Foto bij Chapter 5.2 ||

Nadieh Ramsey


'Good morning baby!' Met een grijns sprong ik weer op bed en hield ik Theo een dienblad voor waar een bord met pannenkoeken op stond, een kopje koffie, glas jus d'orange en fruit. Natuurlijk had ik hetzelfde voor mij wat al in de slaapkamer stond.
'Morning love.' bromde hij en wreef in zijn ogen voordat hij die opendeed. Ik glimlachte lief toen Theo met grote ogen naar het dienblad keek. 'Aw that's so sweet of you!' grijnsde hij toen en kwam overeind om me een kus te geven, waarna hij het dienblad aanpakte. Ik pakte mijn dienblad er ook bij en ging naast hem zitten, waarna hij mij met samengeknepen ogen aankeek. 'Did you do something wrong?'
'No!' riep ik toen lachend en duwde tegen zijn arm.
'And you don't have a hangover? Unbelievable!' Ik rolde mijn ogen en stopte een aardbei in mijn mond.
'Oh come on Theo, just admit it's really sweet! I just felt so happy this morning or well, afternoon. I'm an aunt now after all.' Theo glimlachte even voorzichtig en richtte zich weer op zijn bord, waarna ik op mijn lip beet. 'You're happy about that too right?'
'Yeah, yeah sure I am. You're going to be an amazing one.' glimlachte hij toen, zette het dieblad van zich af en trok toen mij naar zich toe. Voorzichtig, zodat we het dienblad niet om zouden stoten. 'Well auntie.' zei Theo toen plagerig en grijnsde, waarna ik lachend mij ogen rolde en hem hoofdschuddend aankeek. 'Wanna have a shower and then maybe take a walk in the park before we visit Colleen in the hospital?' Ik knikte, legde mijn armen rond zijn nek en kuste hem zacht.
'Sounds awesome. Maybe we can have a stop to drink coffee somewhere too?'
'Sounds good.' grijnsde Theo en wilde me alweer kussen, maar ik hield hem tegen.
'And a slice of cake?' grijnsde ik toen. Theo schudde zijn hoofd.
'Not me, maybe a bite.'
'I know them bites! There's no way!' zei ik hem al. Theo pruilde.
'But the season is starting! I can't afford to eat a whole slice!'
'One bite of yours is actually a whole slice.'

Alexis Sanchez


Ik lag heerlijk op een tuinstoel in de zon met Anne, terwijl we naar atom en Humber keken. Of nou ja, kijken, volgens mij was Anne alweer in slaap gevallen. Ik keek voorzichtig naast me en zag dat het inderdaad zo was. Ik glimlachte even bij het aanzicht en stond voorzichtig op. Eerst om voor mezelf even wat drinken te pakken, maar toen ik mijn telefoon op het aanrecht zag liggen, kon ik het niet laten om even een blik te werpen. Ik scrolde door Twitter en zag de oneindige tweets over transfers verschijnen op mijn tijdlijn. De deadline was nog een paar weken, maar Arsenal had geen aanstalten gemaakt om echte aankopen te doen. Ik zuchtte even toen ik zag dat het nog bij die huidige stand was gebleven en scrolde verder, totdat mijn eigen naam verscheen.
"Alexis Sanchez in talks with Bayern Munich"
Dat was ik niet, sterker nog, ik was nog nooit in contact geweest met Bayern Munchen. Maar toch zette die tweet me aan het denken.
Wat als dat zo was? Ik zou dan weten hoe het was om in de Bundesliga te spelen. Ik wist nog wat voor kick het gaf om me in de Premier League te bewijzen en het zou hetzelfde zijn in de Bundesliga. ik nam mijn laptop mee naar buiten en ging op de tuinstoel op zoek naar informatie, waarna ik wat met mijn agent over en weer mailde. Het kon geen kwaad, ik vroeg immers gewoon wat informatie op.
'Whatcha dooooin'?' hoorde ik plots naast me. Van schrik sloeg ik mijn laptop dicht en keek naast me, waar Anne lachend stond.
'I thought you were sleeping!' grijnsde ik toen naar haar. Anne moest ook lachen.
'Not anymore, I'm awake actually!' Ze maakte het zich comfortabel op mijn schoot en glimlachte.
'So it seems.' grijnsde ik terug, waarna ik haar dichter naar me toe trok en haar kuste. 'Want to get an ice cream?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here