NOTEBeste Lezers,

Hierbij wil ik jullie een korte introductie geven over een kleine samenvatting van de afgelopen paar hoofdstukken. Jullie hebben zojuist, Serie 7 en Serie 8 gelezen. Een aardig karwei als je het op het schrijven bekijkt. Jullie zullen wel verschrikkelijk vol zitten met vragen, woedden naar de heren, bezorgdheid naar de vrouwelijke personages. Alhoewel, er een aantal personages, overleden zijn in het verhaal, is er ook een hele hoop voor terug gekomen. Als jullie je vragen kwijt willen, stel ze gerust, ik zal ze zoveel mogelijk proberen te beantwoorden. Zowel in het verhaal, als daarbuiten.
Al zal ik over bepaalde dingen mysterieus blijven.

Zoals jullie gelezen hebben, heeft Izzy een hele lange tijd samen met Rosá een ander slachtoffer dat ooit ontvoerd is door de heren, op een andere locatie gezeten. Hebben ze de vesting, landgoed, moeten opknappen met hen blote handen. Ze hebben een erg lange tijd hen eigen kinderen niet gezien, gehoord en of gesproken. Daarbij zijn er al heel wat dingen gebeurt. De vele meisjes hebben kinderen van de heren gekregen. Meerdere, kinderen, meerdere keren ongewilde manier. Op een brute manier met geweld, kracht en dronkenman daden.
Zoals jullie ook gelezen hebben, is de bedoeling dat de meisjes in het jaar 2020 in de vesting gaan wonen. Ze krijgen mensen die hen helpen het te onderhouden, schoon te houden, en hen kinderen scholing te geven. Ook is er voldoende vermaak, en zullen de kinderen, slachtoffers, personeel allemaal een speciale armband dragen. Hiermee kunnen ze niet zomaar het landgoed verlaten.
Wanneer ze dat wel doen, krijgen ze stroom via hen polsband door hen lichaam heen.
In het begin zijn het waarschuwende schokjes, later worden ze heviger, tot dat je het met je lichaam zal gaan begeven. Het is een soort beveiliging, zowel voor het weglopen, kwijtraken en of zelfs misbruik dat eerder anders had kunnen gebeuren.

Na deze Notitie, zullen jullie opnieuw een erg grote tijd zijn overgesprongen.
Een tijdsprong. Izzy en haar meiden, kinderen, ontvoerders zullen nu in het jaar 2020 leven.
Jullie zullen dan ook in Serie 9, verder lezen vanaf het jaar 2020.
Hier onder in de spoiler kunnen jullie zien, hoe het gezin van vele personages is gegroeid.
Na deze note, zullen jullie dus in 2020 belanden, net als de meisjes, met lezen.
Ik hoop dat jullie al heel wat vragen beantwoord hebben.
Is dat niet, stel ze gerust, hieronder.
Als ik tijd heb, zal ik ze beantwoorden, mits dat kan.
Komt je vraag/antwoordt later nog in het verhaal, zal je dat uiteraard moeten afwachten.
ENJOY!!! The next serie's!!

Uiterlijk kroost
*Zylina. N.T: Heeft een dikke bos zwart krullend haar, ze heeft heldere blauwe ogen met lange volle zwarte wimpers. Dunne zwarte wenkbrauwen en een lichtbruine huidskleur zoals haar moeder Izzy. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een tenger, kleine, smal postuur.
*Larkin S.T: Heeft dunne bruine haast zwart gekleurd krullend haar, haar heldere groene ogen, gevuld met haar korte wimpers en iets te brede wenkbrauwen maken haar gezichtje af. Ze heeft een bleke huidskleur zoals haar moeder Isa, heeft een wat mollig, lang postuur.
*Juno S.T: Heeft dik donkerbruin haar, haar giftige groene ogen, omrand met dezelfde kleur wimpers, en dikke brede wenkbrauwen maken haar gezicht af. Ze heeft net als haar moeder Isa een erg bleke huidskleur. Ze is erg klein, en mollig in omvang.
*Vajèn N.T: Heeft een dikke bos rood krullend haar, ze heeft heldere groenblauwe ogen, met lange volle rode wimpers. Dunne rode wenkbrauwen en een lichtbruine huidskleur zoals haar moeder Izzy. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een slank, tenger, klein, smal postuur.
*Nick V.O'C: Heeft vlassig dun lichtblond haar, zijn grijs/bruine gekleurde ogen zijn gevuld met lange volle lichtblonde wimpers. Brede donkerblonde wenkbrauwen net boven zijn ogen. Hij heeft als hij lacht in ieder wang een schattig klein kuiltje, ook worden zijn wangen snel rood, hij heeft een lichtbruin gekleurde huidskleur net zoals Rachel zijn moeder. De jongen is mollig in omvang. Is niet erg lang van postuur. eeneiige tweeling
*Mick V.O'C: Heeft vlassig dun lichtblond haar, zijn grijs/bruine gekleurde ogen zijn gevuld met lange volle lichtblonde wimpers. Brede donkerblonde wenkbrauwen net boven zijn ogen. Hij heeft als hij lacht in ieder wang een schattig klein kuiltje, ook worden zijn wangen snel rood, hij heeft een lichtbruin gekleurde huidskleur net zoals Rachel zijn moeder. De jongen is mollig in omvang. Is niet erg lang van postuur. eeneiige tweeling
*Mirre N.T: Heeft een bos dikke wit gekleurde krullen tot op haar schouders, net zoals haar moeder Izzy, heeft ze een lichtbruine huidskleur, waardoor haar witte haren nog opvallender zijn. Ze heeft twee kristalblauwe gekleurde ogen met witte smalle matchende wenkbrauwen. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een tenger, smal figuur en is ook niet erg groot van stuk.
*Cherry P.O: Heeft stijl blond/rood gekleurd haar net zoals haar moeder Rosá, een bleke huidskleur zoals haar vader, ze heeft dunne blond/rood gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft bruin gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft lichte flaporen.
*Ruthy S.T: Heeft dik donkerbruin haar, haar giftige groene ogen, omrand met dezelfde kleur wimpers, en dikke brede wenkbrauwen maken haar gezicht af. Ze heeft net als haar moeder Isa een erg bleke huidskleur. Ze is erg klein, en mollig in omvang. Erg grote oren, flaporen. Haar neus is schattig, klein, eerder een dop neusje.
*Eve P.O'C: Heeft stijl donkerblond, tot bruin gekleurd haar net zoals haar moeder Molly, een bleke huidskleur zoals haar vader, ze heeft dunne blond/bruin gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft grijs/groen gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donker roze volle lippen en heeft lichte flaporen een brede neus.
*Aslan S.T: Heeft zwart stekelig kort geknipt haar, zijn groenige kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers, en dikke brede wenkbrauwen, lijken iets te groot voor zijn o zo ronde gezichtje. Zijn dunne smalle lichtrood gekleurde lippen staan iets wat krullend naar beneden. Hij heeft net als zijn moeder: Isa een erg bleke huidskleur. Is erg mollig, breed, stevig gebouwd, en is dus ook niet erg groot.
*Beau S.T: Heeft donkerbruin halflang haar, zijn bruine warme kijkers zijn omrand door zijn donkerbruin gekleurde wimpers en zijn brede dikke wenkbrauwen, maken de match af. Hij heeft een ovaal gezicht, en brede licht rosé lippen, zijn oren zijn iets wat aan de grote kant, maar dat maakt het juist schattig, hij is erg dun, slank en heeft een erg fragiel lichaam. Hij is overigens net als zijn broer erg klein.
*Nova P.O'C: Heeft stijl blond/bruin gekleurd haar net zoals haar moeder Molly, een bleke huidskleur zoals haar vader, ze heeft dunne blond/bruin gekleurde wimpers en smalle matchende wenkbrauwen. Ze heeft bruin gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft een grote puntneus.
*Rory N.T: Heeft een dikke bos, rood krullende haren, net zoals zijn vader Seppe, hij heeft een lichtbruine huidskleur zoals zijn moeder Izzy en zijn vader Seppe. Hij heeft heldere blauwe ogen met volle krullende wimpers, op zijn wangen heeft hij lichte sproetjes, en als hij lacht krijgt hij schattige kuiltjes in zijn wangen. Het jongetje heeft een normale bouw, heeft een slank jongensachtig figuur en is net als zijn zussen erg klein van stuk. Hij mag dan wel totaal het evenbeeld van zijn vader Seppe zijn, toch heeft het jochie een gehele andere wil.
*Kevin P.O: Heeft donkerblond stekelig haar, zijn donkere warme huidskleur heeft hij niet van zijn moeder Rosá, nee van zijn vader Sebastiaan. Hij heeft een erg hoekig gezicht, met brede borstel wenkbrauwen, matchen met zijn haarkleur. Zijn wangen zijn wat bol en zijn voortanden zijn erg lang, hij heeft een erg grote puntneus, dat redelijk smal in omvang is, zijn oren zijn groot maar staan niet te ver van zijn hoofd af. Hij heeft een breed postuur.
*Indra P.O'C: Heeft kort ravenzwart stijl haar, ze heeft erg brede wenkbrauwen die gelijk met haar haar matchen. Ze is erg breed, mollig gebouwd en heeft ook een erg bol gezicht, mollige wangen en iets wat grote (hazen) tanden. Ze heeft een dopneus, en haar oren staan iets te ver van haar hoofd. Ze lijkt totaal niet op haar ouders, enkelt heeft ze de zwarte kleur haar van haar vader. Heeft een hele lichte huid, je zou denken dat ze geen pigment heeft.
*Thelonious N.O'C: Heeft donkerbruin halflang haar, zijn bruine warme kijkers zijn omrand door zijn donkerbruin gekleurde wimpers en zijn brede dikke wenkbrauwen, maken de match af. Hij heeft een ovaal gezicht, en brede licht rosé lippen, een lichtbruine huidskleur zoals zijn moeder Izzy. Op zijn wangen heeft hij lichte sproetjes, en als hij lacht krijgt hij schattige kuiltjes in zijn wangen. Het jongetje heeft een normale bouw, heeft een slank jongensachtig figuur en is net als zijn zussen erg klein van stuk.
*Benjamin P.O: Heeft donkerblond stekelig haar, zijn donkere warme huidskleur heeft hij niet van zijn moeder Rosá, nee van zijn vader Sebastiaan. Hij heeft een erg ovaal gezicht, met smalle borstel wenkbrauwen, matchen met zijn haarkleur. Zijn wangen zijn wat ingevallen en zijn voortanden zijn erg kort, hij heeft een erg grote dopneus, dat redelijk breed in omvang is, zijn oren zijn groot maar staan niet te ver van zijn hoofd af. Hij heeft een smal postuur.
*Ruby L.O: Heeft donker zwart kroeshaar, ze heeft net als haar moeder Tirza en haar vader Jaimy een bruin tot haast zwart gekleurde huidskleur. Ze heeft warme glinsterende groene kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers. Ze heeft een rode blos op haar wangen en heeft ook erg kleine witte tanden. Haar kleine schattige dopneus, die ze overigens van haar moeder heeft, siert prachtig in haar o zo ronde gezicht. Ze heeft een slank postuur, is erg lang, en heeft een erg stevige kracht in haar lichaam. Ze is een twee-eiige tweeling met: Ruben L.O.
*Ruben L.O: Heeft donker zwart kroeshaar, hij heeft net als zijn moeder Tirza en zijn vader Jaimy een bruin tot haast zwart gekleurde huidskleur. Hij heeft warme glinsterende grijze kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers. Hij heeft een rode blos op zijn wangen en heeft ook erg witte tanden. Zijn kleine schattige dopneus, die ze overigens van zijn moeder heeft, siert prachtig in zijn o zo hoekige gezicht. Hij heeft een slank/normaal postuur, is erg lang, en heeft een erg stevige kracht in zijn lichaam. Hij is een twee-eiige tweeling met: Ruby L.O.

Reacties (2)

 • Sarouratjex

  Spannend!

  2 jaar geleden
 • Luckey

  dat word spannend
  ben benieuwd!!!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen