Harry Styles

Verbaasd staarde ik naar de deur, hopend dat deze weer openging en Erin vertelde dat het allemaal een grapje was. Dat ze eigenlijk gewoon stomdronken was en ik de persoon was waar ze haar roes bij wilde uitslapen. Maar dat gebeurde niet, de deur ging niet opnieuw open. Ik liet mijn oog richting de televisie glijden en merkte toen het uur op. Verdorie, waarom sliep ik nog steeds niet? Oh juist ik heb een o-zo-leuke Mie die de boel wat voor me loopt te verzieken en een katheder die mijn slaappositie beïnvloed. Wat is het leven toch mooi.

Een zacht geklop liet me ontwaken en al snel zag ik het gezicht van Gemma achter de deur verschijnen. “God, Gem, jij leeft nog? Kom je me vertellen dat het huis afgebrand is? Is er ingebroken? Heb je geen geld meer?” Lachend vuurde ik de vragen op mijn zus af, terwijl zij enkel maar met haar ogen kon rollen.
“Kan ik niet gewoon langstkomen, omdat ik je mis?”vroeg ze me met een lichte irritatie in haar stem. Uiteindelijk sloot mijn zus de deur achter haar en kwam ze naast me op het bed zitten. “Hoe gaat het met je? Heb je veel pijn?” Aan haar ogen zag ik dat ze schrik had voor mijn antwoord. Mijn mondhoeken krulden tot een kleine grijns en ik schudde rustig mijn hoofd. “Het gaat prima, ik heb een goede dag Gemma. Enkel het slapen is moeilijk, dat zie je vast aan dat paarse gebergte dat plaats heeft gemaakt onder mijn ogen.” Ze trok een wenkbrauw op en lachte, “Als je wil, maak ik je wel een keertje op hoor.”
Schuddend liet ik mijn hoofd naar buiten afdwalen, “Nah, zo is het wel goed G, niemand ziet mij toch.” Ze glimlachte, ging er niet verder op in, wist dat die glimlach voldoende was.
Gemma nam de afstandsbediening naast me en zette de televisie aan. Natuurlijk zette ze één of ander drama serie op. Ik opende de schuif van mijn nachtkastje en grabbelde er mijn Iphone uit. Het leek jaren geleden dat ik dat ding nog had vast gehad. Vrienden belde me of hoorde ik langst Skype. Nee, mijn Iphone leek ik niet meer nodig te hebben.
Na lang twijfelen opende ik Twitter, hopend dat er niet te veel over mij de wereld rond ging.
Ik zocht mezelf op, maar vond niets wereldschokkend. Een opgeluchte zucht glipte tussen mijn lippen waardoor Gemma even naar me op keek. Ik opende een nieuwe tweet en besloot mijn fans te laten weten dat ik het goed stelde, dat ik hun steun geweldig vond en gauw weer de oude zou zijn.

Eigenlijk is het zo gek, hoe plotselinge dingen je leven gigantisch kunnen beïnvloeden. Positief of negatief. Het leven is zo leerrijk in beide gevallen. De dingen die vroeger zo dramatisch leken, zijn slechts een duizendste van wat ik nu onderga. Ik lig hier in een ziekenhuiskamer, vechtend voor mijn leven, terwijl ik vroeger met Gemma vocht over de afstandsbediening.
Mjin gedachten leken me ontzettend uit te putten, mijn zicht werd wazig, mijn oogleden zwaar. Ik vocht er niet tegen, het was nu eenmaal een korte nacht geweest. Een beetje rusten kon heus geen kwaad.

Reacties (3)

 • Hugsforniall

  Super, zoals altijd. De lat heeft altijd al hoog gelegen bij jou, en je blijft scoren!

  4 jaar geleden
 • theguardian

  I love it. Zoals altijd hahaha. Babe je schrijft zo goed, en kijk nu al uit nar het volgende hoofdstuk

  4 jaar geleden
 • Seasons

  Kom teruggg!
  Nawh, wat is het toch een lieve jongen. Wat een cutie.
  Hopelijk blijft het wel beter met hem gaan, ook zonder Erin.
  Maar hopelijk keert Erin toch weer gauw terug, want ze verdienen allebei zoveel goeds! x

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen