Foto bij Chapter 6.2 ||

Anne Ramsey


Alexis en ik besloten om van het mooie weer te genieten en vooral van de vrije tijd die we nog hadden. Straks zou ik weer aan de slag moeten bij Arsenal en ook al vond mijn baan daar erg leuk, het bleef natuurlijk wel werk.
Nadat we een ijsje in Hyde Park gegeten hadden, trokken we naar de Serpentine, een soort lange vijver in het midden van het park. Het was nog volop zomer waardoor er veel te doen was. Ik zag dat je roeibootjes en waterfietsen kon huren dus stootte ik meteen Alexis aan.
'Let's rent a boat or a pedalo!' stelde ik voor en wees naar de bootjes verderop.
'Yeah, that seems nice!'
Nog geen kwartier later zaten we al op een waterfiets. We trapten wat rond en besloten toen gewoon lekker te dobberen. Ik zette mijn zonnebril op en genoot van het uitzicht terwijl ik met mijn hand door het water ging. Echt zalig. Ik sloot mijn ogen even en ving volop de zonnestralen op, maar toen ik naast me keek om te zien of Alexis ook aan het genieten was, zag ik hem druk op zijn mobiel bezig.
'I thought we were gonna relax?' vroeg ik en trok mijn wenkbrauw op.
'We are, mi hermosa.' Gehaast tikte hij verder op z'n mobiel.
Ik liet hem maar even doen, maar na een dikke vijf minuten was hij nog steeds bezig met wat een dringende zaak leek. Hij bleef maar scrollen en dingen aanklikken.
'Alexis, I'm gonna throw your phone into the water, alright?' dreigde ik ermee voor de grap.
'Yeah, that's fine, guapa,' mompelde hij afwezig waarna ik in de lach schoot. Hij had duidelijk geen woord gehoord van wat ik had gezegd.
'Seriously, what's so important?! I'm not gonna paddle all by myself! There's no fun in that!'
Hij tikte snel nog wat en stopte toen zijn mobiel weer terug in zijn broekzak.
'All yours now,' glimlachte hij en gaf me een cheeky knipoog als teken van verontschuldiging.

Theo Walcott


Met grote ogen keek Nadieh naar Colleen met het kleine baby'tje in haar armen.
'Omg, he's sooo tiny!' riep ze. Haar ogen schoten vol en snel wreef ze de opkomende tranen weg in de hoop dat niemand het had opgemerkt.
Ik legde geruststellend mijn hand op haar onderrug en streelde er zachtjes over. Ik besefte dat dit dubbel voor haar moest voelen, dat was het voor mij ook. Ze probeerde zich nu vast voor te stellen hoe het geweest zou zijn als ze haar baby ooit gekregen zou hebben. Ik dacht dan weer terug aan het moment dat Melanie zo in het ziekenhuis lag met Finley in haar armen.
'He's very cute,' zei ik en knikte even naar Aaron die net de kamer binnenkwam met wat te drinken voor Colleen. 'Do you have a name for him yet?'
Colleen en Aaron wisselden een samenzweerderige blik met elkaar dat boekdelen sprak. Ze hadden wel degelijk een naam.
Nadieh stuiterde haast tot tegen het plafond van nieuwsgierigheid. 'C'mon, tell me already! I'm your little sister, Aaron!'
Aaron keek even naar Colleen die toestemmend knikte.
'We decided to name him Sonny,' verkondigde hij toen trots. 'Sonny Ramsey.'
'Wow, I really thought that you were gonna give him a typical Welsh name!' riep Nadieh verrast.
Aaron lachte en schudde zijn hoofd. 'Nah, most of those names are too difficult. Would've been too much trouble.'
'Fair enough,' lachte ik. Sonny zou later tenminste niet honderd keer z'n namen hoeven uit te spellen vooraleer mensen 'm begrepen.
Nadieh en ik bleven nog even totdat Anne en Alexis in de kamer verschenen. Aflossing van de wacht.
'Oooh, he's so tiny!' was het eerste dat Anne riep toen ze de kleine Sonny zag.
Nadieh lachte. 'That's exactly what I said!'
We zeiden nog gedag en reden terug naar mijn appartement waar we lekker op de bank gingen liggen.
'I love a good chill night,' zuchtte ik tevreden. Met een constante beweging cirkelde ik met mijn wijsvinger over Nadieh's schouder.
'Me too, as much as I also love a good party night,' grijnsde ze. 'But don't worry, baby, tonight's definitely a chill night.'
'I can't believe pre-season already starts in two days,' begon ik toen. Dat deed me eraan denken dat Nadieh's stage voorbij was en ik haar niet meer op Colney zou zien, tenzij ze er zou solliciteren. 'I was thinking, love... have you already thought about where you wanna work now?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen