Foto bij 004

"IT'S TIME TO GET UP!" Met een ruk gaan mijn ogen open. Van schrik rol ik mijn bed uit en kom ik op mijn harde en koude kamervloer terecht. Een geërgerde zucht verlaat mijn mond als ik besef dat het mijn wekker is die afgaat. "Stom ding!" Hard sla ik er op en wrijf over mijn pijnlijke heup , waar ik zonet op ben gevallen. Ik rek me even uit en sta dan moeizaam op. Het slaap te kort is duidelijk te voelen.

Na een stevig ontbijt kijk ik even op de klok. Het is nu kwart voor acht en ik word om acht uur in de studio verwacht. Het gebouw ligt op loopafstand van mijn huis. Dus nadat ik mijn bord in de vaatwasser heb gezet loop ik naar de hal en doe mijn jas aan. Mijn voordeur haal ik van het slot en vanaf het moment dat de deur openzwaait zingen de vogels me toe. Glimlachen begin ik mijn weg naar de studio.

"Aah wie we daar hebben. Onze favoriete artiest." De producer Andy komt op me afgelopen en klopt op mijn schouder. "Hey Andy het is ook fijn om jou weer te zien." Het komt er een beetje lacherig uit. Een grote glimlach staat op het gezicht van Andy geplakt. "Voordat we beginnen met recorden moet ik je even zeggen dat we een verassing voor je hebben!" Verbaasd kijk ik hem aan. Een verassing voor mij. Waarom zouden ze dat doen? Is het mijn verjaardag en ben ik het vergeten? "Hoezo hebben jullie een verassing voor mij?" Tijdens ons gesprek is Andy op een stoel gezakt en haalt een hand door zijn haar. "Gewoon zoals ik zeg een verassing. Ik heb gezien dat er een filmpje op twitter trend. Een filmpje waar jij zingt tesamen met Liam Payne." Daar is die naam weer. Het filmpje dat iedereen me gisteren wou laten zien, maar er steeds iets tussen kwam. Na die mislukte pogingen om het te bekijken is mijn nieuwschierigheid er naar wel gewekt.

"Uhm Andy ik moet eerlijk toegeven dat ik het filmpje nog niet heb gezien." Even fronst de man voor mij zijn wenbrauwen. Hij zakt wat meer onderuit en wrijft even over zijn kin. "Ik zal het je zo wel laten zien. Waar de verassing op aan komt is dat jij en Liam samen een nummer gaan opnemen. Dat is toch iets wat jij altijd al wou is het niet?" Het moment dat zijn woorden tot me doordringen is onbeschrijfelijk. Ik heb al sinds het begin van mijn carrière eens samen willen doen met een andere artiest. Puur uit enthousiasme loop ik naar Andy toe en sla ik mijn armen I'm hem heen. "Ik kan het niet geloven! Zo ontzettend bedankt hiervoor! Jullie zijn de beste mensen op deze hele wereld!"

"Het is fijn om je zo enthousiast te zien, Niall. Jammer genoeg zal er ook gewerkt moeten worden dus maak voort. Als je binnen tien seconden nog niet in dat hol staat gaat dit alles helemaal niet door." Mijn ogen verwijden iets en een schok gaat door me heen. In mijn hoofd hoor ik Andy zo aftellen en meteen sprint ik naar het hok toe. Met volle geweld trek ik de deur open en na de volle vijf seconden sta ik in het hok. Het gaat dus gewoon wel door. Een grijns is op Andy's gezicht te zien en zo kinderachtig als ik ben steek ik mijn tong ook nog eens uit. "Kleuter!" Een lach rolt mijn keel uit en ik zet de hoofdtelefoon op. Klaar om weer een nummer in te zingen.


Hey guys,

Ondertussen al hoofdstukje 4. Man de tijd gaat snel. Hoe is het met jullie? Alles goed?

Met mij gaat het echt heel erg goed! De zon schijnt. Ja de volgende paar dagen gaat het gewoon echt zomerweer zijn hier in België (eindelijk). Dat wordt dus veel buiten zitten. Lezen & schrijven.. Er is op dit moment niemand van mijn vrienden thuis. Die zitten allemaal lekker te bruinen aan een zwembad in het zuiden. Niet fijn, maar toch.

Ik kwam op het idee om een Q&A te doen. Dus als jullie vragen hebben aan de personages of aan mij stel ze zeker en vast!

Ik wil jullie ontzettend hard bedanken om zo massaal mijn vorige hoofdstukjes te lezen. Het doet me echt goed om dat te zien. Ondanks de lieve reacties van de vorige keer heb ik toch nog twijfels. Ik weet dat er heel veel schrijffouten in staan en ik weet dat mijn schrijfstijl nog niet 100% top is, maar ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat het een beetje aangenaam is om te lezen. Weet gewoon dat ik het zo ontzettend fijn vind om voor jullie te schrijven! Het doet me echt deugd!

Ik hoop echt voor iedereen die niet op vakantie is dat het weer zo goed blijft als de volgende paar dagen. Het zou echt geweldig zijn. Het volgende hoofdstukje komt binnen een paar dagen online.

Heel veel plezier met lezen & geniet van het mooie weer.

Kusjes Lu

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen