Hoewel het op zou moeten luchten had Gemma alleen maar meer hoofdpijn gekregen in een korte tijd. Harry beviel haar aan om haar telefoon uit te zetten, wat ze dan ook gedaan had. Tevens had Harry haar een paracetamol aangeboden, maar ook deze hielp niet erg veel. Uiteindelijk was ze met migraine maar op Harry's bed gaan liggen. Harry en ik bleven samen in de woonkamer achter.
Ik trok mijn benen op de bank en keek Harry vervolgens aan. Harry keek mij ook aan en zweeg even.
"W-wil je over vanmorgen praten?" vroeg hij uiteindelijk zachtjes.
Ik beet op mijn lip "wat wil je er over zeggen?"
Ik ging echt niet zelf opbiechten dat ik er op geen enkele manier van genoten had. Dat vond ik enorm grof.
"I-ik weet het niet Louis. Ik geloof niet dat ik dat met mijn volle verstand deed. Ik zou me schamen als het wel zo was" begon hij. Het klonk nogal cryptisch.
"Hm-hm" was het enige wat ik uit kon brengen. Ik had er persoonlijk weinig aan toe te voegen. Het was per slot van rekening niet echt mijn fout. Het was niet zo dat ik onschuldig was. Ik bedoelde het goed en achteraf was ik gewoon wat teleurgesteld. Ik had het wel zelf allemaal toegelaten. Ik vroeg me af wat Harry gedaan had als ik hem weg geduwd had. Als ik kwaad was geworden. Dat leek me al helemaal niet goed voor zijn humeur.
"Ik weet dat seks iets is waar je van moet genieten. Iets waar je gevoelens bij moet tonen. Ik was echter compleet gevoelloos vanmorgen. Ik zag dat het je niets deed en het deed mij ook niets. Ik heb vroeger altijd mijn verdriet op deze manier verwerkt. Daar had ik jou niet voor moeten gebruiken. Mijn excuus Louis, mijn oprechte excuus".
Ik zweeg weer even. Het was een goed verontschuldiging, dat gaf ik toe. Ik kon ook niet boos zijn op Harry. Ik wou alleen oprecht dat het nooit meer voor zou komen.
"Oké Harry" zei ik uiteindelijk. Ik ging met mijn hand over zijn bovenbeen, bij wijze van goedkeuren. Harry nam mijn hand vast.
"Ik zou zeggen dat we een do-over konden doen, maar ik moet zeggen dat ik meer zin heb in een potje scrabble" gaf Harry toe. Dat liet me lachen, gezien dat wel heel random was.
"Ik speel wel een potje scrabble met je" stemde ik toe. We verplaatste ons naar de keukentafel en pakte daar scrabble uit op de tafel.
"Ik heb wel een extra regel" zei Harry uiteindelijk. Ik keek hem vragend aan.
"Geen nette woorden Lou" zei hij streng. Ik beet op mijn lip "Oké die regel wil ik wel opvolgen. Ik krijg spontaan flashbacks naar de eerste keer dat we samen scrabble speelde".
Harry grinnikte zachtjes "dat was een ervaring. Ik wist toen echt niet wat je van me verwachtte. Of ik niet té smooth bezig was"
Ik wuifde het weg "je was inderdaad heel smooth bezig vanaf het begin. Maar ik moet ook wel zeggen dat ik dat heel aantrekkelijk vond. En ergens vond ik dat ook wel een beetje raar dat ik dat zo aantrekkelijk vond. Ik had nog nooit zoiets gevoeld voor een man".
Harry glimlachte en legde zijn eerste woord op het scrabble bord. "Dat is hoe ik normaal gesproken mensen verleid. Maar normaal gesproken blijven ze niet op zo'n lange termijn".
Ik glimlachte en ging met mijn zachtjes langs zijn been af. Harry glimlachte nogmaals naar me. Ik keek naar mijn eigen letters en legde uiteindelijk ook maar een woord op. Zo veel vieze woorden kende ik helemaal niet. Harry echter leek wel een lopend woordenboek. Het was onderhand lachwekkend. Maar dat bracht ook wel weer een beetje de sfeer terug. Zo kende ik Harry weer.

Reacties (2)

  • Paardenvriend

    Braveeeeee jongens! Rustig over praten!!!(H)

    4 jaar geleden
  • Smexy

    Awh, cuties. Hopelijk gebeurd het niet nog een keer.

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen