2023Hoofdstuk 10.1

Het lijstje met kinderen in het gezin.
In het jaar 2023, van oud naar jong....
Denk je in dat de oudste kinderen geboren zijn in het jaar 2013...
De heren zijn al 10 jaar aan het fokken, kweken, broeden...
Zijn al wel op het spoor van instantie's, door bepaalde actie's die ze beter hadden kunnen laten..
Alle kinderen zijn in de leeftijd van 3 maand tot en met 10 jaar oud...
Inclusief de geadopteerde kinderen vanuit andere (Azië, Nigeria, Japan, Somalië en Sri Lanka) landen..


*Zylina. N.T: Heeft een dikke bos zwart krullend haar, ze heeft heldere blauwe ogen met lange volle zwarte wimpers. Dunne zwarte wenkbrauwen en een lichtbruine huidskleur zoals haar moeder Izzy. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een tenger, kleine, smal postuur.
*Larkin S.T: Heeft dunne bruine haast zwart gekleurd krullend haar, haar heldere groene ogen, gevuld met haar korte wimpers en iets te brede wenkbrauwen maken haar gezichtje af. Ze heeft een bleke huidskleur zoals haar moeder Isa, heeft een wat mollig, lang postuur.
*Juno S.T: Heeft dik donkerbruin haar, haar giftige groene ogen, omrand met dezelfde kleur wimpers, en dikke brede wenkbrauwen maken haar gezicht af. Ze heeft net als haar moeder Isa een erg bleke huidskleur. Ze is erg klein, en mollig in omvang.
*Vajèn N.T: Heeft een dikke bos rood krullend haar, ze heeft heldere groenblauwe ogen, met lange volle rode wimpers. Dunne rode wenkbrauwen en een lichtbruine huidskleur zoals haar moeder Izzy. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een slank, tenger, klein, smal postuur.
*Nick V.O'C: Heeft vlassig dun lichtblond haar, zijn grijs/bruine gekleurde ogen zijn gevuld met lange volle lichtblonde wimpers. Brede donkerblonde wenkbrauwen net boven zijn ogen. Hij heeft als hij lacht in ieder wang een schattig klein kuiltje, ook worden zijn wangen snel rood, hij heeft een lichtbruin gekleurde huidskleur net zoals Rachel zijn moeder. De jongen is mollig in omvang. Is niet erg lang van postuur. eeneiige tweeling
*Mick V.O'C: Heeft vlassig dun lichtblond haar, zijn grijs/bruine gekleurde ogen zijn gevuld met lange volle lichtblonde wimpers. Brede donkerblonde wenkbrauwen net boven zijn ogen. Hij heeft als hij lacht in ieder wang een schattig klein kuiltje, ook worden zijn wangen snel rood, hij heeft een lichtbruin gekleurde huidskleur net zoals Rachel zijn moeder. De jongen is mollig in omvang. Is niet erg lang van postuur. eeneiige tweeling
*Mirre N.T: Heeft een bos dikke wit gekleurde krullen tot op haar schouders, net zoals haar moeder Izzy, heeft ze een lichtbruine huidskleur, waardoor haar witte haren nog opvallender zijn. Ze heeft twee kristalblauwe gekleurde ogen met witte smalle matchende wenkbrauwen. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een tenger, smal figuur en is ook niet erg groot van stuk.
*Cherry P.O: Heeft stijl blond/rood gekleurd haar net zoals haar moeder Rosá, een bleke huidskleur zoals haar vader, ze heeft dunne blond/rood gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft bruin gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft lichte flaporen.
*Ruthy S.T: Heeft dik donkerbruin haar, haar giftige groene ogen, omrand met dezelfde kleur wimpers, en dikke brede wenkbrauwen maken haar gezicht af. Ze heeft net als haar moeder Isa een erg bleke huidskleur. Ze is erg klein, en mollig in omvang. Erg grote oren, flaporen. Haar neus is schattig, klein, eerder een dop neusje.
*Eve P.O'C: Heeft stijl donkerblond, tot bruin gekleurd haar net zoals haar moeder Molly, een bleke huidskleur zoals haar vader, ze heeft dunne blond/bruin gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft grijs/groen gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donker roze volle lippen en heeft lichte flaporen een brede neus.
*Guy Parker: Heeft een erg donkere huidskleur, donkerbruine spoelen, is erg mager en best klein van stuk. Het jongetje komt uit Nigeria, en is geadopteerd door: Rosá Parker. Het ventje is geboren in het jaar 2016.
*Imre Neves: Japan - 2016.
*Pyke Neves: Japan - 2016.
*Aslan S.T: Heeft zwart stekelig kort geknipt haar, zijn groenige kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers, en dikke brede wenkbrauwen, lijken iets te groot voor zijn o zo ronde gezichtje. Zijn dunne smalle lichtrood gekleurde lippen staan iets wat krullend naar beneden. Hij heeft net als zijn moeder: Isa een erg bleke huidskleur. Is erg mollig, breed, stevig gebouwd, en is dus ook niet erg groot. twee-eiige tweeling
*Beau S.T: Heeft donkerbruin halflang haar, zijn bruine warme kijkers zijn omrand door zijn donkerbruin gekleurde wimpers en zijn brede dikke wenkbrauwen, maken de match af. Hij heeft een ovaal gezicht, en brede licht rosé lippen, zijn oren zijn iets wat aan de grote kant, maar dat maakt het juist schattig, hij is erg dun, slank en heeft een erg fragiel lichaam. Hij is overigens net als zijn broer erg klein. twee-eiige tweeling
*Nova P.O'C: Heeft stijl blond/bruin gekleurd haar net zoals haar moeder Molly, een bleke huidskleur zoals haar vader, ze heeft dunne blond/bruin gekleurde wimpers en smalle matchende wenkbrauwen. Ze heeft bruin gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft een grote puntneus.
*Rory N.T: Heeft een dikke bos, rood krullende haren, net zoals zijn vader Seppe, hij heeft een lichtbruine huidskleur zoals zijn moeder Izzy en zijn vader Seppe. Hij heeft heldere blauwe ogen met volle krullende wimpers, op zijn wangen heeft hij lichte sproetjes, en als hij lacht krijgt hij schattige kuiltjes in zijn wangen. Het jongetje heeft een normale bouw, heeft een slank jongensachtig figuur en is net als zijn zussen erg klein van stuk. Hij mag dan wel totaal het evenbeeld van zijn vader Seppe zijn, toch heeft het jochie een gehele andere wil.
*Kevin P.O: Heeft donkerblond stekelig haar, zijn donkere warme huidskleur heeft hij niet van zijn moeder Rosá, nee van zijn vader Sebastiaan. Hij heeft een erg hoekig gezicht, met brede borstel wenkbrauwen, matchen met zijn haarkleur. Zijn wangen zijn wat bol en zijn voortanden zijn erg lang, hij heeft een erg grote puntneus, dat redelijk smal in omvang is, zijn oren zijn groot maar staan niet te ver van zijn hoofd af. Hij heeft een breed postuur.
*Indra P.O'C: Heeft kort ravenzwart stijl haar, ze heeft erg brede wenkbrauwen die gelijk met haar haar matchen. Ze is erg breed, mollig gebouwd en heeft ook een erg bol gezicht, mollige wangen en iets wat grote (hazen) tanden. Ze heeft een dopneus, en haar oren staan iets te ver van haar hoofd. Ze lijkt totaal niet op haar ouders, enkelt heeft ze de zwarte kleur haar van haar vader. Heeft een hele lichte huid, je zou denken dat ze geen pigment heeft.
*Eran Lancer: Heeft een erg donkere huidskleur, donkerbruine spoelen, is erg mager en best klein van stuk. Het mannetje komt uit het armste deel van Nigeria en is geadopteerd door: Tirza, hij is geboren in het jaar 2018, en is erg schuw.
*Hakim Parker: Sri Lanka - 2018.
*Thelonious N.O'C: Heeft donkerbruin halflang haar, zijn bruine warme kijkers zijn omrand door zijn donkerbruin gekleurde wimpers en zijn brede dikke wenkbrauwen, maken de match af. Hij heeft een ovaal gezicht, en brede licht rosé lippen, een lichtbruine huidskleur zoals zijn moeder Izzy. Op zijn wangen heeft hij lichte sproetjes, en als hij lacht krijgt hij schattige kuiltjes in zijn wangen. Het jongetje heeft een normale bouw, heeft een slank jongensachtig figuur en is net als zijn zussen erg klein van stuk.
*Benjamin P.O: Heeft donkerblond stekelig haar, zijn donkere warme huidskleur heeft hij niet van zijn moeder Rosá, nee van zijn vader Sebastiaan. Hij heeft een erg ovaal gezicht, met smalle borstel wenkbrauwen, matchen met zijn haarkleur. Zijn wangen zijn wat ingevallen en zijn voortanden zijn erg kort, hij heeft een erg grote dopneus, dat redelijk breed in omvang is, zijn oren zijn groot maar staan niet te ver van zijn hoofd af. Hij heeft een smal postuur.
*Ruby L.O: Heeft donker zwart kroeshaar, ze heeft net als haar moeder Tirza en haar vader Jaimy een bruin tot haast zwart gekleurde huidskleur. Ze heeft warme glinsterende groene kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers. Ze heeft een rode blos op haar wangen en heeft ook erg kleine witte tanden. Haar kleine schattige dopneus, die ze overigens van haar moeder heeft, siert prachtig in haar o zo ronde gezicht. Ze heeft een slank postuur, is erg lang, en heeft een erg stevige kracht in haar lichaam. Ze is een twee-eiige tweeling met: Ruben L.O.
*Ruben L.O: Heeft donker zwart kroeshaar, hij heeft net als zijn moeder Tirza en zijn vader Jaimy een bruin tot haast zwart gekleurde huidskleur. Hij heeft warme glinsterende grijze kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers. Hij heeft een rode blos op zijn wangen en heeft ook erg witte tanden. Zijn kleine schattige dopneus, die ze overigens van zijn moeder heeft, siert prachtig in zijn o zo hoekige gezicht. Hij heeft een slank/normaal postuur, is erg lang, en heeft een erg stevige kracht in zijn lichaam. Hij is een twee-eiige tweeling met: Ruby L.O.
*Leslie D.T: Heeft een roestbruin getinte huidskleur zoals haar moeder Wendy, net als moeder heeft ze ravenzwarte haren. Ze heeft lichtgrijs gekleurde ogen, en deze zijn omrand door lange zwarte gekrulde wimpers. Ook heeft ze wat rood gekleurde bloswangen en rood gekleurde warme smalle vriendelijke omhoog gekrulde lippen. Ze heeft de neus van haar vader Seppe en de oren van haar moeder Wendy, een smal normaal postuur.
*Logan Neves: Somalië - 2020.
*Hazel P.O: Heeft stijl blond/rood gekleurd haar net zoals haar moeder Rosá, een donkere negroïde huidskleur zoals haar vader Jaimy. Ze heeft dunne blond/rood gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft bruin gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft lichte flaporen. eeneiige tweeling
*Ariël P.O: Heeft stijl blond/rood gekleurd haar net zoals haar moeder Rosá, een donkere negroïde huidskleur zoals haar vader Jaimy. Ze heeft dunne blond/rood gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft groen gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft lichte flaporen. eeneiige tweeling
*Ynze Wood: Azië - 2020.
*April P.T: Heeft stijl blond/bruin gekleurd haar net zoals haar moeder Molly, heeft net als der vader Flynn een donker getinte huidskleur, en de prachtige bruin/groen glinsterende ogen. Is wat mollig, klein tegenover haar zussen, heeft de zelfde hazen tanden zoals haar zus Indra. Ze heeft een dopneus, en haar oren staan iets te ver van haar hoofd. Voor de rest, lijkt ze met maar weinig kenmerken op haar zussen en ouders.
*Ashley N.O: Heeft een dikke bos bruin krullend haar, ze heeft heldere blauwe ogen met lange gekrulde volle bruine wimpers. Dunne matchende bruine wenkbrauwen, en een lichtbruine huidskleur zoals haar moeder Izzy. Licht roze wangen en wanneer ze lacht krijgt ze schattige kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft erg dunne lippen en deze zijn ook erg donkerrood gekleurd. Ze heeft een tenger, kleine, smal postuur.
*Tessa D.T: Heeft een roestbruin getinte huidskleur zoals haar moeder Wendy, net als vader Flynn heeft ze ravenzwarte haren. Ze heeft lichtgrijs gekleurde ogen, en deze zijn omrand door lange zwarte gekrulde wimpers. Ook heeft ze wat rood gekleurde bloswangen en rood gekleurde warme smalle vriendelijke omhoog gekrulde lippen. Ze heeft de neus van haar moeder en de oren van haar vader, een smal normaal postuur.
*Zuley L.T: Heeft donker zwart kroeshaar, ze heeft net als haar moeder Tirza en haar vader Flynn. Ze heeft warme glinsterende groene kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers. Ze heeft een rode blos op haar wangen en heeft ook erg kleine witte tanden. Haar kleine schattige dopneus, die ze overigens van haar moeder heeft, siert prachtig in haar o zo ronde gezicht. Ze heeft een slank postuur, is erg lang, en heeft een erg stevige kracht in haar lichaam.
*Buck Dodge: Azië - 2022.
*Davi Dodge: Azië - 2022.
*Amalia W.O: Heeft net als haar moeder een Chinees/Japans uiterlijk, ze heeft een roestbruin getinte huidskleur, heeft een iets wat mollig lichaam, maar te opzichten van haar verdere bouw, is ze perfect. Ze heeft grijs/bruin gekleurde ogen, en heeft net donkerbruin haast zwart gekleurd haar. Dat ergens best wel gek is, aangezien ze een Chinees/Japans uiterlijk heeft. Ze is tevens de oudste dochter van Emma, en heeft nog een oudere adoptiebroer: Ynze die in het jaar 2020 is geboren.
*Domenic N.T: Heeft een dikke bos, zwart krullende haren, net zoals zijn vader Flynn, hij heeft een lichtbruine huidskleur zoals zijn moeder Izzy en zijn vader Flynn. Hij heeft heldere blauwe/groene ogen met volle krullende wimpers, in zijn wangen heeft hij lichte kuiltjes. Het jongetje heeft een normale bouw, heeft een slank jongensachtig figuur en is net als zijn zussen erg klein van stuk. Hij mag dan wel totaal het evenbeeld van zijn vader Flynn zijn, toch heeft het jochie een gehele andere wil.
*Shawn Parker: Heeft een erg donkere huidskleur, donkerbruine spoelen, de jongeman is niet ondervoed en heeft niet zoals zijn andere adoptiebroers/zussen en al te slecht leven gehad in Nigeria. Hij is best groot van stuk en is erg sociaal. De jongeman is geboren in 2022, en is als baby voor het weeshuis geplaatst, zonder een enkel bewijs van een van de ouders. De jongeman is geadopteerd door: Rosá.
*Daniele D.O: Heeft een donker getinte huidskleur zoals haar vader Sebastiaan, net als moeder Wendy heeft ze donkerbruin/zwart gekleurd haar. Ze heeft lichtgrijs gekleurde ogen, en deze zijn omrand door lange zwarte gekrulde wimpers. Ook heeft ze wat rood gekleurde bloswangen en rood gekleurde warme smalle vriendelijke omhoog gekrulde lippen. Ze heeft de neus van haar moeder en de oren van haar vader, een smal normaal postuur. En de langst van allemaal. Haar oudere zussen, zijn klein.
*Lotus P.O: Lotus is net haar oudere zus Cherry alleen hen huidskleur verschild. Ze heeft stijl blond/rood gekleurd haar net zoals haar moeder Rosá, een donkere huidskleur zoals haar vader Jaimy, ze heeft dunne blond/rood gekleurde wimpers en dikke brede matchende wenkbrauwen. Ze heeft blauwe gekleurde ogen en heeft een mollig, breed figuur, ze is erg lang voor haar leeftijd. Ze heeft donkerrode volle lippen en heeft lichte flaporen.
*Carly L.O'C: Heeft donker zwart kroeshaar, ze heeft net als haar moeder Tirza. Ze heeft warme glinsterende groene kijkers met lange zwarte gekrulde wimpers. Een bleke huidskleur zoals die van haar vader Bjorn. Ze heeft een rode blos op haar wangen en heeft ook erg kleine witte tanden. Haar kleine schattige dopneus, die ze overigens van haar moeder heeft, siert prachtig in haar o zo ronde gezicht. Ze heeft een slank postuur, is erg lang, en heeft een erg stevige kracht in haar lichaam.
*Maya P.O'C: Heeft een boblijn bruin stijl haar, ze heeft erg brede wenkbrauwen die gelijk met haar haar matchen. Ze is erg breed, mollig gebouwd en heeft ook een erg bol gezicht, mollige wangen en iets wat grote (hazen) tanden. Ze heeft een dopneus, en haar oren staan iets te ver van haar hoofd. Ze lijkt totaal niet op haar ouders. Heeft een hele lichte huid, je zou denken dat ze geen pigment heeft. Maya lijkt sprekend op haar oudere zus Indra.

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh boy

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen