Even een snelle upload na een hele tijd. Ik ben momenteel in Londen met een van mijn lezers (:

"Hey" zei ik zachtjes terwijl ik met mijn vingers over zijn gezicht ging. Harry keek me aan "is er iets mis?"
Ik zuchtte "ik droomde vannacht dat je me haatte omdat de schoolleiding achter onze relatie was gekomen en je de gevangenis in moest". Harry keek me met grote ogen aan "ik ben blij dat dat enkel een droom was dan".
Ik knikte en sloeg mijn armen om hem heen, troost zoekende. Harry drukte een kusje in mijn nek "ik haat je maar zo niet".
Ik glimlachte "gelukkig ook maar. Zolang het maar geen realiteit wordt. Het was al een ramp in de droom. Ik werd met tranen over mijn wangen stromend wakker".
Harry keek me fronsend aan "je werd huilend wakker?"
Ik begon te grinniken en knikte.
"Aaaawhh" zei Harry bij wijze van medelijden, waarna hij me nogmaals omhelsde. Ik genoot van de omhelzing. Zijn lichaam was lekker warm. Ik voelde me nog wat suf en had nog niet zo veel zin om te bewegen omdat we niet zo heel lang geleden wakker waren geworden.
Harry drukte een kusje op mijn kruin en hield me stevig vast. Ik keek naar hem op en glimlachte. Harry drukte een kusje op mijn mond.
Ietwat lustig trok ik zijn lippen terug naar me toe en ging ik over op een tongzoen. Ik ging lustig met mijn tong langs de zijne af. Harry ging er met plezier in mee. Ik kroop wat meer op zijn schoot en kuste hem gepassioneerd.
Toen zijn telefoon uiteindelijk begon te zoemen liet ik hem los. Harry keek fronsend naar de telefoon op het nachtkastje "Gemma?"
Ik kroop van zijn schoot af en ging weer gewoon op mijn eigen ligplaats zitten. Harry nam de telefoon op en voerde een of ander gesprek dat overduidelijk ook vreemd in zijn oren klonk.
Ik kwam van het bed af en schoot mijn kleding aan. Vervolgens rekte ik me uit en gebaarde ik dat ik alvast naar de keuken liep. Eenmaal in de keuken aan gekomen zette ik alvast wat koffie en dekte ik de tafel. Wanneer ik gewoon op het campus bleef slapen ontbeet ik nog niet eens. Ik lag liever tot het laatste moment in bed en moest me vervolgens haasten om nog op tijd in de les te komen. Jamie zat precies hetzelfde in mekaar.
Harry kwam uiteindelijk de woonkamer binnen gesjokt en glimlachte naar me. Ik glimlachte terug "iets spannends gaande bij Gemma?"
Harry zuchtte en ging met zijn hand door zijn haar "de planning word plotseling een stuk drukker".
Ik keek hem fronsend aan. "Gemma heeft wederom een telefoontje gekregen van een familielid. Een of andere broer van onze vader die we nooit gekend hebben nodigde ons uit om langs te komen. Hij wil ons beter leren kennen en wellicht verhalen uitwisselen".
Ik haalde mijn wenkbrauw op "wauw, oké. Nou ja, als het goed aanvoel op dat te doen, zou ik er voor gaan". Harry knikte tevreden "Gemma en ik zijn het wel van plan. Maar hij woont niet echt in de buurt dus we moeten sowieso een vliegtuigreis er naartoe boeken en daar overnachten".
Ik knikte "dat klinkt leuk, denk ik". Harry knikte ook "ik ben wel benieuwd moet ik zeggen. Het is tenminste niet zoiets waar ik zo tegen op keek als de ontmoeting met mijn moeder. We kennen deze man dan niet, maar hij klonk erg vriendelijk en oprecht zei Gemma. Bovendien zijn we met zijn tweeën en kunnen we ons desnoods nog omdraaien".
Ik streek langs zijn bovenarm af "je moet me wel op de hoogte houden hè, anders word ik ongerust". Harry drukte een kusje op mijn mond en glimlachte "ik zou niet durven om je niets te sturen". Ik glimlachte tevreden en beet op mijn lip "zo mag ik het horen".

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  Cooooool Londen!!!!!!!!!!(H)(blush)

  SUPER HOOFDSTUKJE WEER BTW

  3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  ahahaha ook proberen naar hogwarts te komen? een vriend van mij is daar nu ook!

  3 jaar geleden
  • Qualantinos

   Haha we zijn beide niet zo'n harry potter fans helaas

   3 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH   ik voel me een beetje teleurgesteld nu....

   3 jaar geleden
 • Smexy

  Wooohooo!!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen