Ja ja
De laatste voor 9 serie..
Dan alleen nog de 10 serie...
En dat is h3t einde...

2021Hoofdstuk 9.22

Na uren naar Rosá geluisterd te hebben, voelde ik een vreemde druk toenemen. Rosá drukte zich recht en snapte de clue dat ze moest vertrekken.
"Succes en sterkte. Ik ga met Guy wat spelletjes spelen, kijken hoe de klik valt" knikte Rosá, wat zekerder van haar zaak, nu ze met ons gesproken had. Haar hart had gelucht, alles eruit had gegooid wat haar duidelijk dwars zat.
Wendy, drukte op het belletje, nadat ze mij begon te klokken en mij weeën begon te tellen.
Het duurde niet lang of dokter Wells kwam de kamer binnen gestapt, zijn witte doktersjas aan zijn lichaam. Liep hij eerst naar Wendy, die op het belletje gedrukt had, hij controleerde de kleine die nog maar enkele uren oud was. Maakte een kort praatje, met de kersverse moeder en draaide zich daarna pas, richting mij. Hij fronste nu nog meer zijn wenkbrauwen.
"De vrouw met de meeste adoptiekinderen" knikte de man bedenkelijk.
"Ik wil weten hoeveel ontsluiting je hebt. Blijf rustig ontspannen liggen" sprak de man, nadat hij een set blauwe latex handschoenen aan zijn vingers getrokken had. Een onprettig gevoel drong binnen, nadat de man zijn vingers uit mijn vulva gehaald had, de meting dus gedaan had, glimlachte de man wat opgewekter, "zo'n 7 a 8 centimeter ontsluiting" mompelde de man het op een papier schrijvend.
"Het is niet je eerste, toch" vroeg de man voor de zekerheid.
"Nee, zesde" grinnikte ik.
"Je zesde baby al" was de verbaasde stem van de jonge arts.
"Ja, mijn oudste is op het moment 8" knikte ik lachend.
"Je oudste alweer acht jaar oud, dan was je al erg vroeg moeder, is het niet" begon de man een gesprek met mij aan.
Zodat ik de weeën en de pijn langzaam begon te vergeten, te verdringen.
"Ja, ik was er redelijk vroeg bij" kwam er fluisterend over mijn lippen, een oude herinnering weg drukkend.
"Zylina is geboren in 2013, was als ik mij niet vergis een jaar of 20" rolde er als volgt over mijn lippen. Dokter Wells, liep heen en weer met schone witte steriele doeken, naast mijn bed op een vreemd verrijdbaar kastje had hij nog veel meer uitgestald.
"Ik was gelukkig geen tienermoeder, zoals het nu op het moment in de wereld gebeurt" ratelde ik verder.
Het was een stuk aangenamer, nu we een tweede arts in dienst hadden, dokter Mertens was aardig, vriendelijk, behulpzaam op zijn manier. Dokter Wells leek veel meer interesse te tonen in zijn patiënten. Zo maakte de man, graag een babbeltje, praatje, en vertelde de man op de tijd iets over zichzelf. Het was een hele andere man, dan dokter Mertens. Beter voor mijn gevoel.
"Tegenwoordig is het helemaal niet meer zo vreemd om rond je vijftiende met een buik vol benen te lopen. Sommige lijken er juist een sport van te maken, aandacht trekken, verkeerde negatieve aandacht aanwakkerend" sprak dokter Wells, zijn hersenspinsels uit. Rillingen voelde ik al over mijn ruggengraat glijden, ik moest er niet aan denken mijn kleine prinses over nog geen zeven jaar met een gebolde buik te zien.
Als het ware schudde ik ruw mijn hoofd, om de vreemde nare beelden weg te krijgen.
"Sorry, maar hier binnen deze muren zal dat toch echt niet gebeuren" lachte de man, knipogend.
"Daar zijn jullie te streng op" grijnsde hij breed, een nieuw paar elastische latex handschoenen aan zijn vingers trekkend.
"Mijn kinderen, de andere kinderen hoeven dat hier niet eens te proberen" kwam er schel over mijn lippen.
De arts begon te knikken, mompelde iets van ontsluiting nakijken.
Waarna er gelijk een ongemakkelijk gevoel mijn lichaam binnendrong. Ik vond het nog altijd erg vervelend als er handelingen gepleegd moesten worden bij mij edele delen. Dokter Wells schreef wat op in zijn papieren, knikte een keer naar Wendy, die glunderend haar dochter lag te bekijken.
"Maak je geen zorgen. Ze zullen hier niet ongewenst zwanger raken" knikte het meisje.
"Hmm, ik ben daar nog niet zo zeker van. Wij waren zelf ook allemaal nog puber, en toen knepen ze hen ogen toch ook niet samen" kwam er fel, bot over mijn lippen gerold. Ik wist dat ik Wendy daarover niet kon aanspreken. Zij had het nooit zo zwaar gehad als Rosá, Rachel, Zita en of zelfs als mij. De generatie's na ons, die toegevoegd waren. Leken minder gekwetst te zijn.

Familie grote op het moment...
Wil je hen leeftijd weten, kijk dan gerust in chapter 9.13. Enkele kinderen zullen missen, maar je zal al snel begrijpen, hoe het lijstje werkt...

Uiterlijk kroost
*Zylina. N.T: Heeft een dikke bos zwart krullend haar, ze heeft heldere blauwe ogen met lange volle zwarte wimpers. Dunne zwarte wenkbrauwen en een lichtbruine huidskleur zoals haar moeder Izzy. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een tenger, kleine, smal postuur.
*Larkin S.T: Heeft dunne bruine haast zwart gekleurd krullend haar, haar heldere groene ogen, gevuld met haar korte wimpers en iets te brede wenkbrauwen maken haar gezichtje af. Ze heeft een bleke huidskleur zoals haar moeder Isa, heeft een wat mollig, lang postuur.
*Juno S.T: Heeft dik donkerbruin haar, haar giftige groene ogen, omrand met dezelfde kleur wimpers, en dikke brede wenkbrauwen maken haar gezicht af. Ze heeft net als haar moeder Isa een erg bleke huidskleur. Ze is erg klein, en mollig in omvang.
*Vajèn N.T: Heeft een dikke bos rood krullend haar, ze heeft heldere groenblauwe ogen, met lange volle rode wimpers. Dunne rode wenkbrauwen en een lichtbruine huidskleur zoals haar moeder Izzy. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een slank, tenger, klein, smal postuur.
*Nick V.O'C: Heeft vlassig dun lichtblond haar, zijn grijs/bruine gekleurde ogen zijn gevuld met lange volle lichtblonde wimpers. Brede donkerblonde wenkbrauwen net boven zijn ogen. Hij heeft als hij lacht in ieder wang een schattig klein kuiltje, ook worden zijn wangen snel rood, hij heeft een lichtbruin gekleurde huidskleur net zoals Rachel zijn moeder. De jongen is mollig in omvang. Is niet erg lang van postuur. eeneiige tweeling
*Mick V.O'C: Heeft vlassig dun lichtblond haar, zijn grijs/bruine gekleurde ogen zijn gevuld met lange volle lichtblonde wimpers. Brede donkerblonde wenkbrauwen net boven zijn ogen. Hij heeft als hij lacht in ieder wang een schattig klein kuiltje, ook worden zijn wangen snel rood, hij heeft een lichtbruin gekleurde huidskleur net zoals Rachel zijn moeder. De jongen is mollig in omvang. Is niet erg lang van postuur. eeneiige tweeling
*Mirre N.T: Heeft een bos dikke wit gekleurde krullen tot op haar schouders, net zoals haar moeder Izzy, heeft ze een lichtbruine huidskleur, waardoor haar witte haren nog opvallender zijn. Ze heeft twee kristalblauwe gekleurde ogen met witte smalle matchende wenkbrauwen. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een tenger, smal figuur en is ook niet erg groot van stuk.
*Cherry P.O: Heeft stijl blond/rood gekleurd haar net zoals haar moeder Rosá, een bleke huidskleur zoals haar vader, ze heeft dunne blond/rood gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft bruin gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft lichte flaporen.
*Ruthy S.T: Heeft dik donkerbruin haar, haar giftige groene ogen, omrand met dezelfde kleur wimpers, en dikke brede wenkbrauwen maken haar gezicht af. Ze heeft net als haar moeder Isa een erg bleke huidskleur. Ze is erg klein, en mollig in omvang. Erg grote oren, flaporen. Haar neus is schattig, klein, eerder een dop neusje.
*Eve P.O'C: Heeft stijl donkerblond, tot bruin gekleurd haar net zoals haar moeder Molly, een bleke huidskleur zoals haar vader, ze heeft dunne blond/bruin gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft grijs/groen gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donker roze volle lippen en heeft lichte flaporen een brede neus.
*Guy Parker: Heeft een erg donkere huidskleur, donkerbruine spoelen, is erg mager en best klein van stuk. Het jongetje komt uit Nigeria, en is geadopteerd door: Rosá Parker. Het ventje is geboren in het jaar 2016.
*Aslan S.T: Heeft zwart stekelig kort geknipt haar, zijn groenige kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers, en dikke brede wenkbrauwen, lijken iets te groot voor zijn o zo ronde gezichtje. Zijn dunne smalle lichtrood gekleurde lippen staan iets wat krullend naar beneden. Hij heeft net als zijn moeder: Isa een erg bleke huidskleur. Is erg mollig, breed, stevig gebouwd, en is dus ook niet erg groot. twee-eiige tweeling
*Beau S.T: Heeft donkerbruin halflang haar, zijn bruine warme kijkers zijn omrand door zijn donkerbruin gekleurde wimpers en zijn brede dikke wenkbrauwen, maken de match af. Hij heeft een ovaal gezicht, en brede licht rosé lippen, zijn oren zijn iets wat aan de grote kant, maar dat maakt het juist schattig, hij is erg dun, slank en heeft een erg fragiel lichaam. Hij is overigens net als zijn broer erg klein. twee-eiige tweeling
*Nova P.O'C: Heeft stijl blond/bruin gekleurd haar net zoals haar moeder Molly, een bleke huidskleur zoals haar vader, ze heeft dunne blond/bruin gekleurde wimpers en smalle matchende wenkbrauwen. Ze heeft bruin gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft een grote puntneus.
*Rory N.T: Heeft een dikke bos, rood krullende haren, net zoals zijn vader Seppe, hij heeft een lichtbruine huidskleur zoals zijn moeder Izzy en zijn vader Seppe. Hij heeft heldere blauwe ogen met volle krullende wimpers, op zijn wangen heeft hij lichte sproetjes, en als hij lacht krijgt hij schattige kuiltjes in zijn wangen. Het jongetje heeft een normale bouw, heeft een slank jongensachtig figuur en is net als zijn zussen erg klein van stuk. Hij mag dan wel totaal het evenbeeld van zijn vader Seppe zijn, toch heeft het jochie een gehele andere wil.
*Kevin P.O: Heeft donkerblond stekelig haar, zijn donkere warme huidskleur heeft hij niet van zijn moeder Rosá, nee van zijn vader Sebastiaan. Hij heeft een erg hoekig gezicht, met brede borstel wenkbrauwen, matchen met zijn haarkleur. Zijn wangen zijn wat bol en zijn voortanden zijn erg lang, hij heeft een erg grote puntneus, dat redelijk smal in omvang is, zijn oren zijn groot maar staan niet te ver van zijn hoofd af. Hij heeft een breed postuur.
*Indra P.O'C: Heeft kort ravenzwart stijl haar, ze heeft erg brede wenkbrauwen die gelijk met haar haar matchen. Ze is erg breed, mollig gebouwd en heeft ook een erg bol gezicht, mollige wangen en iets wat grote (hazen) tanden. Ze heeft een dopneus, en haar oren staan iets te ver van haar hoofd. Ze lijkt totaal niet op haar ouders, enkelt heeft ze de zwarte kleur haar van haar vader. Heeft een hele lichte huid, je zou denken dat ze geen pigment heeft.
*Thelonious N.O'C: Heeft donkerbruin halflang haar, zijn bruine warme kijkers zijn omrand door zijn donkerbruin gekleurde wimpers en zijn brede dikke wenkbrauwen, maken de match af. Hij heeft een ovaal gezicht, en brede licht rosé lippen, een lichtbruine huidskleur zoals zijn moeder Izzy. Op zijn wangen heeft hij lichte sproetjes, en als hij lacht krijgt hij schattige kuiltjes in zijn wangen. Het jongetje heeft een normale bouw, heeft een slank jongensachtig figuur en is net als zijn zussen erg klein van stuk.
*Benjamin P.O: Heeft donkerblond stekelig haar, zijn donkere warme huidskleur heeft hij niet van zijn moeder Rosá, nee van zijn vader Sebastiaan. Hij heeft een erg ovaal gezicht, met smalle borstel wenkbrauwen, matchen met zijn haarkleur. Zijn wangen zijn wat ingevallen en zijn voortanden zijn erg kort, hij heeft een erg grote dopneus, dat redelijk breed in omvang is, zijn oren zijn groot maar staan niet te ver van zijn hoofd af. Hij heeft een smal postuur.
*Ruby L.O: Heeft donker zwart kroeshaar, ze heeft net als haar moeder Tirza en haar vader Jaimy een bruin tot haast zwart gekleurde huidskleur. Ze heeft warme glinsterende groene kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers. Ze heeft een rode blos op haar wangen en heeft ook erg kleine witte tanden. Haar kleine schattige dopneus, die ze overigens van haar moeder heeft, siert prachtig in haar o zo ronde gezicht. Ze heeft een slank postuur, is erg lang, en heeft een erg stevige kracht in haar lichaam. Ze is een twee-eiige tweeling met: Ruben L.O.
*Ruben L.O: Heeft donker zwart kroeshaar, hij heeft net als zijn moeder Tirza en zijn vader Jaimy een bruin tot haast zwart gekleurde huidskleur. Hij heeft warme glinsterende grijze kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers. Hij heeft een rode blos op zijn wangen en heeft ook erg witte tanden. Zijn kleine schattige dopneus, die ze overigens van zijn moeder heeft, siert prachtig in zijn o zo hoekige gezicht. Hij heeft een slank/normaal postuur, is erg lang, en heeft een erg stevige kracht in zijn lichaam. Hij is een twee-eiige tweeling met: Ruby L.O.
*Leslie D.T: Heeft een roestbruin getinte huidskleur zoals haar moeder Wendy, net als moeder heeft ze ravenzwarte haren. Ze heeft lichtgrijs gekleurde ogen, en deze zijn omrand door lange zwarte gekrulde wimpers. Ook heeft ze wat rood gekleurde bloswangen en rood gekleurde warme smalle vriendelijke omhoog gekrulde lippen. Ze heeft de neus van haar vader Seppe en de oren van haar moeder Wendy, een smal normaal postuur.
*Hazel P.O: Heeft stijl blond/rood gekleurd haar net zoals haar moeder Rosá, een donkere negroïde huidskleur zoals haar vader Jaimy. Ze heeft dunne blond/rood gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft bruin gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft lichte flaporen. eeneiige tweeling
*Ariël P.O: Heeft stijl blond/rood gekleurd haar net zoals haar moeder Rosá, een donkere negroïde huidskleur zoals haar vader Jaimy. Ze heeft dunne blond/rood gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft groen gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft lichte flaporen. eeneiige tweeling
*April P.T: Heeft stijl blond/bruin gekleurd haar net zoals haar moeder Molly, heeft net als der vader Flynn een donker getinte huidskleur, en de prachtige bruin/groen glinsterende ogen. Is wat mollig, klein tegenover haar zussen, heeft de zelfde hazen tanden zoals haar zus Indra. Ze heeft een dopneus, en haar oren staan iets te ver van haar hoofd. Voor de rest, lijkt ze met maar weinig kenmerken op haar zussen en ouders.
*Ashley N.O: Heeft een dikke bos bruin krullend haar, ze heeft heldere blauwe ogen met lange gekrulde volle bruine wimpers. Dunne matchende bruine wenkbrauwen, en een lichtbruine huidskleur zoals haar moeder Izzy. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een tenger, kleine, smal postuur.
*Tessa D.T: Heeft een roestbruin getinte huidskleur zoals haar moeder Wendy, net als vader Flynn heeft ze ravenzwarte haren. Ze heeft lichtgrijs gekleurde ogen, en deze zijn omrand door lange zwarte gekrulde wimpers. Ook heeft ze wat rood gekleurde bloswangen en rood gekleurde warme smalle vriendelijke omhoog gekrulde lippen. Ze heeft de neus van haar moeder en de oren van haar vader, een smal normaal postuur.
*Zuley L.T: Heeft donker zwart kroeshaar, ze heeft net als haar moeder Tirza en haar vader Flynn. Ze heeft warme glinsterende groene kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers. Ze heeft een rode blos op haar wangen en heeft ook erg kleine witte tanden. Haar kleine schattige dopneus, die ze overigens van haar moeder heeft, siert prachtig in haar o zo ronde gezicht. Ze heeft een slank postuur, is erg lang, en heeft een erg stevige kracht in haar lichaam.


Reacties (1)

  • Luckey

    Eindelijk!!
    Maar waarom stop je hier?!
    Snel verder!!!

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen