Foto bij Chapter 31.2 ||

Alexis Sanchez


'Alexis!' ik hoorde iemand mijn naam roepen en aan het accent kon ik al meteen horen wie het was.
'Vidal!' riep ik en kreeg een grijns op mijn gezicht, terwijl hij op me af kwam gestruind. Het was mijn eerste dag op het trainingscomplex en Vidal was dus een van de eersten die ik hier zag. ik kende hem al van het nationale team, wat wel hielp.
'So you decided to come here and leave that mediocre club?' grijnsde hij. Ik schudde lachend mijn hoofd.
'It was a very hard decision and nothing's signed yet, so it's up to you to make me like it here.' zei ik tegen hem. Vidal grijnsde en klopte op mijn schouder.
'You'll love it, we have everything. Let me tour you around.' We leipen langs het trainingscomplex en eigenlijk was het niet eens zo heel veel anders dan dat van Arsenal. Ik ontmoette nog meer van mijn medespelers en de coach, waarmee ik nog een gesprek had.
'So Alexis, I hear you didn't sign a contract yet?' begon Ancelotti tegen me te praten toen we in zijn kantoor zaten. Ik schudde mijn hoofd.
'No, I wanted to see it for myself first.' Ancelotti knikte en glimlachte.
'Well, enjoy yourself. No rush here.' Ik bedankte hem en deed mee met de eerste trainingsessie, waarna ik weer op weg naar mijn hotel ging en wat rondhing. De neiging om Anne te bellen, haar te vertellen over mijn dag, werd steeds groter en eigenlijk kon ik het niet meer negeren. Ik toetste haar nummer in, alleen ging de telefoon meteen over naar de voicemail. Ik zuchtte. Hier had ik geen zin in. ik gooide de telefoon terug op bed en liet mezelf daar ook op vallen. Alles was prima bij Bayern, de coach en medespelers waren aardig.. Maar waarom wrong er dan nog steeds iets?

Nadieh Ramsey


Nadat Theo mij had ingelicht, voelde ik me al iets beter. Ik zat er nog steeds mee dat Anne niet naar mij was toegekomen, maar ik kende haar langer dan vandaag. Er stond teveel trots in de weg, en om heel eerlijk te zijn, was dat bij mij ook zo in die situatie. Die dag op mijn werk ging het al een stuk beter, totdat Jesy haar hoofd om de hoek van de deur stak.Ik merkte haar op en mijn ogen werden nauw.
'What do you want?' vroeg ik. Parmantig liep ze mijn kantoor binnen.
'Well, I just heard something and since I know that she's your sister, i just wanted to confirm.' Ik rolde mijn ogen, ik wist al meteen waar het over ging.
'Yes, Alexis has gone to Bayern. What more do you want?' zei ik op een monotoon.
'Nothing, that was it.' zei ze triomfantelijk en liep toen weer weg, waarna ik diep zuchtte en mijn hoofd schudde. De rest van de dag handelde ik alle telefoontjes af plus de emails die binnenkwamen, totdat mijn baas binnenkwam met Jesy.
'Nadieh, Jesy, there's a big assignment coming in and I want to trust both of you to accomplish this. The person who gets it first, will get the assignment for an even bigger event. Good luck.' Hij gooide mij en Jesy een boekje toe, waarna ik haar verbaasd aankeek.
'We're supposed to race each other?' Jessy zuchtte.
'I hope you're not this slow during this, because I might win. Or what am I saying? I am actually gonna win. See ya.' Het bloed kroop onder mijn nagels vandaan, waarna ik mezelf bedaarde en het boekje doorlas. We moisten dus een grote investeerder binnenhalen door een reclamecampagne te ontwikkelen voor volgende week vrijdag. Fijn, dit kon ik er ook nog wel bij hebben. Ik wreef even over mijn gezicht en zuchtte diep.
'Hey, why the long face?' Ik keek meteen op toen ik de stem hoorde en grijnsde breed toen ik Theo zag.
'Theo, what are you doing here?!' riep ik blij, liep op hem af en kuste hem.
'I thought I might surprise you with bringing lunch and besides, I've never seen your office.' Hij zette een tas van Pret a Manger op mijn bureau en keek rond.
'Well, what do you think?' vroeg ik toen grijnzend en pakte ondertussen het zakje chips uit het tasje waaruit ik begon te eten.
'Modern, cool, just like Adidas.' grijnsde hij. Ik ging op mijn bureau zitten en grijnsde.
'Thought so.' Theo liep naar me toe en legde zijn handen rond mijn middel.
'So, how are you?' Ik zuchtte.
'Just a big assignment which I need to win. We need to create a commercial and the winner gets the big assignment..'
'If you only had a footballer boyfriend who could help you, right?' zuchtte Theo toen ook, waarna ik grijnsde, mijn armen rond zijn nek sloeg en hem kuste.
'If only.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen