Afgelopen dagen had ik hard gewerkt om het huis schoon te krijgen. Nou ja, opgeruimd om mee te beginnen. Wat me het meest verbaasde was dat Murdoc niet tegen werkte, maar hielp. Zodra ik zei schoonmaakmiddelen nodig te hebben gaf hij me daar geld voor. Ik moest het helaas wel zelf te voet halen. Dan was ik gelijk een paar uur van mijn dag kwijt. Gisteren had ik dan een fiets gestolen. Dat scheelde de helft van de tijd. Ik had wel mazzel dat Noodle me had toegestaan haar badkamer te gebruiken. Zodoende kon ik mezelf op zijn minst opfrissen.
Zacht neuriënd waste ik mijn kleding in de badkuip. De wasmachine stond er namelijk wel, maar was nog niet geïnstalleerd. Ik had de kennis daar niet voor om dat zelf te doen. Het enige wat ik aan hield was mijn ondergoed. Er zat geen slot op de deur, maar tot nu toe had ik er geen last van gehad. Inderdaad tot nu.
Precies toen ik voor de spiegel stond en poses maakte om mezelf te kunnen zien, floot er iemand achter me. Geschrokken draaide ik me om en zag Murdoc staan. Snel trok ik het douchegordijn voor mijn lichaam en keek hem hatelijk aan. Hij likte zijn lippen en grijnsde.
“Smeerlap, donder op!” schreeuwde ik.
“Wat nou mopje,” zei hij grijnzend, “heeft nog nooit iemand je lichaampje gezien?”
Hij bedoelde het plagend, dat wist ik, maar toch bloosde ik. Verbaasd trok hij zijn wenkbrauwen op, waarna hij begon te lachen.
“Maagd? En je bent, wat zou het zijn, twintig?” lachte hij.
“Zesentwintig…” mompelde ik zacht. Vals keek ik hem aan. “En wat ben jij, vijftig?”
Beledigd keek hij me aan. “Achtendertig.”
Ik trok mijn wenkbrauwen op. “Zo hé. Goed voor je.” Mijn toon werd steeds bozer, “En nu opdonderen.” Ik smeet wat naar zijn hoofd en hij had maar net op tijd de deur gesloten.
Geïrriteerd gromde ik. Het zat me dwars dat hij dacht dat ik zo onervaren was op deze leeftijd. Waarom wist ik niet, want ik had er nooit problemen mee gehad. Ik wachtte op de ware. Alleen mijn wachttijd was helaas een beetje lang. Onervaren was ik toch zeker niet. Met het werk wat ik deed was het goed om te weten hoe je mannen kon verleiden. En verwennen… Ik heb het alleen nooit tot seks laten komen. Beter zelfs, ik heb me nooit uit gekleed.
Zuchtend waste ik mijn kleding, waarna ik het uitkneep en ophing. Noodle haar badkamer had ik gelukkig al schoongemaakt. Het was eerlijk waar weinig werk. Het meeste vuil waren op plekken waar je moeilijk bijkwam. Ze had hem zelf al een beetje bijgehouden, maar nu was hij gewoon goed schoon.
Ik snoof en duwde Murdoc uit mijn hoofd. Zo’n hopeloze ziel zou ik niet in mijn gedachten moeten houden, alhoewel ik wel al een beter beeld van hem had als voorheen. Hij was pervers en agressief, maar ook zorgzaam - op zijn manier.
Ugh, nu verdedigde ik hem nog ook. Ik schudde mijn hoofd en trok een schone set kleding aan, wat Murdoc overigens voor me gekocht heeft. En het beste van alles, ook betaald heeft. Snel controleerde ik de kleding of het niet stiekem heel bloot was, maar het viel mee. Tevreden knikte ik en liep net richting de woonkamer toen er naar me geroepen werd.
“Hey mop,” schreeuwde Murdoc, “een of andere Markus is hier voor je. Schiet verdomme eens op!”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen