Liv kwam net uit school, en zag haar goede vriendin Marte bij de fietsenstalling staan met iemand die Liv niet kende.

Liv liep naar Marte toe en die "vreemdeling".
Hoi Marte! Zei ik tegen Marte. "Hoi Liv ik moet je voorstellen aan iemand Liv dit is Daan, Daan dit is Liv" "Leuk je te leren kennen! Zei Daan. Maar eh ken ik je niet ergens van?" "Geen idee"zei ik terwijl ik onderzoekend naar hem keek maar hij kwam me niet bekend voor. Marte was altijd de gene van het irganiseren dus had ik al verwacht dat ze dit ging zeggen. " Zullen we vanmiddag met zijn drieën naar het park gaan om elkaar beter te leren kennen?"
"Is goed." Zei Daan "Jij ook Liv?" Vroeg Marte "Ja ik kom ook." Die middag gingen ze net als afgesproken naar het park toe. Liv was als eerste in het park. Ze moest nog een wachten dacht ze ze was vast en zeker weer te vroeg. Vijf minuten later kwam Daan er aan. "Hoi Daan" "Hoi" Niet veel later was Marte er ze had haar fiets meegenomen want ze woonde hier 17 km vandaan. "Ben ik alweer te laat?" Zei Marte toen ze zag dat Daan en ik er allebei al waren.

Hoi lezers! Sorry dat dit deel zo kort is:( Maar ik probeer het volgende deel langer te maken! En let niet op mijn spelling A.U.B. Ik ben pas 11 dus je moet niet te veel van mijn verhaal verwachten maar ik hoop dat jullie dit verhaal gaan volgen! XXX Marte!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen