ProloogAlsof er een zwarte diepe vlek voor mijn ogen danste, probeerde ik mijn gezicht neutraal te houden. Waar ben ik mee bezig?
De woede dat ik voelde, zat al een aardige tijd erg diep. Zo diep dat ik het niet meer kon wegstoppen. Ik stond op barsten, uitbarsting.
Diep in mijn zenuwen voelde ik mijn bloed zich oppompen, het raasde door mijn aderen. Kokend, borrelend.
Een gracieuze beweging maakte ik, griste uit mijn broekzak, het geweer.
Richtte het wapen zonder twijfeling op het doelwit. Angst, woedde, frustratie's voelde ik als geen ander toenemen. De blik in zijn ogen, mijn ogen, giftig kwaad kijkend.
"Claire, alsjeblieft. Doe het niet" was zijn smekende, trillende stem. Ik drukte de angst dat ik van het doelwit voor mij zag, van mij af. Het kon mij niets maar dan ook werkelijk niets schelen. Wat hij te zeggen had, dat had hij al genoeg gedaan.
"Je zal spijt krijgen, voor eeuwig" was zijn raspen, naar adem snakkend stem. Ik schudde mijn hoofd en perste mijn lippen op elkaar.
Spijt? Ik nee!! Spijt krijgen zou ik niet, ik zou pas spijt krijgen als ik het hierbij liet. "Alsjeblieft Claire" smeekte de man opnieuw.
Dit deed de meer of doen lopen. Met mijn geweer richtte ik opnieuw naar hem. De beveiliging trok ik los en met een verbeten trek rond mijn lippen. Zonder nadenken trok ik de trekker over.
Een luidde "bang, pang" vulde mijn gehoor. Het echode een paar seconden door. Ik had geschoten, het doelwit was tegen de grond. Een plas bloed begon zich te vormen. Rond het levenloze lichaam van het slachtoffer voor mij.
"Spijt nee, wel als ik dit niet deed" sprak ik knikkend.
Het geweer schoonmaken probeerde ik het kruit van mijn handen te wrijven. Het gevoel van angst borrelde op. Paniek voelde ik binnen dringen. Met een rotgevoel wist ik mij uit de voeten te maken.

Reacties (4)

 • KillerFrost

  Spannend! Benieuwd naar de rest!
  Abo erbij!

  3 jaar geleden
 • Manonxxx

  Abo erbij!

  Heel benieuwd naar de rest!

  Xx

  3 jaar geleden
 • Luckey

  Oh !!!
  Zo creepy!!
  Snel verder!!

  3 jaar geleden
 • XoxoGossipgirl

  Spannend!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen