Babs en ik staan op het balkon, front row is niets voor ons, veel te druk. Op de eerste rij op het balkon is prima. De zaal stroomt langzaam vol, wat bedoelde Bill nu eigenlijk met sleep-over? Na dat de boys 2 nummers hebben gespeeld, houd ik het voor gezien, ik loop naar het dakterras waar ik een sigaret opsteek en mijn verst aantrek. Het is toch best fris geworden vandaag. 5 sigaretten en 40 minuten koukleumen ga ik weer naar binnen en ga naast Babs staan op het balkon. Op dat moment zet de band net het laatste nummer in.

Na het concert worden we backstage gebracht door een van de beveiligers. “We kunnen nog gaan stappen” zegt Tom, “Ik weet wel iets! We kunnen naar Jimmys gaan” zeg ik, Babs kijkt me even onderzoekend aan maar stemt toch in.”Jimmy’s it is!” Roep ik uit!.

De jongens zijn even aan het douchen en omkleden, samen met Babs breng ik mijn spullen naar binnen. “Zo! Dat is de laatste, nu moeten wij ook nog even omkleden” Snel pak ik een shirtje van Pink Floyd en een vest zonder mouwen. “Sexy hoor!” Hoor ik Tom fluiten, terwijl ik net het T-shirt over mijn hoofd heen trek. “Je gaat me toch niet vertellen dat ik de eerste vrouw ben die je in een bh ziet?” zeg ik plagend, nog voor Tom een weerwoord kan geven komt de rest aangelopen en kunnen we op stap

Jimmy this is my last dance at you, Love Dunya.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen