Ja natuurlijk verpeste ik hem, want als mijn leven het niet opfucked doe ik het zelf wel...

Mijn beste vriendin werd 18 dus gaf ze een big birthday party. Ze kwam me speciaal van scouting afhalen zodat ik er ook bij kon zijn. Eenmaal bij haar thuis aangekomen was het nog even voorbereiden en kon het feestje beginnen. Allemaal lief en aardig maar in het begin (moet ik eerlijk toegeven) verveelde ik me een beetje. Haar vrienden zijn niet echt mijn type mensen, maar uiteindelijk hadden we het nog best gezellig. Nadat ik al een paar drankjes op had begon het toch echt mis te lopen. Haar broer (Gideon) was inmiddels weer thuis en ik had me met een drankje en een sigaret "gezellig" naast hem op een stoel geplant. Toen er een aantal mensen meer bij gingen zitten besloten we met z'n alle een potje " Never have I ever" te doen. Ik moest zelf bij behoorlijk wat drinken en begon ook behoorlijk dronken te worden en hij ook. Nadat al een aantal mensen afgehaakt waren om te gaan slapen, zaten we er uiteindelijk nog met z'n drieën. Ik was hartstikke dronken dus het kon me allemaal niet meer zoveel boeien en Gideon was die andere jongen van alles aan het vertellen. Hij werd met de zin handtastelijker en ik genoot er stiekem ook wel van. Op dat moment dacht ik niet aan de lieve Naveen die thuis zat en me miste. Nee ik was met mijn gedachten bij Gideon en hoe aantrekkelijk ik hem eigenlijk niet stiekem altijd al gevonden had.

Ik zou 's ochtends weer met hem mee terug rijden naar scouting omdat hij daar toch langs moest, dus kwam het onderwerp "waar ga je slapen" aan bod. Ik zei dat ik bij Jade op de kamer kon blijven slapen (Jade is zijn kleine zusje, het meisje waarvan het feestje was.). Daarop antwoordde hij dat ik misschien ook bij hem kon blijven slapen omdat hij anders 's ochtends de kamer op moest komen om mij wakker te maken. Ik zei dat het me niet uitmaakte waar ik zou slapen als ik maar kon slapen en daar lieten we het voor dat moment ook bij.

Toen we eindelijk besloten om te gaan slapen gingen we samen naar boven en vroeg hij nogmaals waar ik ging slapen. Zoals ik daarvoor ook al gezegd had, zei ik nogmaals dat het mij niet uitmaakte en liepen we dus samen naar de kamer van Jade. Hij bleef staan en vroeg of ik alles had wat ik moest hebben en ik zei dat ik me wel zou redden. Toen hij nog steeds niet wegging keek ik hem aan en vroeg hij of hij nog een high-five of een knuffel zou krijgen. Waar ik weer met mijn dronken kop op antwoordde dat het me niet uitmaakte en hij me dus een knuffel gaf. Toen hij eindelijk de deur achter zich dicht had gedaan begon ik me met uitkleden en had ik net mijn shirtje uit en mijn slaapshirt in mijn handen toen de deur weer open ging en hij vroeg of ik zeker wist dat ik alles had. Toen hij zag dat ik daar half naakt stond zei hij snel "oeps, sorry" en trok de deur weer achter zich dicht. Een paar minuten later hoorde ik hem de zolder trap op gaan en kreeg ik een snap met "lekker veel ruimte hier" waar hij op stond half naakt en in bed. Ik antwoordde dat ik jaloers was en hij stuurde gelijk terug, "kom nog even langs om hoi te zeggen" ik stuurde terug "is goed OMW" en ging nog even snel naar de wc maar meneer was ongeduldig dus kreeg ik al gauw een snap terug waarin hij verkondigde dat het helemaal niet zo ver weg was.

Boven aangekomen zei hij kom er even bij liggen, kunnen we nog even knuffelen en het is lekker warm. Dus ik ben er fijn bij gaan liggen en voordat ik het wist waren zijn handen op plaatsen waar ze helemaal niet zouden moeten zijn. Hij vingerde me en ik genoot. Niet erbij stil staand dat ik nog steeds een lieve vriend thuis had zitten. We hadden seks, toen er op de deur werd geklopt door een vriendin van Jade met de vraag of ik ook daar lag omdat ze me kwijt waren. Hij zei dat hij me niet gezien had en dat ze hem met rust moest laten omdat hij wilde slapen. Ik snapte niet waarom hij niet gewoon vertelde dat ik inderdaad ook daar lag maar in slaap was gevallen.

Op een gegeven moment kwam de moeder van Jade en Gideon naar boven gelopen ook om te vragen of ik ook daar lag dus ik lag doodstil en deed alsof ik sliep. Zijn moeder vroeg of hij nog goed bij zijn hoofd was en nog even twee keer moest nadenken over wat hij aan het doen was en liep vervolgens weer weg. Toen ze weg was draaide Gideon zich naar mij toe en zei: "rustig maar, kom even tot rust en kleed je aan". Ik deed wat hij zei en toen ik me weer aangekleed had vertelde hij me doodleuk dat ik maar weer terug moest gaan naar de kamer van Jade om nog wat bij te slapen. Ik keek hem stomverbaasd aan om te zien of hij het echt meende, maar hij kon mijn gezicht niet zien omdat het donker was dus liep ik maar gewoon naar beneden. Wel zei hij nog dat hij eerlijk zou zijn tegen zijn vriendin of in ieder geval over een deel van het verhaal omdat hij niet "volledig" tegen haar zou kunnen liegen.

Ik was op dat moment zo pissig dat hij me letterlijk zijn kamer uitgezet had nadat we net seks gehad hadden, dat ik niet meer helder kon nadenken. Dat kon ik sowieso niet meer omdat ik al de nodige drankjes op had maar nu helemaal niet meer. Ik liep naar de kamer van Jade met de hoop dat die nog leeg was om daar inderdaad nog wat verder te slapen maar er lag al iemand dus werd mijn plan gewijzigd. Ik deed een broekje aan en liep naar beneden om daar te kijken of er nog iemand was en zo niet om me daar in mijn eentje te gaan zitten.

Eenmaal beneden aangekomen stond Jade al een paar dingen op te ruimen met een aantal andere mensen, dus ik ben er doodleuk bij gaan staan en heb de vraag over waar ik was gewoon genegeerd. Jade ziet het altijd als ik tegen haar lieg dus toen ze me een knuffel gaf omdat ze zag dat me iets dwars zat fluisterde ik tegen haar ik vertel je het hele verhaal zo nog wel even dat kan ik echt niet doen met al deze mensen erbij. Maar omdat ze koppig is trok ze me dus een eindje van ze vandaan en vroeg ze me wat er gebeurd was.

Ik vertelde haar het hele verhaal en ze was allang blij dat ik het haar verteld had, maar ze was denk ik ook best wel boos over wat ik gedaan had. Omdat ze merkte dat ik het ook allemaal behoorlijk kut vond liet ze het daar maar bij. Ze vond wel dat ik het aan Naveen moest vertellen. Ik had er nog zo mijn twijfels over, maar daar kom ik in het volgende hoofdstuk nog wel op terug.

De avond was dus uitgelopen op een waar fiasco, wat begon als een leuke Birthday party eindigde als een nachtmerrie door mijn eigen domme schuld....

Ik weet nog steeds niet of Gideon het uiteindelijk verteld heeft aan zijn vriendin maar daar heb ik verder ook niks mee te maken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen