2021Hoofdstuk 9.14

Een aantal gesprekken gevoerd te hebben met Seppe, Flynn, Sebastiaan en Jaimy, zijn Rosá, Ik, Wendy, Tirza, Emma er definitief over uit dat Molly haar kinderen niet meer zou mogen zien. Het laatste voorval met haar pasgeboren baby, kunnen we maar niet vergeten. Hoe ze het kleintje aan het enkeltje vast gegrepen had en het heen en weer, door elkaar schudde omdat het maar niet stopte met huilen.
"Goed, dus als ik het goed begrijp" was de brommende stem van Sebastiaan, "zorg jij Izzy, al voor de kinderen van: Isa en Rachel, en dus ook de drie oudste van Molly" bromde Sebastiaan verder. "Ja, dat heeft u helemaal juist. Daarom hoop ik dat Rosá met alle liefde, April onder haar hoede wilt nemen, en de verdere kinderen die Molly en of een andere vrouw dat niet volgens jullie wensen voldoet, over neemt. Tien pleegkinderen, samen met mijn eigen kinderen, is meer dan voldoende voor mij" begon ik de heren verder uit te leggen.
Rosá keek verbaasd, noch vragend op, "ik, Molly haar kinderen adopteren, zoals jij die van Isa en Rachel onder je vleugel neemt" was Rosá haar verblufte stem. Ze leek nog steeds op en roze wolk te zweven van haar bevalling. Haar twee prachtige dochters. "Ja, jij, Wendy, Tirza en Emma zijn nog te jong, en daarbij, hebben ze hen handen nu al vol aan de kinderen die ze zelf op de wereld hebben gezet. Daarnaast, helpen ze ook onze kinderen te verzorgen. Dus het lijkt mij fair dat jij, het meeste recht op April hebt" sprak ik naar waarheid.
De drie meiden begonnen gelijk instemmend te knikken, hummen en geluiden te maken.
"Oké, prima" was Seppe zijn opgewekte stem.
"Dan wordt dat dus morgen vast gelegd op papier. Voor nu zullen we de vergaderingen maar staken, als niemand meer nieuws te brengen heeft, zeg ik voor nu. Een fijne avond" was Flynn zijn vermoeide stem, om zijn broer bij de staan.
Alle knikte we, waarna de heren ons een voor een in een knuffel trok.
Ik wist dat er nog wel meer te vertellen was, zeker voor bepaalde meiden onder ons.
Maar ik wist ook dat sommige er zwaar tegen op zaten te kijken. Bij Tirza was al een buikje te zien, ik vroeg mij af hoe lang ze het nog ging verzwijgen, voor de vader van het kindje. Net als Wendy, ze leek zich weer anders te gedragen, ik had zo mijn vermoedens, maar ik dorste ze nog niet uit te spreken. Want zodra ik het zou vertellen. Zouden sommige van ons goed schrikken.
Emma, bijvoorbeeld. Ze was hier nog niet zo heel erg lang, en dit alles kon haar gaan afschrikken.
Hoewel ik niet verwacht dat ze haar kinderen met de toekomst zal minachten.

Izzy's Wing
*Zylina - 2013.
*Larkin - 2013.
*Juno - 2014.
*Vajèn - 2014.
*Nick - 2015.
*Mick - 2015.
*Mirre - 2015.
*Ruthy - 2016.
*Eve - 2016.
*Aslan - 2017.
*Beau - 2017.
*Rory - 2017.
*Nova - 2017.
*Indra - 2018.
*Thelonious - 2019.
Rosá's Wing
*Cherry - 2015.
*Kevin - 2017.
*Benjamin - 2019.
*Hazel - 2020.
*Ariël - 2020.
*April - 2021.
Wendy's Wing
*Leslie - 2020.
Tirza's Wing
*Ruby - 2019.
*Ruben - 2019.Reacties (2)

 • Scenario

  Ik vind je verhaal echt leuk! Ik heb gisteren alles in een keer gelezen! Je hebt een abo erbij!
  Ik mis soms alleen wel een beetje de details. Je zet soms een beetje te vaak te grote stappen vooruit (vind ik hoor). Geen kritiek, gewoon een tip:)

  3 jaar geleden
  • Fantasy_World

   Dank je..
   Juist bedankt voor feedback daar leer k van. Haha zo kan k ook groeien.. zal er in vervolg op letten in mijn nieuwe verhalen waaraan ik schrijf. Deze is offline helemaal al beschreven.. hoef enkel te activeren nog om de zoveel dagen...

   X

   3 jaar geleden
 • Luckey

  Omg nog twee baby op komt
  Die spoiler die je hebt genaakt!
  Thanks! Is heel overzichtelijk

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen