Foto bij vijf over twaalf

Ik schreef dit stukje afgelopen dinsdag (of eigenlijk woensdagnacht) toen ik om een uur of twaalf 's avonds thuiskwam. Het is heel kort en ik zat me af te vragen of het de moeite waard was om te delen, maar niet alles wat ik hier deel hoeft geweldig te zijn, dus here it is.
Ik heb mezelf voorgenomen om deze vakantie (ik heb vakantie, woeh) te proberen om een paar korte verhalen te gaan schrijven, dus misschien dat er daar ook een paar van hier verschijnen (:

Opeens was fietsen zo ontzettend fijn en voelde de wind zo heerlijk en rook de regen zo lekker en waren de lichtjes zo mooi.
Waarschijnlijk was het of de vermoeidheid of de rosé die in mijn hoofd zat. En ik wist dat het waarschijnlijk verstandig zou zijn om op tijd naar bed te gaan om wat slaap in te halen en dat ik de volgende ochtend een pakketje bezorgd kreeg en een vergadering had om elf uur en dat ik nog geen echte vakantie had omdat ik nog een paper moest schrijven, maar het was allemaal prima en ik voelde me heerlijk licht.
Soms heb je van die momenten dat je gewoon het gevoel hebt dat alles wel goed komt. Je besteed, als je enigszins op mij lijkt, eigenlijk altijd te veel tijd aan zorgen maken, maar ik ben echt een gelover in het idee dat alles op gegeven moment wel goed komt.
Misschien is dit stukje een beetje pointless, maar ik wilde gewoon zeggen dat mijn hoofd zo leeg is, als in leeg van alles waar ik over zou kunnen stressen. Opeens voelde ik me heel even helemaal zorgeloos en dat is iets wat ik al heel lang wilde zijn.

Reacties (1)

  • TAMOCHi

    heerlijk zijn die momenten waar je je hoofd volledig leeg hebt.
    Even aan niets denken, even niet stressen.
    Heerlijk

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen