Foto bij 3

Sunset

Na een tijd gaat de deurbel en ik sta op om open te doen. Ashton komt binnen en geeft me een knuffel. Ook Luke staat achter me en de twee begroeten elkaar. Luke ploft op de bank neer en kijkt ons aan. "Dus, welke pizza willen jullie?" vraagt hij, met zijn telefoon in zijn hand om te bestellen.
"5 cheese," antwoord Ashton.
"Doe maar Hawaii." Ashton kijkt me met grote ogen aan. "Wat?"
"Er. Kan. Geen. Ananas. Op. Pizza!" zegt hij. Ik begin te lachen.
"Echt wel. Bestel maar, Luke. Ik wil Hawaii." zeg ik, de laatste woorden tegen Luke. Deze grijnst en tikt wat in, waarna hij zegt dat de pizza's er over 20 minuten zijn. Ashton en ik gaan ook op de bank zitten, ik tegen Luke aan en Ashton languit over het overige deel. "Dus, welke fillms worden het?" vraagt hij.
"We kunnen Lord of the Rings gaan kijken?" stel ik voor. Er klinkt wat ge'mwuh' van de twee jongens. Niet dus.
"Fast and the Furious." zegt Ashton. Ik schud mijn hoofd.
"Pirates of the Caribbean?" stelt Luke voor.
"Ja!" zeggen Ashton en ik in koor. Luke grinnikt. "Kan jij de film aanzetten, Sunset? Dan schenk ik wat drinken in enzo. De pizza zal zo wel komen."
Ik knik en zoek tussen de verschillende films The curse of the black pearl. Wanneer ik hem gevonden heb doe ik hem in de dvd speler - ja, Luke heeft geen smart tv met netflix. Nog niet. Ik druk op pauze en wacht tot Luke terug komt. Hij zet net de glazen met drinken neer als de bel gaat. Ashton staat op en loopt ernaar toe. Hij neemt de pizza's aan. Luke had bij het bestellen al betaald.
Ashton komt terug, geeft een doos aan mij en een andere aan Luke. We gaan weer op de bank zitten en ik zet de film aan.

Het is half 2 als we alle 5 de films gezien hebben. Nou ja, niet dat ik ondertussen niet in slaap ben gevallen. Ashton staat op en rekt zich uit.
"Ik denk dat ik maar weer richting huis ga." Luke en ik knikken. Luke duwt me voorzichtig van zich af en staat op. Hij laat Ashton uit en loopt dan weer naar me toe.
"Kan ik hier blijven slapen?" vraag ik aan hem. Hij knikt. "Natuurlijk." Ik stuur snel mijn moeder een berichtje en loop dan met Luke mee naar boven. We hebben wel vaker bij elkaar geslapen, dus het is niet nieuw. Luke heeft een bed wat hij kan uitschuiven tot 2 persoons, wat hij nu ook doet. Hij gaat liggen en ik kom tegen hem aan liggen. Luke trekt de dekens over ons heen en slaat zijn arm over mijn schouders. Het voelt veilig. Ik ga met mijn hoofd tegen zijn borst aan liggen en sluit mijn ogen. "Slaaplekker," fluister ik. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd. "Slaaplekker." Wat ik alleen niet meer merk is dat hij nog een tijd wakker blijft liggen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen