Foto bij Chapter 23.2 ||

Alexis Sanchez


'Where are you off to so quickly?' vroeg ik aan Theo die haastig zijn spullen bijeen pakte in de kleedkamer. We hadden net getraind en meestal was Theo wel een van degene die wat langer bleef hangen, maar deze keer was hij dat dus niet van plan.
'We're going to do a house search on the internet and even look for some tonight!' zei hij enthousiast. Ik grijnsde en schudde mijn hoofd.
'Rather you than me living with Nadieh.' Theo rolde zijn ogen.
'Seriously, even your own girlfriend's sister? She's not that bad.'
'Whatever.' glimlachte ik. Theo klopte nog op mijn schouder en ging er vandoor, waarna ik nog wat oefeningen deed in de sportschool en me daarna ook omkleedde en douchte. Daarna klopte ik aan bij Anne en glimlachte naar haar. Ik kreeg direct ook een steen in mijn maag...
Ik had vanochtend een bericht van Bayern gekregen dat ik onderhand moest beslissen wat ik zou gaan doen. Ik wilde niet beslissen, want het was te moeilijk.. Of nouja, te moeilijk? Misschien was het niet te moeilijk. Misschien was het te moeilijk om het hardop te zeggen en dan vooral tegen Anne. Ik wilde dat ze met me meeging, heel graag, maar zij had al meerdere malen aangegeven dat ze dat juist niet wilde.
'Are we going out for dinner now?' onderbrak Anne mijn gedachten en keek me lief aan. Inmiddels had ze haar tas al ingepakt en stond ze voor me, klaar om de deur van haar kantoor dicht te doen.
'Sure, why not.' ging ik akkoord.
Eerst kleedden we ons thuis even om, waarna we naar een restaurant bij de West End gingen en vervolgens ons meldden bij de SkyGarden om daar nog wat te drinken. Anne keek verliefd uit het raam naar alle lichtjes.
'London is beautiful, don't you think so?' Ik glimlachte, sloeg een arm om haar heen en kuste haar.
'Sure.' Ik bleef haar expres aankijken, waarna ze haar ogen rolde en me ook nog een keer kuste.
'Oh you.'

Nadieh Ramsey


'Alright, so I already settled everything. Biscuits, crisps, a glass of water, tea for you and coffee for me, because that's just the way we roll.' grijnsde ik naar Theo en wees naar de tafel waar twee laptops open stonden. Theo keek even en grijnsde naar me, waarna hij me op mijn mond kuste.
'You're a superstar.' Ik glimlachte en huppelde naar de tafel, waar ik een biscuitje in mijn mond stopte en meteen op Google naar een huizensite zocht.
'Where did you look again for your apartment?' vroeg ik aan Theo die inmiddels ook zijn laptop had opgestart.
'Oh I just went to an agency.' zei hij.
'Fancy.' glimlachte ik terug. Theo rolde zijn ogen en ging door met zoeken. Het was best frustrerend, want als het een appartement was, was het midden in Londen, wat ik geweldig vond, maar Theo weer minder. Het was er veel te druk en bovendien een drama om voor hem naar training te komen, wat ik dan ook wel weer snapte. Aan de andere kant zou het wel fijner zijn om een wat grotere woonruimte te hebben nu we samen gingen wonen.
'What about this one?' vroeg Theo toen. Ik schoof naar hem toe en keek over zijn schouder mee, terwijl Theo de foto's liet zien. Het was een best groot huis, met drie slaapkamers, een tuin, een grote woonkamer met open en inkoopkeuken. Tevens had de grootste slaapkamer een inloopkast.
'I definitely like the walk-in closet.' grijnsde ik toen, waarna Theo ook lachte.
'I thought you would!'
'And I really like the fireplace as well.. Where is it?'
'Hertfordshire, just around the corner from here basically.' Ik knikte langzaam. Ik vond het niet zo erg om te forenzen elke dag en voor Theo was het ideaal.
'But babe... it's a bit big for the two of us, don't you think?' begon ik toen. Ik bedoel, waar hadden we drie slaapkamers voor nodig? Een tuin was fijn, ja, maar drie slaapkamers?'
'Well, we could one is storage..' begon Theo en trok me bij zich op schoot, waarna hij glimlachte en over mijn heupen aaide. 'And the other oe if someone stays over. That's always easy, isn't it?' Ik knikte langzaam en bladerde nog een keer door de foto's.
'I guess we could always have a look.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen