. Veel meer opgewonden dan dit, kan hij niet worden. Zijn spieren zijn een en al gehoorzamend aan mij als mijn hand tussen ons in glijdt. Het is niet de eerste keer dat ik (al was het per ongeluk) een penis aanraak, maar het gevoel blijft even wennen. Zeker als je erachter komt dat zelfs twee handen niet voldoende zijn. Harry's hoofd bevindt zich in zijn nek terwijl hij zoekt naar lucht en genietend kreunt. Ik duw me dichter tegen zijn borstkas aan en ga voor zijn oor.
"Ik wil je Harry." Hij kreunt en zijn grip rond me verstrakt. Grommend zet hij de sauna af waarna hij me doorheen de plotselinge koude op mijn zachte bed legt en me zoent. Teder, heel lief. Ik kreun en sla mijn armen rond zijn sterke lichaam heen als hij zich op zijn rug legt.
"Mijn pijngrens ligt veel hoger." Zijn ogen bekijken me gretig maar ook bezorgd waardoor ik kort twijfel. Dit gaat echt de eerste keer zo zijn. Waarom voelt dit zo goed? "Louis..." Mijn naam is een zwoele fluistering als zijn vingertoppen over mijn lichaam heen dartelen zodat hij me daarna op zich kan trekken. Ik adem trillerig uit en ga er voor.


Tja...explicieter kon ik het niet neerzetten haha.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here