Mijn leven is nooit erg interessant geweest, ik had wat vrienden maar was niet populair.

Een van mijn toenmalige beste vriendinnen kreeg een relatie, hij heette Josh en ik vond hem erg interessant. Ik was jaloers en vond hem stiekem ergens ook erg leuk. Het liep niet zo lekker tussen hun en na een paar maanden verbraken ze hun relatie.

Mijn beste vriendin had natuurlijk allang gezien dat ik ook wel wat in hem zag en liet me beloven om nooit iets met hem te doen of te nemen. Ik heb toen met volle overtuiging beloofd en met mijn heilige "pinky-swear" afgezworen dat ik het nooit zou doen, en daar begon het..

Inmiddels anderhalf jaar later had hij een nieuwe vriendin en ging er rond dat hij al een paar keer vreemd was gegaan op haar. Dit stootte me direct af. Tot het moment dat hij me opeens een appje stuurde. Wat begon als een gezellig gesprek om "even bij te praten", eindigde in een spelletje doen durven en de waarheid. Ik was nog jong (14 jaar pas) en naïef dus zag de gevaren hierin niet. Hij vroeg eerst normale dingen maar het ging steeds verder totdat hij op een gegeven moment zelfs vroeg of ik al ontmaagd was, waarop ik eerlijk antwoordde van niet. Toen ik uiteindelijk durven koos, omdat ik klaar was met alleen maar over mezelf te vertellen, vroeg hij of ik het zou durven om hem te zoenen, omdat ik niet zo bang was om dat te doen zei ik van wel. Vervolgens wilde hij afspreken zodat ik het kon "bewijzen". In eerste instantie wilde ik dit niet en vond ik dit veel te spannend, maar hij wist me toch over te halen. Hij kwam naar mijn huis en vroeg of ik achterop mee naar hem wilde, want zijn ouders waren toch niet thuis. Dus ik ben uit het huis geglipt en met hem mee gegaan. Op zijn kamer aangekomen zei hij: ''nou doe het dan'' en ik was even in de war. Ik wist niet wat hij bedoelde dus ik bleef hem dom aankijken, wat hij opvatte als onzekerheid, dus vervolgde hij met: ''zie je wel dat je me niet durft te zoenen.''

Toen ik het eindelijk snapte zei ik natuurlijk dat ik het wel durfde en kuste hem. Van het ene op het andere moment liep het fout. Hij trok mijn topje uit en zijn eigen shirt waarna hij me weer verder kuste. Toen mijn broek en onderbroek en duwde me op het bed. Terwijl hij zich razendsnel uit kleedde kon ik alleen maar verbaasd kijken er ging niets door me heen.

Voordat ik het wist was ik ontmaagd... op 14 jarige leeftijd.. Ik had me nog nooit zo vernederd gevoeld en durfde het ook echt niet aan mijn beste vriendin te vertellen. Ik was zo bang dat ik haar door een domme fout kwijt zou raken. Ik heb er een aantal weken mee rond gelopen en ik had me nog nooit zo kut gevoeld uiteindelijk heb ik het haar verteld en vergaf ze me. Ze was eerder bezorgd om me dan dat ze boos was over wat ik gedaan had... Uiteindelijk zijn we uit elkaar gegroeid en zag ik haar bijna niet tot nooit meer. Af aan toe spraken we elkaar wel weer, maar het is nooit meer zo geworden als eerst.

Ik heb later wel nog aan Josh zijn vriendin verteld wat er gebeurd was, maar ze geloofde me niet dus bleven ze bij elkaar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen