Gemma was tegen de avond een heel klein beetje opgeknapt en beweerde dat ze even tijd voor zichzelf nodig had, waarna ze naar haar eigen appartement vertrokken was. Louis en ik hadden niet erg veel meer ondernomen. Nadat het investigation programma afgelopen was, had ik besloten dat we nu eens konden kijken naar wat ik leuk vond: romantische komedies. Louis leek het wel best te vinden, maar het was volgens mij niet echt het genre waar hij normaal gesproken voor ging. Terwijl ik wat verzonken raakte in het plot van de film, leek Louis een beetje tot leven te komen zodra de hoofdpersonen elkaar aan begonnen te raken. Ik schrok op van Louis' aanraking op mijn bovenarm. Ik draaide mijn hoofd langzaam in zijn richitng. Louis' lippen streelde zachtjes over mijn nek. Ik kreeg er kippenvel van. Zijn vingers haakte zich zachtjes in mijn zij. Ik kreeg het er spontaan warm van. Mijn hand zette ik op de koude bankzitting naast me. De kou trok zich op in mijn hand terwijl ik het eigenlijk hartstikke warm kreeg in mijn gezicht. Ik kantelde mijn gezicht ietwat zodat Louis beter bij mijn nek kon. Vervolgens sloot ik mijn ogen. Ik voelde hoe Louis ietwat overeind kwam en vervolgens met zijn benen langs de mijne af streek terwijl hij op mijn schoot plaats nam. De vochtige lippen vonden wederom mijn nek en drukte teder kusjes. Ik liet een zachte zucht los en beet op mijn lip. Louis' warme vingers streelde de andere kant van mijn nek. Ik voelde mijn tepels verstijven en ietwat tintelen. Louis leek te merken dat het zo veel met me deed. Zijn vingers haakte zich in de kraag van mijn shirt en trokken er zachtjes aan. Ik maakte een zacht hm-geluid, om hem te aten merken dat hij mijn shirt uit mocht trekken. Dat was vervolgens ook wat er gebeurde. Het zachte stofje streek over mijn gezicht toen Louis met zijn handen het shirt over mijn hoofd uit trok. Vervolgens legde hij het shirt naast ons neer op de bank en ging hij met zijn handen over mijn nek, over mijn borst naar beneden. Ik keek Louis aan. Zijn blauwe ogen sprankelde. Hij keek me met grote, opgewonden ogen aan. Ik glimlachte bij het aanzien. Louis beet op zijn lip. Mijn blik dwaalde naar de zachte, roze lippen. Louis boog zich weer langzaam naar mijn borst en ging eerst met zijn vinger over mijn stijve tepel. Vervolgens zette hij zijn vochtige lippen er tegenaan en zoog zachtjes, waarna ik zijn tong er zachtjes overheen voelde gaan. Ik beet op mijn lip met gesloten ogen. Louis' handen haakte zich wederom in mijn zij. Hij trok zichzelf nog wat dichter tegen me aan en schuurde zachtjes met zijn middel over mijn middel. Zijn opkomende erectie schoof over mijn onderbuik terwijl hij omhoog bewoog. Een tintel borrelde op in mijn eigen joggingbroek.
"Waarom zou je zo'n film kijken terwijl je het zelf kunt doen?" fluisterde Louis' warme adem in mijn nek. Zijn haar kietelde mijn kaaklijn ietwat en liet me gniffelen.
"Dat laat nog iets aan de verbeelding over" fluisterde ik schor. "Hmm, ik kan ook wel wat extra verbeelding er bij verzinnen hoor" klonk de warme, hese stem weer.
Ik zette mijn handen op zijn heupen en draaide me toen een kwartslag, zodat ik languit op de bank kon gaan liggen. Louis bleef op mijn schoot zitten en ging met zijn duimen over mijn wangen "god Harry, je bent echt zo'n catch om naar te kijken".
Ik gniffelde en beet op mijn lip "charmeur". De fonkel in Louis' ogen was nog steeds aanwezig. Louis' vingertoppen dwaalde weer naar mijn nek en gingen zachtjes door mijn haar. De vingers dwaalde over mijn zij naar mijn heupen, in de joggingbroek. Ik verstijfde ietwat van die aanraking. Louis haalde met zijn handen de joggingbroek van mijn heupen af. Vervolgens dwaalde zijn vingers naar de rand van mijn boxershort. Terwijl ze er zachtjes in haakte, haalde hij zijn vingers naar beneden over mijn lichaam. Het stofje ging over mijn bovenbenen naar beneden en liet mijn erectie vrij springen. Ik voelde me opgewonden. Ik had er zin in. Louis' vingers dwaalde nu naar mijn erectie en streelde er zachtjes over. Het tintelde. Het gaf me de kriebels. Ik wou meer. Zo veel meer. Met het kippenvel op mijn armen ging ik over zijn rug met mijn hand, waarna ik zachtjes over zijn kont streek en zijn broek daarin ietwat mee naar beneden nam. Louis keek me lip bijtend aan "I want you so bad".
"So do it, Louis" mompelde ik hees en vol opwinding. Ik kon niet wachten totdat hij me weer aan raakte. Ik hunkerde naar meer. Mijn lichaam hunkerde naar meer.
"Will you be mine?" vroeg Louis zachtjes aan me, me nog steeds aan kijkend met die opgewonden ogen.
"Always, Louis Tomlinson" fluisterde ik terug. Louis drukte zachtjes een kusje op mijn neus met zijn zachte lippen. Mijn adem versnelde ietwat van de aanraking. Ik was zo gevoelig voor aanrakingen op het moment. Louis grijnsde ondeugend naar me. Hij had het door.

Reacties (2)

 • Smexy

  Wat zijn ze toch sexy. Kunnen nooit van elkaar afblijven haha

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  *SMELT*

  Ik had een vraagje: in het begin van het verhaal vond louis sex met harry (mannelijk geslacht) vreemd idee. Nu verder in het verhaal merk ik dat louis eigenlijk bijna altijd (of altijd) de vrouwlijke rol neemt (beentjes wijd hihi). Hoe staat louis er nu tegenover?

  4 jaar geleden
  • Qualantinos

   Louis heeft niet echt een voorkeur maar laat zich vaak leiden door wat Harry wil omdat Harry graag de leiding neemt. Wanneer Harry het toe laat neemt Louis eens zijn kans, maar dat is aanzienlijk minder vaak het geval dan de keren dat Harry de leiding neemt. Louis is gewend aan het hebben van seks met een man nu ofcourse, maar gezien Harry's drang voor leiding en zijn eigen onervarenheid zal Louis vaker de niet-dominante rol op zich nemen. Hoewel Louis natuurlijk wel zijn seksuele frustratie laat merken door middel van flirten haha. Leuk random vraagje overigens, mag altijd natuurlijk

   4 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   Tja dat is de functie van een brein hahaha die vraagt zich dingen af XD

   4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen