OVER 24 UUR ZIEN WE DE MOOIE MAN DIE IK GEBRUIKT HEB VOOR DE POV VAN DIT HOOFDSTUK IN LEVENDE LIJVE!

Nee, aan het idee van die tent had ik niet kunnen wennen. Ik had genoeg gedronken maar ik kon me niet ontspannen. Dave had het daadwerkelijk voor mekaar gekregen om bij een meid te blijven slapen. Daar gingen we nog veel over horen dit weekend, gokte ik zo. Ik nam Louis nog wat beter vast terwijl ik de slaapzak nog wat dichter over me heen trok. Louis was in de tent al vrij snel in een alcoholroes gesukkeld. Ook Liam sliep inmiddels. Ik draaide me op mijn rug en staarde naar het tentzeil. Buiten de tent waren nog enkele stemmen te horen, voornamelijk van overduidelijk dronken mensen. Ik zuchtte diep. Ik hield er echt niet van om in zo'n dun tentje te liggen met een goedkope slaapzak. Dit was echt niet voor mij weg gelegd. Ik ritste heel voorzichtig mijn slaapzak open, in de hoop dat ik er niemand mee wekte. Dat was gelukkig niet het geval. Vervolgens sloeg ik de deken over zowel Louis als mezelf. Ik trok Louis weer dicht tegen me aan. Het lag fijner dan beide onder een eigen slaapzak. Louis draaide zich met zijn slaapzak om, naar me toe, en vleide zich tegen me aan. Ik hield hem stevig vast. Louis groef zijn gezicht in mijn nek. Ik glimlachte mild. Het voelde toch wel een beetje huiselijk ondanks de omstandigheden. Ik keek naar Liam, die rustig aan de andere kant naast me lag. Weer ontsnapte me een zucht. Kon ik ook maar gewoon rustig in slaap komen. Ik had er alles voor over momenteel.
Ik draaide mijn hoofd tegen dat van Louis aan en sloot mijn ogen. Ik probeerde me niet meer te focussen op de stemmen op de achtergrond maar op Louis' zachte ademhaling. Dat leek langzaamaan te lukken en dat bracht me ook wel degelijk tot rust. Heel langzaamaan begonnen mijn gedachten ietwat af te dwalen, gelukkig.

Ik voelde hoe iemand me aan tikte en zachtjes mijn naam fluisterde. Langzaamaan opende ik mijn ogen, waarna ik Louis aan keek. Ik glimlachte even naar hem. "Hey" bracht ik hees uit. "Kom je mee ontbijten?" vroeg Louis me vervolgens. Ik keek aan de andere kant naast me. Liam was verdwenen. Ik knikte maar naar Louis en kwam toen overeind. Het tentzeil was open gerist en buiten stond een klaptafeltje met een aantal stoelen, waar Liam en Jamie al klaar zaten. Ik had rampzalig slecht geslapen. Ik was nogal vaak een hele tijd wakker geweest en was in de vroege morgen in een ietwat diepere slaap gesukkeld. Vandaar dat ik dan ook niet door had dat iedereen al actief was. Ik kroop onder de slaapzak uit en vervolgens de tent uit. Liam en Jamie keken op. "Goedemorgen meneer Styles" zei Liam geamuseerd. Ik zuchtte diep en keek hem unimpressed aan "dat moet echt al op het begin van de dag?"
Liam glimlachte onschuldig naar me "ik kon het niet laten". Ik liet me op een stoel zakken en keek naar de broodjes op de tafel, waarna ik een wenkbrauw op trok.
Louis nam naast me plaats en glimlachte "Liam en ik hebben broodjes gehaald bij de bakker verderop, ze zijn heerlijk vers".
Ik glimlachte tevreden en nam een broodje op mijn bord.
"Goed geslapen?" vroeg Liam vervolgens aan me. Ik zuchtte "dat valt heel vies tegen, ik kan me niet voorstellen dat het niet te zien valt".
Louis keek naar me en grinnikte "je hebt inderdaad wallen".
"Hey guys" klonk een stem plotseling. Dave kwam naar ons toe gelopen. Oh jee, nu gingen we het krijgen. Hij keek zoekend rond voor een stoel. Louis nam plaats op mijn schoot, waarna Dave op zijn stoel kon gaan zitten. Losstaande van het feit dat Dave zijn verhaal waarschijnlijk vreselijk werd, vond ik het wel fijn dat Louis op mijn schoot kwam zitten. Terwijl ik Louis dicht tegen me aan nam luisterde ik naar het verhaal van Dave over zijn zogenaamde vangst. Louis leek er ook niet echt naar te willen luisteren. Ik ging zachtjes met mijn vingers over zijn ontblootte bovenlichaam. Hij draaide zich om naar me en glimlachte lief. Ik glimlachte terug. Ik hield zo veel van Louis.

Reacties (2)

 • Paardenvriend

  IK WAS ER OOK. Het was zo perfect. Omg. Het was perfect. Dat moment ook dat iedereen elkaars handen vast hield. Was zo bijzonder. Toen begon ik weer te huilen en en gewoon niet meer gestopt. Het gevoel was zo mooi. Ik voelde me sterk. Ik had het gevoel dat ik het ook waard ben. Ik voelde me gewaardeerd. En dat gevoel heb ik zo lang gemist.

  Deze avond was perfect. 8/11/'17 best day of my life

  3 jaar geleden
  • Qualantinos

   waar stond je ergens? Ver vooraan?

   3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  IK BEN ZO JALOERS! IK WIL ALLES WETEN!! EN FOTO'S EN MSS VIDEOS!!!
  EN SNEL VERDER SCHRIJVEN!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen