Ik moet iets kwijt, je weet dat ik aan het daten ben met B. En hoe goed we klikken en ik enorm kan lachen met hem is hij ook nog is marinier, en je ziet de bui al hangen denk ik, hij wordt uitgezonden voor ongeveer 3 maanden. Op zich is het kort en als ik dingen ga ondernemen is het nog korter. Het is dus zo dat ik heel graag dingen onderneem alleen zijn de mensen waarmee ik graag dingen onderneem heel druk. Kom op, wat is drie maanden nou, ik moet alleen juli uit zitten maar augustus zit ik in Kos en in september zit ik alweer op school. Toch, op een één of ander manier raakt dit me zo erg dat ik met 'oke' reageerde toen hij het vertelde. Wat hij niet weet is dat ik ineens misselijk werd, ik gelijk aan mensen om advies vroeg, toch stiekem waterige ogen kreeg en op dit moment niet kan slapen ondanks ik over 6u en 30m moet opstaan en ready moet zijn voor mijn laatste examen en dat mijn hoofd op hol slaat;
- Moet ik op hem wachten? Wat ik overigens niet zomaar doe maar ik zie te veel potentie in hem dat ik op hem wil wachten.
- Moeten we ons contact stoppen en verder kijken als hij weer terug is? Want lets be real, we daten pas 2 maanden.
Ik heb ook geen zin dat als ik 3 maanden op hem wacht en hij eindelijk weer terug komt, ik te horen krijg dat hij niet meer verder wilt met daten.
En er komt ook nog is bij dat hij buiten zijn werk ook druk is, ik heb hem nu al drie weken niet gezien. Dus is er een kans dat ik hem pas in september weer zie, dat zou ik wel heel jammer vinden want ik wil heel graag met hem praten hierover.

Ik ben even een emotioneel wrak, sorry jongens.

Reacties (1)

 • Slughorn

  Praat met hem erover.
  Ga in ieder geval nog leuke dingen met hem doen, tot hij weggaat.
  En dan kun je zien of je op hem wilt wachten voor 3 maanden.

  Ik zou niet van tevoren het contact stoppen, dan denkt hij misschien dat je hem afwijst - juist omdat hij uitgezonden wordt. Hou het contact, geniet er nog eventjes van. 3 maanden is nog wel te overzien denk je niet? Ga gewoon in de tussentijd leuke dingen doen, en als jullie echt een klik hebben - wat ik wel denk na twee maanden - dan is hij er na die drie maanden gewoon weer en loopt hij heus niet weg (;

  3 jaar geleden
  • Bools

   Thanks, dit heeft echt geholpen!

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen