Ik was enorm rustig. Ik had even geen zorgen aan mijn hoofd om de een of andere reden, hoewel er genoeg drama in mijn leven voor kwam momenteel. Het was half 2 's nachts en ik had geen behoefte om te slapen. Ik keek naar het lichtelijk verlichte plafond. De vele kussens op het bed maakte het enorm comfortabel om hier te liggen. Het gaf een knusse sfeer. Ik keek opzij naar Louis. Het maanlicht verlichtte zijn silhouet en viel tevens toevallig op zijn gezicht. Zijn ademhaling was rustig en stabiel. Het maakte me ook rustig wanneer ik er naar keek. Hij lag er zo rustig en vredig bij.
Ik draaide me op zijn mij en staarde ongegeneerd naar Louis, die dat totaal niet door had. Een glimlach vormde zich op mijn gezicht. Waar had ik Louis aan te danken? Hij was zo lief. Hij had een geweldig innerlijk en dan had ik nog niet over zijn uiterlijk gesproken. Hij was hartstikke aantrekkelijk in mijn ogen. Mijn vingers tintelde. Ik wou hem aan raken. Ik wou hem ook eigenlijk niet wekken. Voorzichtig ging ik met mijn hand over zijn lichaam boven over de dekens. Dat leek weinig aan een reactie uit te lokken. Ik trok mijn hand weer terug en glimlachte tevreden. Een plukje haar leek voor zijn ogen te vallen. Ik kon het niet laten om het voorzichtig uit zijn gezicht te strijken. Louis ademde een keer diep in en opende vervolgens loom zijn ogen half. Zodra hij zag dat ik hem aan keek glimlachte hij suf. Ik glimlachte terug. Louis haalde zijn hand onder de dekens uit en tastte langzaam naar mijn haren, waarna hij er zachtjes even over wreef met een glimlach. Ik bleef hem aan kijken en beet zachtjes op mijn lip.
Louis bleef over mijn arm strijken maar had zichtbaar moeite met zijn ogen open houden. Ik nam voorzichtig zijn hand vast, wat hem weer volledig op liet kijken. Vervolgens draaide ik me op mijn rug en trok ik hem zachtjes aan zijn hand naar me toe. Louis kroop dichter naar me toe en legde zijn hand op mijn borst, waarna hij zich tegen mijn nek aan vleide en zijn benen met de mijne verstrengelde. Zijn warme lichaam gloeide ietwat tegen het mijne. Ik legde mijn hand onder hem door op zijn zij, bij wijze van omhelzen. Louis drukte zachtjes een kusje in mijn nek en bleef vervolgens zo liggen. Ik voelde de zacht voelbare ademhaling ietwat rustiger en regelmatiger worden. Louis' hele lichaam ontspande zich weer tegen het mijne aan. Hij had zich over gegeven aan de slaap.
Ik glimlachte tevreden en bleef stil liggen, zodat ik Louis ook niet meer lastig viel. Ik voelde zijn warme lichaam onder mijn hand. Het voelde goed om zo samen te liggen op bed. Ik wou genieten. Ik had geen behoefte om te slapen. Ik voelde me goed.

Ik voelde zachtjes een paar lippen op mijn nek drukken. Het bracht me half bij bewustzijn en liet me zachtjes kreunen. Mijn eigen gekreun was hetgeen dat me volledig wekte. Suf opende ik mijn ogen. Louis kwam overeind en glimlachte naar me. Hij ging met zijn hand over mijn wang "hey Harry".
Ik ging met mijn vinger over zijn benen terwijl hij naast me zat. "goedemorgen" zei ik hees terug.
Louis drukte een kusje op mijn neus "ik heb voor ontbijt gezorgd, kom je mee?"
Ik was onder de indruk, moest ik zeggen. Ik nam zijn hand vast en glimlachte "je hebt ontbijt gemaakt?"
Louis knikte. Ik kwam overeind en drukte een kusje op zijn lippen "je bent echt het beste vriendje dat iemand zich kan wensen". Louis gezicht lichtte op.
Ik ging op de bedrand zitten en rekte me uit. Louis kroop achter tegen me aan met zijn benen aan weerskanten. Ik nam zijn benen goed vast en liep met Louis op mijn rug naar de eetkamer. De geur van soep en verse toast kwam me tegemoet. Ik glimlachte tevreden en liet Louis uiteindelijk weer op de grond zakken. Louis schoof de stoel voor me uit en drukte een kusje op mijn schouderblad zodra ik plaats genomen had, waarna hij met zijn hand er nog zachtjes langs af ging terwijl hij weg liep naar het fornuis. Ik keek gefascineerd toe hoe een naakte Louis voor mijn ontbijt zorgde. Een tevreden glimlach vormde zich op mijn gezicht. Ik wou Louis voor geen goud kwijt.

Reacties (3)

 • EvaSalvatore

  IK SMELT SMELT

  4 jaar geleden
 • Smexy

  So cute (:

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Dit
  Is
  Zo
  Fucking
  Schattig
  En
  Fluffy
  En
  Lief
  En
  (H)(H)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen