Foto bij 003

Met een luide klap slaat de voordeur achter me dicht. Home sweet home. Ik laat mijn armen door de mauwen van mijn jas glijden en smijt hem daarna op de zetel in mijn huiskamer. Ik begeef me naar mijn keuken die aangrenst aan de huiskamer en vestig me aan het kookeiland. Waar ik mijn hoofd in mijn armen leg en een heel diep zucht. Het is weer een ontzettend lange dag geweest. Met te veel prikkels die ik heb moeten opvangen. Daarom zal ik waarschijnlijk minder goed kunnen slapen straks. Voor hoelang ik moet slapen, want ondertussen is het al extreem vroeg in de morgen en moet ik om acht uur alweer opstaan.

Een kriebelend gevoel komt opzetten in mijn keel. Ik snel naar de koelkast en neem er een flesje water uit. Het koele water doet goed aan mijn keel. Na een hele dag interviews geven en zingen moet ik proberen te voorkomen om een hese stem te krijgen. Nadat ik het flesje water heb terug gezet strompel ik naar de zetel waar ik me neerplof en mijn iphone er bij neem. Sinds ik zoveel volgers heb doen all mijn social media apps er iets langer over om op te starten. Wanneer de twitter app zich heeft geopend krijg ik een heleboel berichten binnen. Een glimlach verschijnt om mijn gezicht als ik een selfie zie van eerder vandaag met een van de fans. Verveeld scrol ik door mijn timeline en zie dat er een hashtack trend. Fronsen klik ik er op en zie dat het allemaal mijn fans zijn en die van ene Liam Payne. Ergens vaag komt de naam me bekend voor, maar ik zoek er verder niets achter. Daar ben ik nu veel te moe voor. Alle fans delen een filmpje dus ik klik er snel even op.

Weer doet mijn iphone er een eeuw over om de youtube app op te starten. Ergens halverwegen voel ik hoe mijn ogen dichtvallen. Daarom beslis ik om het filmpje te laten voor wat het is en begeef me in de richting van mijn kamer. Dat verloopt moeizaam. Na zo een vijf minuten sta ik eindelijk boven aan de trap en kijk even zoekend om me heen. Waar was mijn kamer ook weer. Zo duurt het nog even voordat ik me besef waar mijn kamer nu eigenlijk is.

In een ruk trek ik mijn shirt over mijn hoofd en stamp ik mijn broek uit. De moeheid overvalt me als een blok en te lui om nog naar de badkamer te gaan kruip ik in mijn onderbroek onder de lakens. Ik draai me op mijn rechter zij en leg mijn iphone op mijn nachtkastje. Ik sluit mijn ogen en besef dan dat het toch niet zal lukken om te slapen. Daarom open ik weer mijn ogen en zoek naar mijn iphone.

Ik open de spotify app en klik op shuffle. De eerste klanken van Paradise - Coldplay dringen mijn gehoorgangen binnen. In mezelf glimlach ik even. Dat is meestal mijn standaard nummer om mee in slaap te vallen. Het klinkt misschien vreemd. Ik ben een muzikant en een zanger en ik val met muziek in slaap. Muziek is nu eenmaal een deel van mijn leven en ik word er nu eenmaal rusitg van. Met de herinnering van het optreden vandaag in mijn gedachten en coldplay op de achtergrond, val ik in slaap.Het guys,

Hoe gaat het met jullie? Wel met mij gaat opzich alles ontzettend goed. Ik geniet van het feit dat ik 2 maanden vrij heb. De voorbije dagen heb ik alleen nog maar gelezen. Iets wat ik het voorbije jaar niet heb kunnen doen door school.

Door omstandigheden kan ik jammer genoeg niet op reis gaan. Wat ik echt jammer vind, want ik had er ontzettend hard naar uitgekeken. Toch probeer ik er het beste van te maken. Ik hoop alleen dat het de volgende weken wat beter weer wordt. Straks wordt ik nog depressief door al die regen.

Op dit moment heb ik niet echt de behoefte om te schrijven. Ik heb ook niet zoveel inspiratie. Daarom heb ik mijn andere verhaal ook gedeactiveerd. Ik ga hem eerst helemaal afschrijven en dan ga ik hem weer activeren. Dit verhaal is helemaal af. In de loop van de volgende weken zal ik nog wel een aantal hoofdstukjes online plaatsen.

Zouden jullie willen zeggen wat je van dit verhaal vindt? Ik ben er wat onzeker over of het wel inorde is. Misschien stel ik jullie wel teleur ofzo en dat wil ik zeker niet! Toch zeker en vast bedankt om zo massaal de vorige hoofdstukjes te lezen.

Geniet van de zon als hij schijnt! Het is zomer voor iets:)

Kusjes Lu

Reacties (3)

 • xxCoockielover

  Het is echt fijn om te lezen!

  Vooral domoor gaan!

  4 jaar geleden
 • FollowYourDream

  Heerlijk verhaal, heerlijk geschreven. Niets aan toe te voegen!

  Wat lees je zoal?
  En wat jammer dat je niet op vakantie kunt gaan!
  En het weer.. tja.. typisch Belgisch zeker?

  Xxx

  4 jaar geleden
 • Allmilla

  Ik vind dit een heel goed verhaal hoor!:)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen