Zeke Marion Buckly

Naam
⌬ Zeke
⌬Marion
⌬Buckly
⌬ Hebreeuws
⌬ Latijn
⌬ Iers
⌬ God Strenghtens
⌬ Rebellion
⌬ Servant

Leeftijd
21
27 mei
Tweelingen

Every time
is
Gaming time


Always full force


Studie
Recht
Zeke is altijd al een goede spreker geweest en kan zelfs de grootste bullshit geloofwaardig laten klinken, al doet hij dit niet vaak omdat hij een hekel heeft aan foute informatie. Hij heeft een rechtvaardigheidsgevoel en dit al sinds hij een mini Zeke Marion Buckly was. Misschien was het feit dat zijn vader een politieagent is wel een invloed, maar rechten was en is nog steeds zijn droom. Het feit dat hij enorm goed is in onthouden en snel en efficiënt grote teksten door te nemen helpt hem zijn droom waar te maken.


Status
The Non-nerd Gamer
Zeke is geen lelijkerd en hij weet het. Hij beseft ook maar al te goed dat opgroeien hem waanzinnig geholpen heeft in zijn looks, ondanks de wallen die hij wel eens durft vertonen door zijn chronisch slaapgebrek. Zijn gaming partners zijn namelijk allemaal afgestemd om in de tijdzone van Los Angeles te gamen, waarin hij gewoon volgt. Het is algemeen geweten dat hij een gamer is, hij stopt het dan ook niet onder stoelen of banken.

I
N
G
A
M
E

      N     
      A     
      M     
      E     


      Zekiel

Karakter
Just 5 more minutes okay?
Slaaptekort is in Zekes leven gekomen samen met zijn gameverslaving en is ondertussen een soort slechte trek van hem geworden. Hij geeuwt enorm veel, zal vaak met zijn hoofd op zijn hand zitten terwijl hij zijn uiterste best doet om niet in slaap te vallen. De schuld ligt grotendeels bij het feit dat hij om de zoveel dagen met zijn Amerikaanse vrienden* achter zijn computer of spelconsole zit en dan is dat vaak ergens tussen vier en acht uur 's ochtends, je snapt het totaalplaatje wel. Zeker als je weet dat hij ook niet graag gaat slapen.


NOT NOW!
Met momenten kan Zeke echt de meest asociale persoon op de aardbol zijn. Op zulke momenten moet hij van niemand iets weten en kom zeker niet met jouw hoopje shit naar hem toe, je gaat er waarschijnlijk spijt van krijgen. Een nukkige Zeke is geen fijne Zeke. Zolang je hem maar laat zitten in zijn plasje van veiligheid en norsheid zal hij je waarschijnlijk negeren en doen alsof je niet bestaat. Dit zijn echt momenten waarin hij kan doen dat iedereen lucht is.

That was inappropriate, wasn't it?
Zeke heeft de neiging om conversaties door te trekken tot op het ongemakkelijke aan. Hierdoor kan hij soms ongevoelig en ietwat boertig of onbeleefd overkomen terwijl hij dat zo helemaal niet wil brengen. Met zijn ongepaste commentaar kan je hem ook zien als een flapuit, maar eigenlijk wel een extreme versie.
Naast die gave scheldt hij ook nog eens enorm veel, wat het onbeleefde aspect weer benadrukt. De Ier neemt echter ook geen blad voor de mond en als hij iets te zeggen heeft zal dat er ook meestal op een of andere manier wel uitkomen, met eventueel de gevolgen van dien.

Jump into the challenge.
Zeke kan nogal roekeloos zijn en zijn drang om te winnen zal het zo meer wel als niet van zijn gezond verstand winnen. Hij wil ook absoluut niet gezien worden als het mietje dat iets niet durfde (deels door zijn jeugd*). Hij kan daarbovenop ook echt niet tegen zijn verlies en zal zich daarom ook een beetje kinderachtig gedragen en beginnen mokken als hij wel degelijk verliest. Je kan je wel voorstellen dat hij wel vaker deuken in zijn ego krijgt.

Did I do that?
Zeke heeft vaak problemen met het opvangen van emoties, specifieker wanneer mensen gekwetst of boos zijn. Als hij zijn excuses niet aanbiedt, zal dat waarschijnlijk in de meeste gevallen zijn omdat hij niet doorheeft wat er in een ander omgaat. In dat opzicht vraagt hij ook expliciet aan zijn vrienden om dat te doen. Hij beseft echter wel dat dit een van zijn werkpunten is en zijn vrienden weten dit ook aangezien hij probeert dit probleem te op te lossen, al is dat niet zo simpel.

Fuck you, you annoying strand of hair.
Zeke is stiekem ietwat ijdel, hij vindt het namelijk echt verschrikkelijk als zijn haar niet goed zit en het moet en zal gefixt worden. Als het hem uiteindelijk echt niet lukt dan is zijn laatste hoop nog zijn beanie of snapback, afhankelijk van het weer.

Spread the smiles."
Onze Ier is een persoon die altijd oprecht lacht en gelukkig is en dat is ook duidelijk te zien aan hem. Als hij lacht is hij net een 'klein' zonnestraaltje. Het is best aanstekelijk en dat is ook een van zijn doelen in het leven. Anderen gelukkig zien maakt hem op zijn beurt ook weer gelukkig en hij zal ook altijd zijn best doen om anderen op te fleuren als ze zich down voelen of als ze even een crisis hebben. Zolang je hem maar met rust laat als hij het nodig heeft.

Open books are the best kind of books.
Zeke is iemand die ontzettend open is. Je kan hem alles vragen: van persoonlijke vragen over hemzelf, waarbij hij niet terugdeinst om je de sappige details te vertellen, maar ook over eender ander onderwerp. Zijn openheid is deels ook zijn schild. Heel tegenstrijdig zou je denken, maar als iedereen weet wat jij weet hebben ze uiteindelijk niets meer om over te roddelen. Hij heeft het ontwikkeld tot een soort zelfverdedigingsmechanisme dat ten allen tijde van kracht is en dat ook zeer effectief lijkt te werken in zijn geval.

Ofcourse I'm sure!
Zeker van zichzelf is Zeke ook zeker en vast wel. Hij weet wat hij wil en is niet bang om dat te tonen. Hij al echter zijn zelfvertrouwen nooit uitsmeren of onder andermans neus duwen om te laten zien dat hij superieur is. Hij zal dus nooit arrogant zijn, hetzij het om gamen gaat, maar dat is vaak niet eens gemeend en wisselt ook gewoon af tussen de groep. Boys will be boys.

To the rescue.
Zeke zal altijd in de bres springen voor zijn vrienden, maar vaak ook gewoon voor anderen. Behulpzaamheid is iets dat in zijn natuur ingebakken zit. Hij is een beetje de 'mom friend' die zorgt dat iedereen veilig thuis raakt, vaak zijn tweede of derde drankje laat voor een water waardoor op het einde van de avond iedereen in bed zit met een emmer, een handdoek, water en pijnstillers voor hij de deur uitgaat. Stiekem is hij toch wel ieders superheld in de ochtend.

You're amazing even if you can't see it!
Zeke zal altijd het goede in mensen zien en zo niet er naar zoeken. Ook al beweren ze het tegendeel, ook al lijkt de persoon in kwestie een echt kutwijf of een regelrechte eikel, hij zal altijd zijn best doen om toch iets te vinden waarmee hij vrede kan sluiten. Dit is zowel een positieve als een negatieve trek worden ervaren. Sommige mensen zullen het leuk vinden dat hij iets in hen ziet wat zijzelf niet kunnen vinden, anderen zullen dit zien als irritant omdat ze liever met rust gelaten worden. Pech gehad, want Zeke zal zijn zoektocht nooit opgeven.

[*Zie Extra]


Stand up strong!You bitching twat!


Delinquents
Online


STFU

[FC: Brian Hanby | Terroriser]
Uiterlijk
Zeke is Iers van origine en dat zie je ook wel aan hoe bleek hij is. Hij verbrandt ook erg snel, bruin bestaat zonder insmeren niet en zal altijd uitdraaien op rood. Hij is relatief stevig gebouwd, deze komen door zijn bezoekjes aan de fitness en zijn loopsessies die hij soms op onmogelijke uren kan houden, maar hij doet het al en dat is voor hemzelf ook al heel wat. Hij is 190cm.

Hij heeft een eerder ovaalvormig gezicht, met een relatief sterke kaaklijn die ietwat zachter lijkt door zijn baardje. Zijn jukbeenderen vallen niet echt op. Hij heeft een heel prominente neus en kleine helblauwe ogen waarboven twee asymmetrische wenkbrauwen te vinden zijn. Als hij lacht heeft hij ook enorm veel lach rimpeltjes aan zijn linkeroog. Naast zijn baardje dat hij wel trimt, heeft hij ook nog een snor.

Zijn donkerblonde haar zit meestal met gel naar achteren gekamd, hijzelf noemt het een 'David Beckham' kapsel.

Doorgaans kan je Zeke's stijl beschrijven als casual. In zijn kleerkast zal je enorm veel shirts vinden met al dan niet nerdy opdrukken. Hij combineert deze meestal met een normale jeans en heel af en toe een skinny. Zo nu en dan draagt hij wel eens een pet of een beanie om zijn haar te verstoppen als het niet goed zit.

Het accent van Zeke is best goed te horen, om maar niet te zeggen heel erg, want het ligt er vingerdik op. De 'ye's' en de 'u's' die wel eens als 'o's' klinken, je kan ze absoluut niet missen. Zijn stem is niet extreem hoog of laag, maar is wel opvallend hees en op normaal spreekvolume ook ietwat aan de stille kant, maar die stilte is zeker niet terug te vinden als hij gaat ragen.PARENTAL
ADVISORY
EXPLICIT CONTENT

Geschiedenis
Zeke is opgegroeid in Ierland samen met zijn broer Ian en zijn beide ouders. Hij was als kind een heel stuk verlegener als hij op dit moment is en dat komt omdat hij als kind een bril moest dragen, een beetje te dik was en hij nooit een klik kon vinden met de rest van zijn klasgenootjes. In het midden van zijn middelbaar jaren werd hij geviseerd als nerd. Hij was vaak te vinden bij zijn games, was slim, nog steeds wat te zwaar en ontzettend stil. Zijn 3 jaar oudere broer Ian heeft altijd wel zijn best gedaan om hem te beschermen, maar hij kon natuurlijk niet eeuwig op het middelbaar blijven zitten, waardoor Zeke een doelwit werd vanaf het moment dat Ian afstudeerde. Gelukkig had iets of iemand genade met hem, want puberteit gaf hem een figuurlijke schop onder zijn kont. Hij begon met lenzen dragen, sporten, maar bleef gamen en goede punten halen om uiteindelijk op een dag gewoon zijn 'pestkoppen' een vliegende middelvinger te geven toen hij een kop groter en een stuk breder werd dan hen.
Op zijn zeventiende vond hij ook zijn steun in een gamergroepje dat hem opving en hem elke dag steunde. In dat groepje vond hij ook zijn beste vriend Craig die hij wel opzocht, aangezien hij ook in Ierland woonde. Toen hij zelf afstudeerde heeft hij dan ook een jaar school laten zitten en is hij samen met Craig heel de groep stuk voor stuk gaan bezoeken en is hij de Verenigde Staten en Groot Brittannië afgereisd om ze stuk voor stuk te gaan bezoeken. Hij zal het altijd het beste jaar van zijn leven blijven noemen, nog tot op de dag van vandaag. Wat hij wel jammer vindt is dat Craig naar naar LA verhuisd is, maar ze spreken elkaar wel nog praktisch gezien dagelijks en Zeke is echt blij dat hun band verder gaat dan een paar landsgrenzen.


[FC Ian: David Nagle | DaithiDeNogla]

Brothers,
Guardians.


NO

LIMITS

Carry Through


Play
Die
Respawn

Extra
Angsten
Pijnvrees
Deze vrees komt vooral omdat hij als kind fysieke pijn te verduren kreeg bij het pesten. Hij werd zo nu en dan in elkaar geschopt en geslagen. Hij is vooral bang van de pijn die anderen hem kunnen bezorgen en niet de pijn die hij zou hebben als hij bijvoorbeeld zou vallen. Hij zal wel in elkaar krimpen als iemand zijn hand voor hem optilt op een manier waarbij het lijkt alsof hij geslagen zal worden en het is ook mogelijk dat hij in paniek zal schieten wanneer iemand hem ook effectief pijn doet.

Angst om zich uit te kleden voor een vreemde
Dit is ook iets dat voortkomt uit zijn kindertijd. Zijn ervaringen hebben hem op gebied van naaktheid nogal zelfbewust gemaakt waardoor het voor hem extreem ongemakkelijk is om zich uit te kleden bij mensen die hij absoluut niet kent of het gevoel van heeft dat hij hen niet kan vertrouwen. Als hij de mensen kent en hij zich goed bij hen voelt, ligt die drempel een heel stuk lager.

Ranidaphobia- Angst voor kikkers
Zeke is doodsbang voor kikkers. Hij moet absoluut niets weten van de vieze, groenbruine, slijmerige dieren. Laten we zeggen dat de ontleding een aantal jaar geleden niet zijn favoriete les was.

Dromen
Een van zijn grootste dromen is een goede balans vinden tussen zijn studie en latere job in rechten en zijn passie: gamen. Hij weet dat het moeilijk zal worden, maar uiteindelijk zal hij wel een oplossing vinden. Ook al is het maar een slechte, een oplossing is een oplossing.

Talenten
Zeke is enorm goed in stemmetjes nadoen van bekende figuren. Zijn favoriet is zijn vertolking van Arnold Schrwarzenegger, maar hij kan ook nog heel wat meer en zo kan hij laten zien, of ja toch laten horen waartoe de mannelijke stem in staat in. So put the cookie down and get to the chopper!

Allergieën
Zeke heeft nogal een aparte allergie, hij is namelijk allergisch voor aspartaam. Aspartaam is een zoetstof die bijvoorbeeld in Cola Light en Zero zit. Als hij het per ongeluk toch in zijn systeem krijgt, zal hij waarschijnlijk twee dagen niet te zien zijn en ziek worden. Zijn enige optie is het gewoon uit zijn systeem krijgen of braken. Niet de meest aangename momenten van zijn leven dus.

Trauma's
Zijn trauma's lopen een beetje samen met zijn angsten, maar het maakt hem vooral op sommige momenten erg onzeker. Die momenten zijn eerder zeldzaam, maar komen desondanks toch wel voor. Hij zal deze echter verbergen voor mensen en het meestal op z'n eentje verwerken.

Gewoontes
Zeke is een eersteklas in prullen met dingen. Heeft altijd iets in zijn handen of speelt met zijn handen als het niet zo is en touwtjes van truien, pennen en eerder wel voorwerp ter grootte van een handpalm zijn niet veilig. Zelf heeft hij vaak ook niet door dat hij het doet en hij moet er vaak op gewezen worden door anderen omdat ze het irritant vinden.

Nog een van Zekes gewoontes is powernaps houden. Door zijn constante gebrek aan slaap komen die regelmatig voor en kan hij ook overal en op elke tijd in slaap vallen. Dit is ook de enige manier waarop hij aan 6 uur slaap per dag kan komen.

Verslavingen
Gamen
Niet verbazend, maar hij is er wel. Hij is sowieso dagelijk 3 uur aan het gamen op zichzelf en dit is nog niet eens bij zijn ochtendsessie met de groep geteld. Hij weet zelf ook wel dat dit eigenlijk een probleem vormt, maar hij kan het ook niet opgeven. Zijn games zijn zo'n belangrijk deel van zijn leven en een deel van zijn vrienden komt ook samen met het gamen waardoor hij het waarschijnlijk niet snel zal opgeven.

Starbucks | Monster
Als het wakker blijven voor Zeke toch wat te moeilijk blijkt, valt hij terug op koffie en energy drinks. Je ziet deze verslaving vast al wel van ver aankomen. In plaats van alcohol is dat dus waar al het geld voor uitgaan heen gaat. Hij slaapt namelijk liever niet door elke les heen die hij heeft.

Talen
Zeke kan zowel Engels als Iers vloeiend omdat hij met beide talen is opgegroeid. Als kind spraken de door de week Engels en in het weekend Iers, waardoor hij nu beide talen perfect beheerst en dat vindt hij persoonlijk best wel fijn. Vooral op een plek waar mensen geen Iers spreken.


CONTINUE?
YES <             NO


Relaties

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen