De taxi stopte voor de club en toen we uitstapten liep Murdoc al snel voor ons uit. Hoofdschuddend volgden 2-D en ik hem. Russel en Noodle waren thuisgebleven omdat Noodle te jong was. Ik slikte. Het was al een tijdje geleden dat ik uit gegaan was.
Direct toen we binnen kwamen kon ik de beat van de muziek door mijn lichaam voelen dreunen. Ik genoot van het gevoel, vooral als je aangeschoten was en danste, dan leek het net alsof je hartslag op de beat mee sloeg.
Murdoc duwde al grijnzend een glas bier in mijn handen. “Als je denkt dat je me hiermee het bed in krijgt,” zei ik, “dan heb je het mis.”
Hij grijnsde zelfvoldaan. “We zien nog wel.”
Ik stootte mijn glas tegen de zijne en atte hem weg. Grijnzend zette ik mijn glas neer en hij trok zijn wenkbrauw geamuseerd op toen hij zag dat ik sneller klaar was als hij. Hij keek me uitdagend aan en bestelde een hele reeks drankjes voor ons drieën. Met een grijns keek ik Murdoc en 2-D aan. Murdoc deed hetzelfde, hoewel 2-D iets minder zeker van zijn zaak liet.
“Moge de beste het eerst dronken worden.” Grinnikte ik en hief mijn glas op. Murdoc en 2-D tapten hem aan en tegelijk begonnen we met drinken. Het waren vijf glazen bier en een shotje per persoon. Zo snel als onze lichamen aan konden dronken we alles weg. Nou ja, we… 2-D moest stoppen na zijn vierde glas bier voor hij over zijn nek ging. Nu ging het alleen nog om Murdoc en mij. Het shotje gooide ik achterover en tegelijk met Murdoc sloeg ik hem neer op de tafel. Met samengeknepen ogen keek ik hem aan.
“Gelijf’pel.” Mompelde 2-D.
Snel greep ik het glas wat overgebleven weg en atte deze ook weg. “Ik win..” stelde ik vast, hoewel ik hem meer wilde uitdagen dat hij het shotje zou nemen. Hij nam de uitdaging aan en slikte het shotje gulzig door. Giechelend keek ik hem aan en voelde de alcohol mijn hoofd wazig maken. Hij leek zelf ook wel lichtjes de effecten te voelen.
De muziek leek me over te nemen en ik begon mee te bewegen op de muziek. 2-D deed als eerste mee, voor Murdoc volgde. Het verbaasde me hoe lenig Murdoc was in vergelijking tot 2-D, wie nu net een hark leek. Giechelend ging ik helemaal los en schudde mijn hoofd zodat mijn haren alle kanten op vlogen. Het bijeffect hiervan was dat ik duizelig werd en lacherig tegen Murdoc aan struikelde. Lachend dansten we samen verder.
Toen er een sensueler nummer op kwam dansten Murdoc en ik dichter tegen elkaar aan en af en toe schuurden we mild tegen elkaar aan. Murdoc haalde meer drankjes en samen dronken we ze op. De drank kwam harder aan als wat ik verwacht had, maar ik genoot en ging helemaal los.
“We moef’en wee’ te’ug.” Kwam 2-D ons mededelen. Zeer waarschijnlijk was hij het meest nuchter van ons.
Teleurgesteld keek ik hem aan. Ik pakte Murdoc ’s hand vast en keek hem smekend aan.
“Doccy, ik wil nog niet gaan.” Zei ik op mijn liefste toon. Zachtjes giechelde toen ik begon te hikken.
Murdoc grijnsde geamuseerd en trok me mee. “We kunnen thuis verder gaan.”
Doordat de alcohol mijn hoofd bedoezeld had dacht ik er niets achter en ging gewillig mee. Grijnzend begeleidde hij me naar de taxi, waar we samen achterin gingen zitten. 2-D zat voorin.
“Doccy, ik verveel me.” Zei ik terwijl ik mijn lippen kinderlijk tuitte.
Hij pakte mijn kin vast en bracht zijn gezicht dichterbij de mijne.
“Mud, moef je da’ wel doen..?” vroeg 2-D voorzichtig.
“Hou je bek, debiel.” Gromde Murdoc en hij gaf de jongen een klap tegen zijn achterhoofd.
“Nou,” ik blies mijn wangen op, “lief zijn voor Dee.”
Murdoc haalde zijn handen door mijn haar en attendeerde me er op dat we er waren. Hij opende de deur en trok me aan mijn hand de taxi uit. Ik stommelde tegen hem aan en hij sloot een arm om mijn heupen. Al grijnzend begeleidde hij me naar de winnebago, ofwel zijn Liefdes Nest op wielen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen