Oké ik heb het gevoel dat ik langzaamaan toch wel een uitleg verschuldigd ben. Ik vat het even kort samen: Ik ben een goede vriend verloren omdat ik deze zelf heb moeten verlaten (de vriendschap was een kwelling op een gegeven moment), ik ben mijn baan bij de bioscoop waar ik blij mee was verloren, ik vond mijn volgende baan niks en nadat ik in Londen was geweest met een van mijn lezers voelde ik me alsof ik terug naar Londen moest in plaats van hier blijven wonen in een of ander klein dorpje in Limburg. En dus ben ik de laatste tijd nogal down geweest en heb ik heel veel aan mezelf moeten werken. Ik heb besloten om au pair te worden in Londen en over een aantal minuutjes heb ik weer een skype gesprek met het gezin dat me in huis wil nemen. Ik had overduidelijk de laatste tijd weinig ruimte om te posten en ik zit nog steeds niet geweldig in mijn vel maar ik doe mijn best. Mijn excuses dat dat mijn uploaden in de weg zit, ik wou ook dat het anders gelopen was om eerlijk te zijn. Maar goed, ik doe mijn best en ik hoop dat ook dit hoofdstukje jullie bevalt, het is lang geleden dat ik gepost heb.

Na het etentje waren we terug naar onze groep gegaan. Lottie en haar vriend waren met ons mee gelopen. Gelukkig was onze groep niet verplaatst. We hadden een tijdje moeten zoeken, maar uiteindelijk hadden we ze weer terug gevonden.
We waren net op tijd voor het optreden van die Steve Aoki. Een man met lang zwart haar stond op het podium achter de dj tafel. Ik dacht dat mijn haar al lang was, maar zijn haar was echt lang. Louis kwam helemaal tot leven bij het aanhoren van de muziek. Dat was wel een komisch gezicht. Ik zelf wist niet zo heel goed wat ik er mee moest doen, maar naar mate ik meer alcohol gedronken had wist ik ook wel een beetje los te komen.
Jamie en Dave kwamen naar Louis toe gelopen en waren aan het wijzen naar een of ander groepje meiden een eindje verderop. Lottie volgde mijn blik en keek me vervolgens fronsend aan.
"Louis heeft beloofd dat hij ze een meid versiert" legde ik uit. Ze schudde lachend haar hoofd "dat klinkt als een interessante uitdaging".
Louis stond maar een beetje te knikken en ook wat te wijzen naar bepaalde meiden. Toen hij uiteindelijk naar mij toe gelopen kwam en zijn armen om mijn nek sloeg wist ik wel hoe laat het was.
"Ik ga even iets regelen voor Jamie en Dave, denk niet dat ik ze voor mezelf ga versieren" legde hij uit. Ik drukte een kusje op zijn lippen en glimlachte "ik geloof je, succes er mee".
Louis knikte bevestigend en liep vervolgens recht op het groepje meiden af. Ik keek hem na. Wat een zelfvertrouwen. Dat deed lang niet iedereen. Louis begroette de meiden uitgebreid en leek een of ander gesprek aan te gaan. De hele groep leek geïnteresseerd te luisteren. Louis was goed in mensen versieren, dat wist ik ook wel. Hij was onweerstaanbaar. Maar goed, hij was niet voor zichzelf aan het versieren.
Toen hij na zo'n 2 minuten zich omdraaide en Jamie en Dave wenkte, wist ik dat hij sprak over met wie hij hier was. Natuurlijk waren beide jongens gelijk van de partij. Ik bleef over met Liam en Louis' zusje met haar vriend. Liam keek me grinnikend aan "hopeloos".
Ik grinnikte "ik vind het wel grappig dat Louis ze eerst moet versieren".
"Als ik Dave soms hoor praten over meiden, lijkt het me beter dat ze eerst Louis ontmoeten" gaf Liam toe. Ik haalde mijn schouders op "daar heb je een punt". Niet dat ik in mijn verleden veel beter was geweest, maar goed. Het was inderdaad niet goed om zo over meiden te praten. Het was eigenlijk ronduit asociaal. Maar goed, wat verwacht je van een man die meer in de stripclub te vinden was dan ergens anders. Ik was blij dat ik die gewoonte achter me had kunnen laten. Achteraf bekeken voelde het een stuk beter om het gewoon bij één persoon te houden in plaats van iedere nacht een ander. Daar had ik me simpelweg nooit voor open willen stellen. Maar goed, ik had nooit spijt gehad van Louis. Wel had ik spijt gehad van het feit dat ik het in het begin niet zo serieus genomen had als hem. Het was niet juist om iemand zo aan het lijntje te houden. Als we destijds geen ruzie gekregen hadden op het feest van Patrick, had Louis waarschijnlijk ook geen seks gehad met Chrissy en misschien had ze ons dan wel helemaal niet lastig gevallen. Dat kon ik natuurlijk niet met zekerheid zeggen, want als ze hem daar voor al leuk vond, had ze ons waarschijnlijk alsnog wel gekweld.
Louis draaide zich al vrij snel weer naar ons toe en kwam terug lopen. Hij vleide zich tegen me aan en drukte een kusje op mijn borst "hey".
Ik gaf een kusje op zijn kruin terwijl ik mijn armen om hem heen geslagen had "hey". Louis draaide zijn rug tegen me aan en bleef in mijn greep staan, uitkijkende op het podium. Ik legde mijn kin op zijn kruin en keek ook mee naar Steve, die het goed voor mekaar kreeg om het publiek op gang te krijgen.

Reacties (2)

 • Smexy

  Louis de flirt inplaats van Harry de flirt haha.
  Ik ga je wel missen hoor, als je in Londen bent.

  3 jaar geleden
  • Qualantinos

   Haha overmorgen gaan we zo flink feesten dat we de tijd dat ik in Londen ben alvast inhalen

   3 jaar geleden
  • Smexy

   GAAN WE DOEN !!! PARTY HARD WITH HARRY STYLES !!!

   3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Hey hoi! Ik ben blij dat het weer iets beter gaat :-* ik ben wel trots op je dat je voor jezelf gekozen heb in die vriendschap en om te gaan werken als au pair!
  Ik ben allang blij dat je er weer bent op quizlet!
  Xx

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen