Foto bij Beestje 1

Ik wandelde met mijn vrienden naar het park om daar wat te gaan chillen. Het was leuk om samen te zijn en mijn vriendinnetje Lena, met wie ik nu een half jaar verkering had, was er ook bij. We wandelden hand in hand en we hadden de tijd van ons leven. School gedaan, examens voorbij en een prachtige zomer voor onze neus... het kon niet beter, toch?

We sloegen een hoek om en het park was vlak voor onze neus. Opeens zei Luke, één van mijn vrienden: "Jongens, die auto volgt ons al een hele tijd..." Ik lachte en draaide met mijn ogen. "Straks willen ze mijn liefste nog meenemen, ze is tenslotte een echte schat", zei ik en ze bloosde. De auto stopte vlak bij ons en er ging een raampje omlaag. Niet dat van de bestuurder, maar dat vanachter. "Hé! Jongen daar met dat meisje! Hoeveel wil je voor dat meisje hebben?" vroeg de man en ik fronste.

Ik liep er naar toe en zei recht in zijn gezicht. "Luister hé maat, als je haar ook maar met één vinger aanraakt, mep ik op dat gladstreken gezichtje van je..." De man fronste en zei: "Vurig, zo'n soort jongens zouden er meer moeten zijn..." "Tom, kijk uit!" riep opeens één van mijn vrienden, maar het was al te laat. Ik voelde een paar armen om mij heen sluiten en ik kon niet meer bewegen. Ik schopte en sloeg in het wild, maar ik kwam niet los. Ik werd de auto in geduwd en mijn vrienden probeerden mij te bevrijden, maar dat lukte niet. De man met wie ik sprak hield een doekje stevig voor mijn neus en mond en ik herkende meteen de stinkende geur van chloroform.

Het laatste wat ik me herinnerde was dat de auto met gierende banden vertrok. Hierna verloor ik het bewustzijn...

Reacties (3)

 • Slughorn

  "Straks willen ze mijn liefste nog meenemen, ze is tenslotte een echte schat"
  Klef (': Dat zou ik gezegd hebben als ik ernaast liep.

  2 jaar geleden
 • artinandwritin

  Wat gebeurt er!!!!!! Arme jongen!

  3 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  NOOOOOOOOOOOO
  Meteen vol meteen in het verhaal gegooid.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen