Foto bij Tussenhoofdstuk ~wat wil ik nog doen?

Wat wil ik nog doen voor ik geopereerd wordt?

Ja, ik heb er niet zo veel tijd meer voor, maar toch wil ik deze dingen het lieftst nog doen;

~wat misschien gaat lukken~

- toverstokken afmaken. Ja, ik was met wat vriendinnen bezig om harry potter toverstokken te maken met stokkies en lijm. Helaas hebben we in twee keer dat we afgesproken hebben, alleen nog maar de stokken zelf gemaakt en ze wit geverfd. Nu moeten ze ook nog bruin gemaakt worden! Ik doe dat het liefst voor de operatie, want anders moet ik drie weken wachten, want aangezien ik niet naar school mag, zal ik vast ook niet met iemand mogen afspreken.
-eigenlijk gaat er verder niks meer lukken, aangezien ik nog 3 dagen weekend heb waarvan twee pinksteren, dus dan mogen veel kinderen niet afspreken, en na het weekend heb ik twee dagen school tot kwart over vier, dus dan kan ik ook niks en de dag daarna wordt ik al geopereerd...

~wat sowieso niet gaat lukken~

-naar de bioscoop. Ik wil super graag met een vriendin nog naar de film: pirates of the caribbean: dead men tell no tales. maar hellaas woont zij op drie kwartier rijden van mij af, dus als we dat willen moeten we het beter organiseren. En een van ons moet dan weer naar de ander rijden en het kost geld en gedoe en zo... dat gaat dus niet lukken.
-zwemmen. Helaas heb ik hier ook niet genoeg tijd meer voor, dus dat gaat m ook niet worden. Er is in de folder alleen niet gezegd hoe lang je niet mag zwemmen, dus misschien mag ik na 3 weken weer zwemmen!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here