Waarschuwing, 16+!

Zeg niet dat ik niet gewaarschuwd heb!

“Mud…” 2-D wilde protesteren, maar een valse blik van Murdoc was genoeg hem stil te krijgen. Teleurgesteld liep 2-D weg en keek me met een vreemde blik aan. Ik kon het niet plaatsen.
“Kom mop,” grijnsde Murdoc toen hij me binnen liet in de winnebago, “doe alsof je thuis bent.”
Ik glimlachte en liep binnen alsof dit de eerste keer was dat ik in de wagen was. Hij hield mijn hand vast en liep met mij naar de achterkant, waar het bed stond. Voorzichtig duwde hij me er op neer en aaide mijn hoofd zodanig dat ik naar hem op keek. Hij boog voorover en zoende me lustvol. Genietend ging ik er mee in en greep zijn shirt vast om hem dichter op me te trekken. Hij grijnsde, alsof hij overwonnen had. Het moment dat hij terug trok voelde ik me eenzaam.
“Laat me iets te drinken voor je inschenken.”
Hij liep weg en kwam al gauw terug met twee glazen drank. Mijn hoofd was te duizelig om het te herkennen en dankbaar nam ik het aan en nipte. Het was iets sterks, want het brandde in mijn keel. Tevreden zuchtte ik toen het warme gevoel zich door mijn lichaam verspreidde en nam nog een nipje.
“Je ziet er warm aan,” zei hij, het leek nonchalant, “misschien moet je iets uitdoen.”
Ik kantelde mijn hoofd en besefte me dat ik het inderdaad warm had. Traag ritste ik mijn vest open en met de begeleiding van Murdoc trok ik deze uit. Hij hing hem op en kwam dicht naast me zitten. Hij sloeg zijn arm om me heen en zijn duim wreef over mijn heup. Een tintelend gevoel trok door mijn buik en ik keek hem in zijn ogen. Hij nam een slok van zijn drankje en zette hem neer. Zijn hand wreef over mijn wang en hij keek me vol lust aan.
“Zal ik je eens nieuwe ervaringen geven?” vroeg hij me speels, alhoewel zijn hese stem liet merken dat hij geen ‘nee’ wilde horen.
Plagerig glimlachte ik en streek mijn hand langs de zijne. “Zal ik jóú eens nieuwe ervaringen geven?”
Hij fronste kort en grijnsde toen weer. “Ik dacht dat je onervaren was?”
“Ik ben maagd,” grinnikte ik, “maar dat betekend niet zozeer onervaren. Hoezo, daag je me uit?”
Hij leek kort te denken, waarna hij grijnsde en knikte. “Ja, ik daag je uit.”
Ik giechelde en liet voorzichtig mijn handen onder zijn shirt glijden. Mijn vingers kietelden langs zijn rug en ik zag kippenvel op zijn armen. Weer giechelde ik en trok zijn shirt uit. Zachtjes duwde ik hem neer en ging boven zijn heupen zitten. Innig zoende ik hem en nam de leiding. Mijn rechterhand liet ik langs zijn lichaam glijden, net zolang tot ik bij zijn broek kwam en er een flinke bobbel onder voelde. Plagerig glimlachte ik en wreef er over. Een zacht kreuntje ontsnapte zijn lippen en ik voelde hoe zijn handen gretig over mijn lichaam gleden. Hij pakte mijn kont stevig vast en kneep.
“Niet zo gehaast, Doccy. Je hebt al ja gezegd. Ik heb de leiding nu.” Giechelde ik.
Ik klom van hem af en trok zijn broek en onderbroek uit. Mijn vingers liet ik over zijn lengte glijden en bekeek hem. Hij had een prima formaat, net boven gemiddeld denk ik.
Ik durfde te wedden dat de man wie zichzelf seks god noemde er altijd hard voor ging en nog niet ervaren had hoe het was om geliefkoosd te worden. Zachtjes hield ik zijn penis vast en begon met rustig handwerk. Mijn gezicht bracht ik dichterbij en ik maakte een baan van zachte, mogelijk kietelende kusjes over zijn buik, heup en lies. Vanaf zijn ballen werkte ik mijn weg omhoog, voor ik zijn lengte in mijn mond nam en mijn tong er overheen liet glijden.
Zijn lichaam trilde lichtjes en hij kreunde. Beetje bij beetje werkte ik het hogerop. Op gegeven moment werkte ik met beide handen en mijn mond in een ritmische combinatie. Zijn kreunen en het feit dat hij mijn haar vast hield liet me weten dat hij er van genoot. Ik ging sneller, zoog harder, likte regelmatiger en deed mijn hand steeds wat strakker om de druk en het genot op te bouwen.
“Ah, fack…” hijgde hij en hij bewoog zijn heupen op het ritme van mijn bewegingen.
Zijn beide handen vouwden zich om mijn achterhoofd en hij dwong zijn lengte steeds dieper mijn keel in en zacht kreunend stond ik dit toe. Naarmate hij bijna kwam volgde ik exact wat zijn lichaam aangaf wat hij wilde. Ruiger en agressiever.
Luid kreunend kwam hij klaar en duwde zijn lengte zo diep mogelijk in mijn keel. Tranen sprongen in mijn ogen toen het goedje diep in mijn keel gespoten werd en ik het doorslikte. Ik ging nog even door en zoog hem leeg. Genietend en uitgeput liet hij zich achterover op het bed vallen en ik ging naast hem zitten.
“Shit…” Een genietende zucht.
Langzaam liet ik me op mijn zij zakken en speelde met de haren op zijn borst. Ik giechelde zacht toen hij mijn hoofd tegen zijn borst trok en in slaap viel. Ik duizelde nog licht door de alcohol en keek hem nieuwsgierig aan. Slapend zag hij er heel anders uit. Liever en kalmer. Alsof hij een keertje niet aan het stressen was. Hij zag er wel ruig uit, zoals altijd.
Tevreden, nagenietend van het tintelende gevoel van de alcohol, liet ik mezelf toe in slaap te vallen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen