Ik liep rond in Harry's appartement en bleef uiteindelijk stil staan bij de boekenkast. Ik had Harry's boeken nooit echt bekeken, naast de boeken die hij las waar ik bij zat. Uiteindelijk haalde ik er een boek uit over yoga. Ik draaide me om naar Harry "yoga?"
Harry fronste en knikte toen "dat boek heb ik laatst eens besteld. Wellicht handig om tot rust te komen".
Ik bladerde rustig door het boek. "Is dit lastig gevonden? Dit is echt niet lastig" zei ik ietwat bespottelijk.
Harry kwam naar me toe gelopen en keek in het boek mee "dat noem jij niet lastig?"
Ik schudde mijn hoofd "dat kan niet lastig zijn". Harry keek me uitdagend aan "ik durf te wedden dat je niet eens één pose zal lukken".
Gezien ik geen sportkleding meegenomen had besloot ik gewoon in mijn boxer de oefeningen te doen. Harry had inmiddels de bijhorende yoga mat klaar gelegd.
Ik deed eigenlijk met gemak de poses na die in het boek stonden. Mijn lenigheid was niet per se beroerd. Harry leek zichtbaar onder de indruk.
"I- wow Louis" was het enige wat hij uit bracht. Ik grijnsde naar hem en kwam uiteindelijk overeind "kom op zeg Harry, jij laat me normaal veel lastigere poses doen in bed".
Ik gaf hem een knipoog na. Harry beet op zijn lip en streek mijn haar van mijn gezicht weg, waarna hij me zachtjes een kusje op mijn voorhoofd drukte "teach me".
Harry ging zitten op het matje. Ik knielde achter hem neer en hield hem rond zijn heupen vast terwijl hij de poses na probeerde te doen.
"Je kunt zeggen wat je wil met die lenigheid van je. Maar je krijgt zo wel een goed uitzicht op je kont" zei ik zachtjes terwijl ik mijn lichaam ietwat tegen zijn kont op naar boven schuurde. Ik ging aan de kant van zijn hoofd staan. Harry stond op handen en voeten met zijn gezicht richting de grond. Ik ging op mijn rug liggen en kroop zo onder Harry dat zijn gezicht boven het mijne hing. Harry leek de hint wel te snappen en liet zich ietwat zakken zodat hij me kon kussen. Terwijl zijn lippen de mijne niet los lieten liet hij zijn lichaam langzaam weer zakken. Ik hield mijn handen op zijn wangen.
Harry maakte de zoen nog wat intenser en kroop toen fatsoenlijk op me. Ik zette mijn handen op zijn kont en trok hem ietwat gretig naar me toe. Harry bewoog mee op het ritme waarin ik hem over me heen liet schuren.
Ik wou hem dichter tegen me aan hebben. Ik wou hem voelen. Ik wou die erectie in zijn broek werkelijk op mijn blote huid voelen.
Dit voelde nu al zo veel anders dan de seks van vanmorgen. Mijn vingers haakte zich aan de rand van de sweatpants die hij aan had. Terwijl hij nog steeds tegen me aan schuurde, trok ik de sweatpants langzaam naar beneden. De bult in zijn boxer werd zichtbaar. Ik gniffelde zachtjes tegen zijn lippen.
Harry liet mijn lippen volledig los en grijnsde naar me "ik wist wel dat dat yoga boek een goede aankoop was".
"Een miskoop zul je bedoelen. Dit werkt toch veel beter" mompelde ik zachtjes terwijl ik met mijn vingers langs zijn bungelende ketting af ging.
"Laat nog eens een mooie yoga pose zien Lou, I'll show you how it's done" fluisterde hij zachtjes in mijn oor, waarna hij een kusje op mijn oorlel drukte.
Ik knielde neer en liet mijn armen languit voor me liggen terwijl ik mijn lichaam laag bij de grond hield. Mijn kont forceerde ik wel een beetje en stak ik uit. Harry's vingers gingen over mijn kont. Ik hoorde hoe hij zijn boxer liet zakken. Vervolgens voelde ik zijn erectie tegen mijn onderrug schuren. Hij zette zijn handen bij de mijne en stootte vervolgens naar binnen. Mijn lichaam schrok er even van, maar al snel vonden we een goed ritme. En nu hopen dat Gemma niet binnen kwam of ons überhaupt hoorde.

Reacties (2)

 • EvaSalvatore

  Gemma: staat in de deuropening geschokt toe te kijkenxD

  4 jaar geleden
 • Smexy

  Even serieus ik ga zo hard lachen als ze betrapt worden, ze hebben volgens mij al eens eerder geluk gehad dat ze niet betrapt waren, dus het moet toch een keer fout gaan hahaha

  Cuties.

  4 jaar geleden
  • Qualantinos

   hahaha dat moet inderdaad een keertje fout gaan, lijkt me ook wel grappig

   4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen