Foto bij 18. Say. Blame. Catch.

I Say what I want
I don’t blame anyone only myself and you.
I gotta catch them the dreams!

RITA POV

Ik was verbaasd toen het licht aan ging. Ik had alleen nog een sok op mijn kop. Wietske”” ik weet niet wat er aan de hand is! Riep ik! Hoe kon je reip Wietske opnieuw. “Dat is mijn sok” Die had ik nog van mijn vorige vader gekregen en die had ik heel goed verstopt. Hoe heb je die nu kunnen vinden in het donke!” Wietske begon te huilen. De andere kinderen knikte want ja dat was waar. Maar ik had het niet door omdat het donker was en ik niet wist waar de jongens mee bezig waren maar ik durfde geen vragen te stellen want die ik ben vaak verlegen in nieuwe mensen. “Sorry Wietske dat wist ik niet, maar ook niet dat ik een sok op mijn kop kreeg, maar wacht je andere vader?” “Ja dat wilde je moeder nog vertellen dat heel belangrijk was en ook voor later nu je uit huis bent gezet.” Wietske zucht. Hard. “Maar hoe zit het met je vader dan of heb je er gewoon meer.” Ik was in de war en ik wist niet wat ik verder moest vragen, want je kan helemaal geen twee vaders hebben, want mannen worden niet zwanger toch? “Ja de oude lover van mijn vader heeft die aan mij gegeven dus hij is net een vader voor mij.”

ROY POV

Ik ben blij dat Wietske niets heeft gezegd tegen Dries dat ik een oude lover eigenlijk ben van Schruk.

flashback

Ik heb vermoedens dat hij een kinderlokker was, en ben het gaan onderzoeken. Dat was zo’n gekke opmerking. Ik werd verliefd op Schruk tijdens de onderzoeking en hij gelukkig ook op mij. “Ik vind het nu toch tijd dat we eindelijk sex gaan hebben want we zijn al sinds de allereerstebegi van het begin samen.” Ik knik en toen hadden we sex en we zijn toen tegelijk gekomen. Toen was nog alles perfect. Maar toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, was ik toch bang dat hij toch een kinderlokker en ons kind ging kidneppen. Ik vlucht zo ver mogelijk weg van Schruk en ik heb nooit gezegd waar naartoe. Wietske was er toen al en ik hield veel van haar. Als aandenken heb ik haar mijn sok gegeven, want ik wilde toch inet dat ze me vergat.


Weer nu.

Dus ik ben blij dat ze niets heeft gezegd, want ik weet niet hoe Dries zou reageren als haar vader een kinder locker was. Reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen