Hey! leuk dat jullie er zijn, ik ga jullie meenemen op het avontuur dat mijn "leven" genoemd wordt. Het zal niet alleen prettig zijn, want ik heb genoeg meegemaakt. Zowel ups als downs zullen jullie met mij meemaken.

Dit is je kans om mijn boek weg te klikken, de pagina's te sluiten en hier nooit meer bij terug te komen of over na te denken...

Niet? Oké eigen keuze, misschien bedenk je je later nog.

Laat ik maar gewoon bij het begin beginnen. Mijn naam is Hannah, ik ben 18 jaar en word in november 19. Ik kom uit een gemiddeld gezin van 5 personen en ik ben de jongste.

ik heb nog een oudere zus en een oudere broer. Mijn zus heet Bree en mijn broer heet Brody, jep ik ben het buitenbeentje. Er zit 6 jaar tussen m'n zus en mij en 8 tussen m'n broer en mij, reken zelf maar uit;)

Mijn ouders zijn gelukkig nog bij elkaar en houden veel van elkaar en van ons natuurlijk. Mijn moeder zal voor de rest van het verhaal gewoon mam of mama zijn en het zelfde geld voor m'n vader ofwel pap of papa.

Ik geef je nog 1 kans om weg te gaan en het met rust te laten. De komende hoofdstukken zijn misschien nog wat rustig maar richting het midden en aan het einde is mijn leven gewoon klote..

Misschien tot het volgende hoofdstuk en anders bedankt en vaarwel:)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen