Voor Petsch!
Ik snap niet waarom ik zoveel moeite met FP heb
terwijl ik ook over Aaron Hotchner schrijf though. BUT HERE YA GO!

Sinds Esmée een deel van de Southside Serpents was geworden, had ze een vrij hoge status bemachtigd in de groep. Het had nog geen twee weken geduurd voordat de groep haar volledig had ingenomen en het duidelijk werd dat ze veel voor de groep kon betekenen. De mannen vonden haar niet lelijk en zelfs het kleine aantal vrouwen in de groep keken haar na. Maar er was maar een iemand waar zij naar omkeek. En dat was de geroemde leider van de Serpents.
Ze was steenhard voor de man gevallen toen ze hem voor het eerst zag en het had dan ook niet lang geduurd voordat ze een relatie hadden gekregen.
Ze was bij hem in de camper in getrokken en zelfs Jughead had haar geaccepteerd. Kortom, het voelde goed om bij de Serpents te horen.

Esmée werd wakker in het krappe, maar fantastisch liggende, bed van FP en keek om haar heen. De man zelf was nergens te bekennen. Esmée ging rechtop zitten en pakte een spijkerbroek die over de leuning van een stoel hing en deed deze aan. Daarna pakte ze haar schoenen, liep naar de woonkamer en greep toen FP's jacket van de kapstok af. Het was niet dat ze er zelf geen had. Maar die van hem was net iets groter en daarbuiten maakte zijn aftershavegeur die in zijn jacket hing haar rustig. Veilig.
Ze liep naar de deur en opende deze. Ze keek naar links en zag FP staan. Hij leunde tegen de zijkant van zijn camper en keek voor zich uit. Tussen zijn wijs- en middelvinger zat een sigaret geklemd. Iets waar hij en Esmée het al vaak over hadden gehad. Hij zei dat hij wilde stoppen, maar hij had er duidelijk moeite mee.
"Schat.." mompelde Esmée. FP keek op en een glimlach gleed over zijn gezicht.
"Goedemorgen. Wat doe je zo vroeg op?" vroeg hij, terwijl hij naar haar toe liep.
"Dat kan ik beter aan jou vragen.." zei ze verbaasd. FP stond er namelijk niet om bekend om vroeg wakker te zijn.
"Ik kon niet slapen." zei hij, voordat hij Esmée haar hand vastpakte en haar zo dwong om naar buiten te komen.
"Je hebt mijn jacket weer aan." zei hij goedkeurend.
Een verlegen grijns ontstond op Esmée haar gezicht en ze keek hem aan.
"Ik moest wat aan. Ik wilde je gaan zoeken, maar je stond alleen maar te roken. Persoonlijk zou ik het fijn vinden als je hem uitmaakt." zei ze.
FP keek haar kort aan, voordat hij begon te grijnzen.
"Hm, krijg dat maar eens voor elkaar." grijnsde hij.
Esmée beet op haar lip en keek hoe FP de sigaret in zijn mond deed. Esmée bracht haar hand omhoog en pakte de sigaret uit zijn mond. FP keek verbaasd naar haar en keek toe hoe ze zijn sigaret op de grond gooide en deze plat drukte met haar schoen.
Toen ze weer op keek, zag ze dat FP haar nog steeds aan stond te kijken.
"Dat was makkelijker dan gedacht." zei ze toen.
De verbazing bij FP werd alleen maar groter. Zo had hij Esmée nog nooit gezien en hij vond het eerlijk gezegd ook niet erg. Die sigaret kon hij wel missen, Esmée daarentegen.. die wilde hij liever houden. Hij trok Esmée naar hem toe en drukte zijn lippen op die van haar. Esmée, die even verbaasd was, hervond haarzelf en liet haar handen door zijn haar gaan.
"Kom je mee terug naar bed?" vroeg ze tussen de zoen door. Hij knikte, waarop Esmée zijn hand pakte en hem mee trok. FP volgde haar zwijgend, terwijl hij goedkeurend naar achterlijf keek. Hij moest eerlijk te geven dat hij er van hield om Esmée in zijn jacket te zien. En dan vooral als ze daaronder niks aanhad behalve een beha.

Eenmaal binnen deed ze deze weer uit en gooide die naast het bed, samen met haar schoenen. Ze kroop naar haar kussen en keek FP aan, die in de deur opening naar haar stond te kijken. Nu kon ze echter niet anders dan verlegen naar hem kijken. Hij bekeek haar zonder enige schaamte en hij wist hoe ze daar op reageerde.
"Kom dan." zei ze verlegen. Hij bleef echter staan, zijn handen stopte hij in zijn zakken.
"Ik zal er voor zorgen dat je nooit meer een sigaret aan zult raken." zei ze toen. Ze stond op en liep op hem af. Ze pakte de onderkant van zijn shirt en trok deze ruw over zijn hoofd. Ze pakte zijn nek vast en zoende hem hard.
"Hm." mompelde hij, terwijl hij met Esmée in zijn armen naar het bed liep. "Het is nog vroeg. Weet je zeker-"
"Luister, jij kruipt zo vroeg het bed uit en laat mij hier achter." kaatste ze terug. Ze belandde met haar rug op de dekens en keek naar FP die boven haar stond.
Hij had een grijns op zijn gezicht en Esmée haar hart begon sneller te kloppen. Esmée kantelde haar hoofd en keek hem onschuldig aan. Zijn handen opende zijn broek, terwijl zijn ogen haar aanstaarde. Er ging een golf van opwinding door Esmée haar lichaam en ze kon niet anders dan hem naar haar toe trokken en hem zo dicht mogelijk bij haar te houden.

Een halfuur later lag Esmée uitgeput onder de dekens. Ze had de dekens om haar ontblote bovenlijf gewikkeld en keek naar FP die naast haar lag en zijn armen rond haar heen had geslagen.
"Je moet zo weg zeker?" zei ze zachtjes. Ze haalde haar hand door zijn haar en keek hem aan.
"Straks, ja." antwoordde hij langzaam. Hij glimlachte zacht. "Ik wilde vragen of je mee ging, maar volgens mij ben je een beetje moe."
Esmée beet op haar lip en probeerde haar glimlach te verbergen.
"Je bent voor een Serpent anders best verlegen." mompelde FP toen.
"Jij hebt mij toegelaten, dan had je eerder moeten zeggen dat ik niet verlegen mag zijn." antwoordde ze.
Hij pakte haar kin vast en staarde haar aan. Ze begon zachtjes te lachen.
"Ik vind het niet zo erg." zei hij toen, terwijl zijn duim zachtjes over haar kin bewoog. "Nu ik weet dat je ook een andere kant hebt."
Hij boog naar voren en kuste haar hard. Daarna kroop Esmée tegen hem aan en sloot haar ogen.
Het duurde niet lang voordat ze in slaap viel en nog net voelde hoe FP een kus op haar kruin drukte.

Reacties (23)

 • Breckenridge

  HAHHAHAHAHA STIEKEM GA IK HIER LOS OM.

  3 jaar geleden
 • AckIes

  SKEEEEET

  3 jaar geleden
 • AckIes

  ALSO, THAT GIF KILLS ME EVERYTIME

  3 jaar geleden
 • AckIes

  I LOVE IT

  3 jaar geleden
 • AckIes

  AGAIN, HET IS ZO BAE TBH

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen