Ik was woedend op Drake en kon het voor de rest ook niet loslaten, mijn relatie was zo abrupt beëindigd dat ik het niet met rust kon laten.

Ik probeerde hem te vergeten en door te gaan met mijn leven, maar op een of andere manier lukte me dat niet. Als ik op stap ging keek ik om me heen of ik hem misschien ergens zag. Met nieuwjaar sprak ik af om met een aantal collega's op stap te gaan en tussen die collega's zat een jongen waar ik wel wat in zag. Ik flirtte wel eens met hem maar die avond liep het helemaal uit de hand.

Ik was die avond al Diane tegen het lijf gelopen en had nog met haar staan praten. We hadden het ontzettend gezellig samen, maar ik kon niet wachten tot Conner zou komen. Na een tijdje was hij er eindelijk en we hadden het prima naar onze zin. Na een paar drankjes werden we beide wat losser en werd het om ons heen een stuk drukker. Op een gegeven moment stonden we zo dicht op elkaar dat ik geen kant meer op kon. Toen ik bijna viel hield hij me overeind en danste we erna gewoon vrolijk verder, na een tijdje kuste hij me. Toen ik me van hem losmaakte keek ik om me heen en keek ik bijna recht in het gezicht van Drake, maar ik had me voorgenomen om me die avond niet door hem te laten afleiden dus liep ik weg met Connor achter me aan. Toen het tijd was om naar huis te gaan liep ik met Connor hand in hand naar boven om onze jassen te pakken, toen ik Drake onderweg tegenkwam hebben we even een praatje gemaakt en zijn toen weggelopen. Ik was klaar met de tranen dus heb me echt als een bitch opgesteld. Ik had de avond waar ik op gehoopt had en voor de rest maakte het me allemaal niet uit. Ik heb nooit seks gehad met Connor en daar heb ik ook zeker geen spijt van want achteraf hebben we nog wel wat met elkaar gesproken via Whatsapp, maar daar bleef het bij. Achter mijn rug om hoorde ik dat hij tegen iemand anders had gezegd dat hij het niet zeker wist met mij en of hij wel of niet gevoelens had, maar na die uitspraak heb ik niet meer met hem gepraat.

Na die avond leerde ik na een tijdje iemand kennen op ja, alweer tinder. Hij heette Conner en dat was even verwarrend want dan heb je Connor: de fuckboy en Conner: de jongen van Tinder. ik sprak veel met Conner en hij was een lieve jongen maar terwijl ik steeds meer voor hem begon te voelen duwde hij zich steeds meer weg van mij toen ik uiteindelijk vroeg waarom hij dat deed, kreeg ik het antwoord dat hij geen relatie wilde omdat hij over een half jaar naar Amerika zou gaan. Dus terwijl ik er wel voor wilde vechten besloot hij op te geven. Ik heb 1 keer seks met hem gehad en daar is het bij gebleven. Ik keek verder op Tinder niet perse op zoek naar iets of iemand maar gewoon als tijdverdrijf toen ik hem ontmoette... De jongen die ik later zo veel pijn zou doen.

Voor mijn gevoel had ik het afgesloten met Drake en kon ik aan iets nieuws beginnen en dat deed ik dus ook.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen