Foto bij Chapter 12.2 ||

Theo Walcott

Die nacht had ik amper geslapen. Ik wilde zo snel mogelijk antwoorden hebben. Daarom trok ik al vroeg naar London Colney om met Wenger te kunnen spreken. Als er één iemand was die me kon vertellen wat er gaande was, was hij het.
Vastberaden liep ik de gang door en was verrast toen ik Alexis uit Wenger's kantoor zag komen. Hij leek diep in gedachten verzonken en liep de andere kant van de gang op waardoor hij me niet opmerkte. Ik staarde hem verwonderd na, maar werd weer op mijn eigen problemen gewezen toen Wenger me naar binnen riep.
'Theo, you want to talk to me? Please, sit down.' Hij wees beleefd naar de lege stoel tegenover zijn bureau. Een beetje nerveus zette ik me neer.
'I'm a bit concerned after hearing certain transfer rumours,' begon ik rustig uit te leggen. 'I heard that Arsenal is considering to let me go to West Ham?'
Er volgde een aarzeling die naar mijn gevoel te lang duurde.
'So it's true?!' schoot ik uit, wat erg onprofessioneel van me was, maar mijn toekomst stond hier wel op het spel!
'Theo, calm down, please,' verzocht the boss me kalmpjes. 'The transfer window closes over a month and a lot can still happen. We had indeed negotiations with West Ham and your name has been dropped a few times but that's it. We would've let you know if something concrete was happening.'
Ontnuchterend slofte ik het kantoor weer uit. Het slechte nieuws was dat Arsenal inderdaad met West Ham had gesproken. Het goede nieuws was dat er nog niets concreets was waardoor er een grote kans was dat het niet eens tot een deal zou komen. Hoe dan ook, lekker voelde ik me er niet bij, maar ik ging me niet laten doen.
Ik botste bijna tegen Anne op en werd zo in een knip uit mijn gedachten gehaald.
'Anne, hi!' begroette ik haar, maar ze leek wat terughoudend en keek me schuldbewust aan.
'Theo, I bet Nadieh told you about the transfer thing? I hope I didn't cause any trouble for you,' zei ze.
'On the contrary! I just went to Wenger and told him I'm not happy with a possible transfer. He must reconsider now.'
'I hope so,' zuchtte ze.
Ik knikte. 'Thanks for having my back, though.'
'Of course,' glimlachte ze en klopte even op mijn schouder. 'You make my sister happy despite your drama flare-ups sometimes,' lachte ze.

Anne Ramsey

Nadieh: Theo went to Wenger's office today and told him he's not having any of that transfer bullshit! I'm glad he stood up for himself. So proud of my baby [heart eyes emoji]
Ik glimlachte toen ik het berichtje van mijn zus op Whatsapp las. Als Theo zijn ongenoegen uitte, kon Wenger toch niet anders dan begrijpen dat hij niet weg wilde? Zijn contract liep nog niet ten einde dus ze konden hem toch ook moeilijk verplichten? Het was me toch wat, al dat transfergedoe.
Terug thuis liet ik me knuffelen door Atom en Humber. Ze kwispelden wild met hun staart en likten aan mijn gezicht.
'Your dad isn't home yet?' grinnikte ik en liep naar de kast om wat hondenbrokken voor ze te halen. Dat stelde ze tevreden waarna ik drinken voor mezelf nam en even op de bank neerplofte.
De werkdag zat erop dus waar had ik nog zin in vandaag? Misschien konden Alexis en ik nog eens naar de West End gaan? Ik hield van de levendige sfeer rond Leicester Square. Er waren genoeg leuke restaurantjes. Toen hij terug thuis kwam, stelde ik het voor, maar hij keek me aan alsof hij geen Engels meer begreep.
'Huh, qué dices, guapa?'
'Do you wanna go to central London to grab a bite?' herhaalde ik en bekeek hem onderzoekend. Hij zat duidelijk ergens anders met zijn gedachten, iets wat de laatste tijd wel vaker gebeurde. Ik had geprobeerd om me er geen vragen bij te stellen, maar de twijfels staken steeds vaker de kop op.
'Sorry, it was a long day in training. If you don't mind, I'd rather stay at home tonight,' zei hij en dat bevestigde mijn onzekerheid alleen maar.
'Fine, whatever,' zuchtte ik. Met samengeknepen ogen keek ik hem na toen hij een nummer op zijn mobiel intoetste en naar buiten liep om te telefoneren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen