Foto bij VoorwoordDag lieve, nieuwsgierige lezers,

Ik heet jullie welkom bij mij nieuwe story: Happy Thoughts, een Peter Pan verhaal maar dat wisten jullie anders waren jullie hier nu niet. Dit is het eerste niet Marvel, Hobbit of Harry Potter gerelateerde verhaal dat ik schrijf en ook het eerste Peter Pan verhaal, dus ik vind het erg spannend! Maar ook erg leuk natuurlijk!

Dit verhaal zal zeker dingen van J.M. Barrie houden, tegelijkertijd ook wat uit de film die op dat boek gebasseerd is. Zo word in het boek vaak benadrukt dat Peter allerlei dingen vergeet, omdat tijd voor hem geen belang heeft, maar daar heb ik me niet aan gehouden, daar hij zich voor dit verhaal toch dingen niet mag vergeten. Ik heb er eigen draai aan gegeven en het verhaal speelt zich ook lang na Wendy af. Je kan zeker gokken op de jaren 2000 of net ervoor. De hoofdpersoon is 17 jaar en het zal langzaam worden uitgelegd waarom Peter ineens ook een stukje ouder lijkt. Keuzes, keuzes, maar een romantisch verhaal heb je niet zonder tieners, hihi.

Goed, ik zal het kort houden. Ik ben nu al verbaasd over het aantal abo's! Ik wens jullie veel plezier met lezen en mochten er tips zijn, laat dat alsjeblieft horen! Die zijn altijd welkom!

Reacties en kudo's zijn lief!(flower)

Lots of love,
Leah

Reacties (5)

 • Stoney

  ahhhh cant wait!!

  2 jaar geleden
 • Hopefulness

  Take me to Neverland!

  2 jaar geleden
 • EvilDaughter

  Dit verhaal word zeker geweldig!

  Misschien ga ik niet gelijk bij elk hoofdstukje reageren, want ik zit de laatste tijd niet echt meer op Q. Ik denk er niet echt meer aan, ook niet omdat ik nu in plaats van met een iPad werk, met boeken werk op school. Dus dan kun je bij een saaie les niet stiekem wat leukers doen dan datgene wat je moest doen.

  3 jaar geleden
 • DieEneSaar

  succes met schrijven! Ik weet zeker dat het een geweldig verhaal gaat worden!

  3 jaar geleden
 • Slughorn

  Yeeh Leah ^^ succes met schrijven (:

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen