We waren op vrijdag op tijd vertrokken naar Florida. We hadden allemaal er voor gezorgd dat we vrij hadden van school die vrijdag en waren met het vliegtuig naar Florida vertrokken. Van vrijdag op zaterdag hadden we een campingplaats geregeld. Zaterdagavond reden we naar het huis van Harry en daar konden we dan zondag nog blijven. We hadden dus vrijdagavond en zaterdag om op het festival te feesten. We zaten met zijn vijven in de auto gepropt. Erg comfortabel was dat niet te noemen. Jamie had besloten om te rijden en had Dave aangewezen als de persoon die vanuit de passagierskant mocht navigeren. Ik zat samen met Harry en Liam op de achterbank. Ik voelde mijn telefoon ineens trillen. Iedereen keek me fronsend aan.
Ik keek op de display. Chrissy. Een diepe zucht ontsnapte me, waarna ik zei tegen Harry dat hij zich even stil moest houden. Harry knikte gehoorzaam.
"Met Louis" begon ik het gesprek.
"Heeeey Lou, heb je zin om met me mee te gaan naar de winkel? Ik heb nieuw lingerie nodig en kan wel een second opinion gebruiken" zei ze met een verleidelijk stemmetje. Ik moest moeite doen om niet te lachen. Al helemaal gezien er nog 4 andere kerels in de auto zaten.
"Ik ben dit weekend samen met Jamie, Dave en Liam naar een festival in Florida" vertelde ik haar. Harry liet ik met opzet achterwege.
"Oh, gezellig" zei ze, niet bepaald enthousiast.
"We halen het een andere keer in, goed?" stelde ik maar voor.
Ze gniffelde "dat is goed Lou. Ik kan niet wachten om samen iets te gaan doen".
"Binnenkort samen iets gaan drinken?" stelde ik voor. Het was de eerste stap van Harry en mijn plan. "Oh ja natuurlijk. Wat dacht je van volgende week woensdag? Donderdag hebben we een roostervrije dag" stelde ze voor. Ik keek even twijfelend om me heen en stemde toen maar in. Ik wou Harry graag bevrijden van die foto van Chrissy. Dat leek me een fijn gevoel voor hem wanneer hij vertrok. Eén zorg minder.
Uiteindelijk beëindigde ik het gesprek met Chrissy.
"Dat was vast Chrissy" concludeerde Jamie. Ik zuchtte en maakte een bevestigend geluid. Harry's hand ging over mijn bovenbeen.
"Jamie, heb je volgende week donderdag iets gepland?" vroeg ik al snel.
"Nog niet, maar ik vrees dat je verwacht dat ik met Alison af spreek" reageerde Jamie. Ik maakte een bevestigend geluid. Dave begon te lachen "en daar gaat je chick".
"Louis gaat me wel helpen met een nieuwe versieren op het festival, toch Louis?" vroeg Jamie vervolgens. Ik nam Harry's hand vast en maakte toen een bevestigend geluid "ik zal mijn best doen".
"Als ze leuke vriendinnen heeft moet je mij ook roepen hè? Mijn doel word vanavond scoren zodat ik iemand mee kan nemen naar de tent of bij de meid kan blijven slapen".
Ik grinnikte "ga dan maar bij haar liggen, want ik hoef het niet te horen in onze tent". Jamie en Liam maakte beide een bevestigend geluid.
"Dat geld dan ook voor jullie hè tortelduifjes" bracht Dave in verweer richting Harry en mij. Ik kneep zachtjes in Harry's hand "we zullen het proberen".
Jamie reed uiteindelijk het campingterrein op. Na wat korte regelingen werden we naar onze plek verwezen en zette we de tent op. De tent was groot genoeg om met zijn drieën in het vak te liggen en nog twee personen in de voortent te leggen. Jamie en Dave hadden zich al vrij snel opgeofferd om in de voortent te gaan liggen, wat Harry en Liam met mij over liet.
Ik vond het al lang best. Ik wou 's nachts met Harry kunnen knuffelen, dus het kwam wel handig uit.
Nadat we de spullen ook allemaal neer gezet hadden liepen we naar het festivalterrein. Ik had er enorm veel zin in.

Reacties (3)

 • Smexy

  Ik moet eerlijk bekennen dat een luide zucht mijn mond verliet toen ik de naam 'Chrissy' las, maar verder goed geschreven, hoop dat die meid snel uit dit verhaal verdwijnt -.-

  En Louis and Harry are cute as always (:

  3 jaar geleden
  • Qualantinos

   hahaha helaas zul je daar nog wel even mee opgescheept zitten. Larry is real (:

   3 jaar geleden
  • Smexy

   Wat een pech!

   3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Oooh wat heb ik dit verhaal gemist! Heldin!
  Snel verder alsjeblieft!

  Ps ik hoop dat het weer wat beter met je gaat?

  3 jaar geleden
  • Qualantinos

   Ik doe mijn best haha. Maar uh nou beter zal ik niet zeggen. In eerste instantie was er gewoon wat drama met een vriend, toen ben ik mijn baan verloren en nu heb ik geen idee meer wat ik doe en heb ik een baan waar ik ongelukkig van wordt. Beetje drama hier. Maar ik heb iets gedaan waardoor het hopelijk binnenkort beter zal gaan (:

   3 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   Zolamg je niemand vermoord heb is alles prima hahahahaha

   3 jaar geleden
  • Qualantinos

   oh ja dat heb ik ook nog gedaan. Vond ik niet zo belangrijk om te vermelden?

   3 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   Damnit

   3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  YES! Hoofdstuk!!

  Ik zat zo te kijken. En deze storie heeft echt al me-ga veel hoofdstukken!!!!!!!!(H)

  En nog steeds hou ik van deze story!!

  3 jaar geleden
  • Qualantinos

   haha ja klopt, ik ben ook nog altijd verbaasd over hoe veel het er zijn. En yay (:(H)

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen