Roos POV

Na een lekker lange slaap word ik wakker uitgerust wakker. Zodra ik de woonkamer binnen loop zit Rachelle al aan de tafel een croissantje te eten. "Hey, luiwammes ben je ook eindelijk een keertje wakker" zegt ze lachend zodra ze me ziet. "Ja, sliep ietsjes langer dan gepland. Heb je al wat leuks wat bedacht wat we kunnen gaan doen op onze meiden-dag?" vraag ik terwijl ik aan de tafel ga zitten en ook een croissantje pak. "Niet echt, ik dacht aan shoppen" antwoord Rachelle lichtjes twijfelend. "Rachelle, jij ook altijd met je kleding" zeg ik lachend terug. "Maar weet je Rachelle ik vindt shoppen eigenlijk wel een heel goed idee. We moeten toch even een paar nieuwe outfits scoren om mensen in Nederland straks mee jaloers te maken." "Ja dat is helemaal waar. Nou, hup, hup, door eten jij, want je moet je ook nog omkleden. We hebben alle tijd nodig die er is, want je weet het shoppen is iets serieus." zegt Rachelle streng. Snel ik eet ik me croissantje op en kleed me aan. Rachelle heeft altijd al een hele grote passie voor mode gehad en daar hoort shoppen ook bij. Persoonlijk vind ik shoppen wel oké, maar na een paar winkels heb ik het wel weer gehad. Maar aangezien we vandaag een meiden-dag gaan houden zet ik me daar even over heen en ga ik gewoon gezellig de hele dag mee.
Zodra ik ben omgekleed pakken Rachelle en ik treintje die ons naar een vlakbij gelegen stad rijdt. Er zijn daar veel lokalen winkels die wij in Nederland absoluut niet hebben, maar er is daar ook gewoon de oude vertrouwde H&M. Dat is de eerste winkel die we binnen gaan. Rachelle loopt zeker een half uur rond door de winkel en gaat de pashokjes binnen met 8 kledingstukken. Zelf heb ik het na tien minuten wel gezien. Ik ga de paskamer binnen met maar 3 dingen. Uiteindelijk besluit ik om alleen het T-shirt wat ik uitgezocht had te kopen. Rachelle koopt gelukkig niet alle 8 artikelen, dat zou nog eens veel gedraag worden. Na een geslaagde dagen shoppen gaan we weer terug naar de camping met het treintje.

Daan POV
"DYLAN!" roep ik heel hard ook al zit hij naast me aan de tafel. "Wat moet je" zegt hij ongeïnteresseerd. "Ik heb net echt wat geniaals bedacht" meteen als ik dit zeg ik zie ik dat Dylan bedenkelijk kijkt. Hij denkt vast Daan die een keer wat goeds bedenkt? Onmogelijk! Nou nee dus. "Kijk Dylan ik heb het geweldige plan bedacht hoe jij Rachelle terug kan krijgen." "Nu praat je nuttig" zegt Dylan met een geïnteresseerde blik op ze gezicht. "Dus wat is je plan?" "Nou kijk Dylan, ze heeft nu toch die nieuwe scharrel. Melk... Melidor... Nee Melvin. Dat was het. Alles wat je moet doen is zorgen dat hij haar niet meer wil. Je moet hem gewoon tegen haar opzetten." "Dat is eigenlijk wel een heel goed plan Daan, dat moet ik je eerlijk toegeven, maar is het niet een beetje gemeen? Mag je wel iemands anders relatie verpesten? Is dat niet echt iets heel gemeens om te doen?" Dylan komt maar met vragen over of het moreel wel is toegestaan. "Kijk Dylan. Jij zeurt dat je Rachelle wilt dan zal je er ook wat voor moeten doen. Liefde is net oorlog en in een oorlog is alles toegestaan." "Dat zijn hele wijze woorden weet je dat, maar wil jij Roos niet terug?" Nu Dylan het aan mij vraagt komt die gedachten pas binnen. Ik heb eigenlijk helemaal niet meer aan Roos gedacht sinds dat ze het uit maakte. Het was ook wel een beetje mijn eigen schuld. Welke sukkel word nou dronken en gaat dan drie meiden zoenen. Maar die b**ch Roos die hoeft het dan niet meteen uit te maken. "Weetje Dylan ik hoef Roos niet terug, zo leuk was ze nou ook weer niet. Maar een beetje problemen in haar nieuwe relatie veroorzaken lijkt mij eigenlijk wel een goed idee." "Dus alles wat we nu eigenlijk volgens jouw plan moeten doen is gewoon die twee jongens tegen de meiden opzetten. Zodat het uitgaat en dat ik weer met Rachelle kan nemen? En omdat jij Roos terug wil pakken voor een slechte reden, maar dat maakt niet uit want als jij het een goede reden vindt help ik je toch wel" ratelt Dylan maar door. "Ja dat is eigenlijk het plan." zeg ik als bevestiging. Toevallig zag ik dat er bij de receptie een flyer hing over een feest hier op de camping. En ik heb zomaar het vermoeden dat we daar de meiden en die jongens wel gaan tegenkomen. Het enigste wat we dan nog moeten doen is ze van elkaar scheiden en die jongens tegen hun keren. Mwhahahaha...! "Dit is echt een geweldig plan!" schreeuw ik uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen