Foto bij 43.

Een iets korter hoofdstukje maar hey beter iets dan niets, ik zit momenteel volop in de examens dus ik doe mijn best aanwezig te blijven ook al is het niet altijd makkelijk. Schrijven werkt nog steeds ontspannend dus ik heb het wel nodig.


De laatste meters struikelde Crystal bijna over haar eigen voeten van vermoeidheid en stress waardoor Harry onverwachts zijn arm om haar heel sloeg en haar bijna het huis in droeg waar hij ook haar rugzak afnam en haar naar de zetel stuurde terwijl hij de keuken in ging. Iets later kwam hij dan ook terug met een simpele maar lekkere maaltijd. Crystal wou hem bedanken, maar voor ze iets kon zeggen ging de jongen weer de trap op en verdween uit het zicht.
Crystal zelf viel al snel in slaap, helemaal uitgeput van de vermoeiende zoektocht, maar ergens was ze ook wel tevreden, tevreden dat ze eindelijk iets van emotie uit Harry had gekregen, al was het maar een bezorgde blik in zijn ogen. Of het feit dat hij haar beschermde tegen de vieze mannen in het steegje.
Met deze gedachte viel ze in slaap en werd pas wakker toen ze gekraak naast zich hoorde, toen ze opkeek zag ze dat Harry in de zetel was komen ziten. ‘Hey’ prevelde ze dan ook zacht.
‘Are you finally done with your adventures?’ antwoorde Harry bruusk. ‘What?’ mompelde ze. ‘You saw how dangerous things are here and that you can’t change me so can you finally go home? Vroeg Harry nu. ‘What? No? So this was your plan all along? Acting like a total jerk to make me go away well no sorry that’s not working you can act normal now!’ zei ze terwijl ze onmiddelijk rechtop ging zitten en hem kwaad aankeek. ‘Oh Crystal! This is who I am now can’t you see it, and it’s not the person you want me to be, it’s not the place you wanna be at so please just go!’ gromde Harry.
Crystal zuchtte en schudde haar hoofd ‘I’m not going anywhere I don’t know how you can’t get it, how you can’t even see it but I care for you and I’m staying here, right here with you!’ zei het meisje standvastig waarna ze opstond en naar de keuken liep om ontbijt te halen. Tegen de tijd dat ze terug kwam zat Harry al in stilte een boek te lezen en zei ook niets meer. Tegen de avond begon Crystal dan maar te koken, wanner ze klaar was zetten ze het boord voor Harry neer waarna deze met een lichte bedankt begon te eten waarbij het meisje besloot om naast hem te gaan zitten en hetzelfde te doen.
Na het eten verwachtte Crystal dat Harry weer op pas zou gaan maar dit deed hij niet, even wou ze vragen waarom hij deze keer niet ging drinken of geen meisje ging zoeken maar uiteindelijk besloot ze dat het waarschijnlijk best was dit niet te doen.
Zo ging de avond voorbij waarin beide Crystal en Harry gewoon in stilte een boek lazen, uiteindelijk was Crystal de eerste die haar boek aan de kant legde en haar ging omkleden waarna ze in haar hoekje op de zetel kroop en het deken over zich heentrok. Af en toe als ze opkeek zag ze Harry snel wegkijken, iedere keer opnieuw verscheen er dan ook een lichte glimlach op haar lippen. Uiteindelijk nam de vermoeidheid weer de bovenhand waarna ze vredig in slaap viel in een nacht vol dromen over de goede tijden met Harry.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen