Mijn verjaardag wil ik wel vieren met een hoofdstukje activeren, enjoy (;

Nadat we alle spullen weg gezet hadden, hadden we ons omgekleed voor het festival. Harry had zijn haar weer in een nonchalante knot gedraaid en daarbij een simpel vintage shirt en spijkershorts bij aan getrokken. Zowel het broekje als de converse schoenen had ik niet verwacht van Harry. Ik zelf had een simpel zwart shirt, skinny jeans en adidas gympen aan getrokken. Ook een adidas petje had ik niet achterwege kunnen laten.
Ik liep hand in hand met Harry naar het festivalterrein, waar het al aardig druk was.
Ik keek op mijn telefoon. Lottie had nog niets laten weten. Ik stuurde haar dus zelf maar een sms met de vraag waar ze was.
Jamie en Dave wouden graag een beetje vooraan bij het podium gaan staan. Liam, Harry en ik volgde maar gewoon.
Vooraan was het een stuk drukker en een stuk benauwder. Ik voelde mijn telefoon trillen. Ongeduldig viste ik deze uit mijn broekzak.
Lottie (16:47): hey Lou, ik kom zomenteen. Ik ben nog even een hapje eten.
U (16:48): ik kan jou ook wel komen zoeken, dat is wellicht gemakkelijker te vinden dan andersom
Lottie stuurde een uitleg over waar ze precies zat. Ik nam Harry's hand vast "ga je mee naar Lottie?"
Harry keek me fronsend aan en knikte toen. Ik glimlachte tevreden naar hem en vertelde vervolgens aan de rest van de groep dat we even mijn zusje gingen zoeken. Dat werd goed gekeurd.
Ik nam Harry mee terug naar een rustigere plek en zocht naar de plek waar de foodtrucks stonden. Harry nam me mee naar de straatjes waar de foodtrucks stonden. Ik had werkelijk geen idee wat ik moest verwachten. Ik had haar een heel aantal jaren niet meer gezien en ik wist ook echt niet waar ik precies naar moest zoeken. Haar profielfoto's brachten me niet veel meer duidelijkheid. Het waren niet de meest duidelijke foto's. Wellicht herkende ik haar gezicht wanneer ik haar zag, maar het was nogal druk hier dus zo groot was de kans nou ook weer niet dat ik haar toevallig aan zou kijken. Ze zei dat ze pizza aan het eten was, maar ik was inmiddels al zeker 4 pizzatrucks tegen gekomen. Ik wist ook niet of ze alleen met Tommy was gekomen of dat ze meerdere mensen meegenomen had. Het geheel maakte me ietwat zenuwachtig, ongeacht dat het mijn eigen zusje was. Harry leek dat op te merken.
Hij keek me zijdelings aan en grinnikte zachtjes "ben je nerveus Lou?"
Ik beet op mijn lip en knikte subtiel "eigenlijk wel. Ik weet niet precies waarom.. Maar ik weet gewoon niet wat ik moet verwachten".
Harry kwam tegenover me staan en legde zijn handen op mijn wangen, waarna hij een kusje op mijn voorhoofd drukte "het komt wel goed. Je kunt nooit zo nerveus zijn als ik was toen ik mijn moeder weer zou ontmoeten".
Ik grinnikte even en keek onhandig naar de grond "dat denk ik ook niet eigenlijk. Maar jij was dan ook wel echt bloednerveus".
Harry grinnikte ook "en hoe. Dat was echt een marteling en de ontmoeting zelf ook moet ik zeggen".
"Ik ga er van uit dat mijn zusje niet de foute kant op gegaan is" gaf ik toe. Harry schudde zijn hoofd "dat neem ik niet aan, nee. Waar moet ze trouwens zitten?"
Ik haalde mijn schouders op "ze was pizza aan het eten. Dit was haar beschrijving". Ik liet Harry het sms'je lezen. Harry knikte toen en nam mijn hand weer vast, waarna hij me mee nam naar de plaats waarvan hij dacht dat ze zou zijn. Toen we eenmaal bij die pizzatruck stonden keek ik onhandig om me heen. Eigenlijk zag ik nog steeds niks.
"Louis?" klonk een meidenstem verderop. Ik draaide me abrupt om en zag verderop iemand zwaaien. Mijn hele gezicht lichtte op en enthousiast trok ik Harry mee naar haar toe. Ik had haar gemist, dat voelde ik nu al.

Reacties (3)

 • LarryNiam

  cutter<3
  snel verder:)

  3 jaar geleden
 • Smexy

  Awh, he's seeing his sister again (:

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Je bent jarig? GEFELICITEERD JEEEEEJJJ


  HEHEHE

  dankjewel voor het stukkieeeee

  Tis schattig!!

  Ik heb nu ook zin in pizza.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen