Foto bij You're perfect to me - Ashton Irwin (aangevraagd door KimLoveZayn)

Sorry, dat het zo lang duurde. Maar mijn opleiding ging even voor.
Ik hoop dat jullie het goed vinden.
En KimLoveZayn ik hoop dat het het wachten waard was

“Weet je zeker dat je er al klaar voor bent?” vraagt Luke voor de honderdste keer als ik met m’n koffer beneden kom.
“Ja, ik weet het zeker. Ik kan dit schooljaar toch al niet meer halen, omdat ik te veel afwezig ben geweest. En ik wil gewoon met mijn grote broer op stap, of mag dat niet?” vraag ik met een glimlach.
“Natuurlijk mag dat wel, maar ik wil het gewoon zeker weten.”

Na een paar maanden op de tour te zijn met de jongens, heb ik het gevoel dat ik me al niet meer zo depressief voel als ik in het begin deed. Op dit moment zijn we in Zweden en de jongens hebben vandaag niets te doen.
Ik zit een beetje op Instagram te kijken naar de foto’s die de jongens hebben geplaatst. Ze krijgen altijd zoveel likes en reacties. En wat je dan nooit moet doen is de reacties bekijken, maar van nature ben ik nogal nieuwsgierig.
Ik klik op ‘bekijk alle 2258 reacties’ van een foto van mij en Ashton. We zijn nogal close op die foto. Nou ja, nogal is misschien zacht uitgedrukt. Ik begin de reacties te lezen.
Calbearisbae: Wie is dat? @ashisbae
Ashisbae: Volgens mij Luke’s zusje. Maar waarom zijn ze zo close??
OpheliaBear: Ze zijn toch niet aan het daten, hè? Dat zou echt jak zijn.
Hailleeeeee: omfg!! Ze zijn zo schattig samen, ik ship ze hard!
IluvMikey: @Hailleeeee neeeeeeeee!!! Ze zijn alles behalve schattig. Kijk dan hoe awkward ze er bij staat. Ik zweer ze doet dit alleen voor de aandacht.
IamLuca: @IluvMikey ik heb gelezen dat ze niet eens naar school is geweest dit schooljaar, omdat ze problemen had. Nou als je het mij vraagt, is ze gewoon een aansteller die aandacht wil. Kijk dat hoe ze hem vast heeft.
Willamcgraver: @IamLuca je hebt helemaal gelijk, deze foto is zo aandachttrekker. Ze wil zelf gewoon beroemd worden dat is het hele punt dat ze met hen mee is gegaan op tour. BITCH!

Ik leg m’n mobiel weg met tranen in mijn ogen. De deur van m’n hotelkamer gaat open en ik slik meteen de tranen weg.
“Hé, heb je zin om de stad mee in te gaan?” vraagt Luke die in de deuropening staat. Ik knik en pak m’n tasje. Ik stop er m’n mobiel in en loop dan met hem mee.

We gaan naar een aantal winkels, maar ik voel me niet zo opgewekt als ik me laatst voelde. Er zijn veel leuke dingen hier die ik wel zou willen, maar ik heb gewoon de behoefte niet om het te kopen. De woorden die ik heb gelezen blijven door mijn hoofd spoken.
Ashton komt naar me toegelopen als we in een schoenenwinkel zijn.
“Kim, is alles wel goed?” vraagt hij bezorgt.
“Ja, hoor,” lieg ik.
“Ik geloof er niets van. Van je gezicht is af te lezen dat je je beroerd voelt. Je hebt toch geen last van je maandelijkse rode probleem?” Ik krijg een kleine glimlach op mijn gezicht en schut lichtjes mijn hoofd.
“Wil je anders even met z’n twee ergens gaan zitten? Je hebt zo te zien toch niet echt behoefte aan shoppen.” Ik knik en Ashton zegt de jongens dat we even ergens gaan zitten.

We lopen naar een bankje die tussen twee bomen staat. Ik plof erop neer en pak m’n mobiel erbij. Ik zie dat ik getagged ben op Instagram. Ik wil het niet bekijken, maar weer ben ik te nieuwsgierig. Ik open de app en begin het te lezen.
Beautyofwales: @kimberlyhemmings waarom ben jij zo’n slet?
Naomidenbok: @kimberleyhemmings hebben jij en Ashton iets? Ik hoop het niet. Stay in your lane, girl.
Jesssssxxx: @kimberlyhemmings jak, jak en nog eens jak. Dit kan ik niet toestaan. Hij is mijn toekomstige hubby.
lindairwin: DELETE PLEASE!!!!

Ashton pakt mijn mobiel af en begint te lezen wat ik aan het lezen was.
“Je moet hier niet naar luisteren. Die mensen zijn gewoon jaloers en ze kennen ons niet. Ze kennen jou niet en ze kennen mij niet. Ja, ze kennen onze namen en weten wat onze hobby’s en zo zijn, maar ze weten niet hoe we werkelijk zijn.” De tranen kan ik niet tegen houden en ik begin te snikken.
“Hé, kom hier.” Hij legt z’n arm om me heen en trekt me dichter naar hem toe. Hij wrijft geruststellend over mijn rug heen.
“Laat je niet gek maken. Niet door dit soort dingen. Hier moet je vooral niet om gaan janken.”
“Ik kan er niets aan doen,” snik ik. “Ik ben toch een mislukking.” Ashton knijpt zachtjes in mijn schouder.
“Dat ben je niet. Je bent helemaal geen mislukking. Als je het mij vraagt, ben je één van de geweldigste personen die ooit op deze aarde heeft rondgelopen.”
“Dat zeg je ook alleen maar om me te troosten.”
“Dat is niet waar. Ik meen het.” Ik veeg mijn tranen weg en kijk Ashton in zijn ogen aan.
“Ik ben hier voor je, voor altijd. Als je dat maar weet.” Ik knik en dan legt hij zijn hand op mijn wang en beweegt zijn hoofd steeds dichter naar die van mij toe. Ik begin een beetje te panikeren, maar geef dan toe. Ik plant mijn lippen op die van hem.
Na een klein kusje laat hij mijn lippen weer los.
“You’re perfect to me.”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen