Ik was Louis gewoon gevolgd terwijl hij de menigte uit stapte. Toen we eenmaal in de buurt waren van waar zijn zusje moest zijn, leek hij het niet te zien totdat iemand hem riep. Het daarop volgende moment was onderhand ontroerend. Louis liep vol enthousiasme naar haar toe en het eerste wat er gebeurde was een oprechte omhelzing. Het was mooi om naar te kijken. Toen ze elkaar los lieten viel haar blik op mij. Ik glimlachte vriendelijk naar haar. Ze kwam naar me toe gelopen "jij zult wel Harry zijn, of niet soms?"
Ik knikte. Ze schudde mijn hand "Lottie".
"Hey Lottie, nice to meet you" zei ik vriendelijk. Ze had dat zelfde subtiele accent dat Louis ook had. Je kon wel een beetje zien dat ze familie waren.
"Met wie ben je allemaal hier?" vroeg ze vervolgens aan Louis.
Louis wees naar mij en vertelde toen over Jamie, Dave en Liam. Lottie gebaarde dat we ook aan het tafeltje moesten komen zitten. De jongen die aan de tafel zat en bij haar hoorde schoof een stukje op, waardoor er iemand naast kon zitten op het bankje. Dat besloot ik dan ook maar te doen, zodat Louis naast zijn zusje kon gaan zitten.
"Hebben jullie ook een plek op de camping?" vroeg Louis vervolgens aan Lottie. Ze knikte gelijk. Het bleek dat ze ook nog eens op dezelfde camping zat. Louis was enthousiast, zoals wel te verwachten viel. De manier hoe ze met elkaar praatte alsof ze werkelijk hartstikke enthousiast waren om elkaar te zien, liet me verlangen naar praten met Gemma. Het zou Gemma echter weinig boeien waarschijnlijk dat ik op een festival rond liep. Waarschijnlijk had ze wel wat beters te doen dan luisteren hoe ik vertelde over het feit dat ik moest gaan kamperen. Ik had het werkelijk nog nooit gedaan en was er dan ook zeker niet het type voor. Ik was luxe gewend en niet een simpel tentje. Hoe ik me hier uit ging redden wist ik nog zo net niet, maar het moest vast wel goed komen.
"Dus.. Jullie zijn... Vrienden? Of meer?" vroeg Lottie voorzichtig aan ons. Louis keek me glimlachend aan "Harry en ik zijn meer dan vrienden".
Lottie glimlachte "dat vind ik mooi om te horen dat je iemand gevonden hebt waar het zo goed mee klikt".
Ik glimlachte ook. Ik had de behoefte om Louis in mijn armen te nemen, maar dat werd lastig wanneer hij aan de andere kant van de tafel zat.
Louis keek me plotseling aan "Harry, heb je honger trouwens?"
Ik haalde mijn schouders op "een klein beetje. Wil je ook pizza eten?"
Louis haalde zijn schouders op "pizza zeg ik geen nee tegen". Ik kwam weer overeind en gaf Louis nog een schouderklopje na toen ik richting de foodtruck liep. In de rij was het enorm druk. Ik stond hier voorlopig nog wel even. Maar goed, daar aan tafel zat ik ook maar een beetje voor me uit te kijken, net zoals die jongen die er bij zat. Ik ging er van uit dat het de vriend van Lottie was.
Terwijl ik in de rij bleef wachten dwaalde mijn gedachten ietwat af naar hoe mijn weekend er uit ging zien. Momenteel had ik nog niet echt problemen ondervonden met de festivalsfeer, maar het kamperen werd waarschijnlijk echt niet mijn ding. Ik ging dan ook weer niet klagen, zo was ik niet. Ik kon goed mijn luxe voor een nachtje opzij zetten. Dat ik het niet met plezier deed was een ander verhaal.
Ik staarde om me heen. Er waren hier zo veel verschillende mensen en zo veel verschillende types. Het liet me spontaan terug denken aan toen meneer Johnson zei dat hij graag de leerlingen in de kantine bekeek om er inspiratie uit op te doen. Nou, dan was hij hier al zeker op de juiste plek. Zelfs ik kreeg hier zin van om te gaan schilderen. Helaas was dat onmogelijk gezien mijn schilder spullen allemaal nog in New York lagen.
Vanavond stonden ook nog heel wat dj's gepland. Louis had het al de hele dag over ene Steve Aoki. Ik had geen idee wie dat was, maar het maakte me nieuwsgierig. Het was dan vast wel een goede dj.

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  AHHH STEVEEEE AOKI!!!!

  EERSTE KEER DAT IK HEM IN EEN VERHAAL VOORBIJ ZIE KOMEN.

  YEAH

  3 jaar geleden
 • Smexy

  Oh, arme Harry. Hoop dat hij het kamperen toch een beetje leuk gaat vinden.
  En oeh Steve!! Like it.

  3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Yeaaaaaaah!!!!!!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen