Foto bij Chapter 10.2 ||

Anne Ramsey


Ik hoopte echt dat het bullshit was en dat Theo gewoon bij Arsenal mocht blijven, maar Catelyn was meestal wel voorzichtig met het delen van informatie. Die keer met Alexis en zijn fraudezaak had ze het ook bij het rechte eind. Ik wilde Nadieh nog niet meer alarmeren dus zweeg ik verder.
'Do you wanna stay over for dinner? I probably made too much again and Theo is visiting his brother anyway,' stelde Nadieh voor toen we het onderwerp hadden afgesloten.
'Yeah, sure,' ging ik akkoord waarna Nadieh me plagend aankeek.
'Yeah? Is that fine with the pitbull?'
Ik rolde met mijn ogen en schudde mijn hoofd. 'Of course it's fine with Alexis,' zei ik en benadrukte extra zijn naam in de hoop dat ze zou stoppen met hem "pitbull" te noemen.
Niet veel later hadden we ons eten opgeschept en zaten aan tafel verder bij te kletsen over leukere dingen.
'Before I forget, Alex sends you his regards. He says he misses you at Colney and that I'm nowhere near as fun as you!'
Nadieh begon hard te lachen. 'Of course he misses me! I'm the only one who likes his jokes!'

Ik grinnikte in mezelf toen ik terug thuis kwam en ik Alexis geconcentreerd naar een natuurdocumentaire op televisie zag kijken. Atom en Humber lagen op de andere bank en spitsten enkel hun oren wanneer ze een vreemd dierengeluid uit de boxen hoorden. Ik sloop stilletjes naar hem toe en begon toen opzettelijk hard te praten om hem te laten schrikken.
'And have you been eaten by a lion yet?' grijnsde ik en wees naar de leeuwen op het tv-scherm die elk moment hun prooi zouden aanvallen.
Alexis schrok op, maar vermande zich meteen. 'Watch out that I don't eat you first, hermosa!' Hij trok me op de bank en kietelde me tot ik me overgaf.

Theo Walcott


Het was fijn om mijn broer Ash nog eens te zien. Hij had het altijd ontzettend druk en was niet vaak in de stad. Nadat we ergens iets hadden gegeten en bijgepraat, belde ik aan bij Nadieh. Ze was ook net klaar met eten en was de tafel aan het afruimen.
'Two plates? Did you have a secret date with someone behind my back?' grapte ik toen ik merkte dat ze blijkbaar niet alleen gegeten had.
Ze glimlachte wat moeizaam en vertelde dat Anne was langs geweest. Ik kon zo van haar gezicht aflezen dat er iets was, maar ze aarzelde om het te vertellen.
'What's wrong?' vroeg ik voorzichtig. Ik ging achter haar staan en wreef zachtjes over haar arm. Haar schouders zakten wat naar beneden toen ze zuchtte en bezorgd keek ze in mijn ogen.
'You haven't heard the transfer rumours yet?'
Ik keek haar niet-begrijpend aan. Er waren wel honderden roddels waarbij Arsenal bij elke mogelijke speler werd gelinkt. Wat kon er gaande zijn?
'Babe, I'm afraid you gotta be more specific...'
Ze zuchtte nog eens en leek verrast dat ik nergens van af wist. 'Anne told me that in the Arsenal media department they heard about a possible transfer... Arsenal is thinking about selling you to West Ham.'
Ik stond als aan de grond genageld. WAT?!
'This is the first thing I hear about that! What the hell?! Are you sure?!'
'Yes! Anne was serious! I don't know, Theo but I'm worried now!'
'So am I!' Het gebeurde natuurlijk wel vaker dat Arsenal spelers verkocht om plaats te maken voor andere, nieuwe spelers. Zou dat mij overkomen? En wie zou in mijn plek innemen? Was ik echt niet goed genoeg meer voor Arsenal? Okay, vorig seizoen was geen succes, maar het hele team was zwak. Of was ik de zwakste schakel?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen